Iso Acoustics Orea

“…Pound for pound, OREA is among the best value for money upgrades that can be made to any hifi system…” Richard Barclay, The Ear

» Mer om produktet

Med fokus på effektive løsninger og vitenskapelig metode har Iso Acoustics på kort tid blitt markedsledende innen avkobling til høyttalere, komponenter og platespillere. Resultatene produktene deres gir i ethvert oppsett har gitt dem stående ovasjoner fra en samlet verdenspresse. Noen av anmeldelsene er så euforiske at det hevdes man knapt har hørt hva høyttalere er god for før man har hørt dem stående på et sett med Gaia dempeføtter! 

Men det er kanskje ikke så rart at journalister lar seg rive med. Iso Acoustics tilbyr endelig skikkelig avkobling for ethvert oppsett uten å knuse sparegrisen og gjør det man allerede har i oppsettet sitt ganske enkelt bedre! 

For best mulig avkobling må man forstå fysikken

Med lang erfaring fra planlegging av akustikk og bygging av rom til innspillingsbruk så grunnlegger Dave Morrison behovet for avkobling av lydutstyr, både komponenter og høyttalere. Selve ideen kom til live gjennom kontorbygget han jobbet i, som var bygget på puter for å avkoble mot støy fra T-bane og trikk. Med god hjelp av National Research Council i Ottawa, kunne han få ideene ut på papiret og ikke minst måle effekten av dem. 

Orea - dempe- og avkoblingspucker

Gi deg og systemet ditt et velfortjent løft!

Orea isolasjonspucker bærer med seg all den gode teknologien fra dempeføttene Gaia, men passer enda bedre til elektroniske komponenter, platespillere og bokhyllehøyttalere. 

Parasittisk vibrasjon i forsterkere og DACer, kan føre til ørsmå elektriske utladninger i kretser og trekke opp støygulvet. I digitaldomenet vil dette gi mer jitter. Orea vil sørge for å optimalisere systemet ditt ved å hindre mest mulig at denne uønskete energien når komponentene dine. 

Lavere mikrofoni 

Den todelte konstruksjonen med helstøpt hus i rustfritt stål og viskoelastisk materiale sørger for grundig avkobling fra underlaget. Puckene har dessuten en sugekoppeffekt både til komponenten og underlaget og bidrar til at oppsettet blir fjellstøtt. Ved å bruke Orea rett på undersiden av chassiset, bidrar de også til demping av akustisk energi som kan plukkes opp fra rommet når man spiller og som får kabinettet på komponenten til å vibrere. Orea bygger relativt lite i høyde, men gir akkurat det løftet som gir en ekstra pen innramming og estetikk rundt komponentene.

Orea finnes i tre utgaver og man velger dem ut i fra ideell vekt enten man bruker tre eller fire stykker. Man bør også tenke på vektfordeling om noen deler av f.eks. en forsterker er ekstra tung der trafoen sitter. Orea er som Gaia retningsbestemt med logo vendt forover eller bakover, men dette gjelder kun ved bruk under høyttalere.

» Tekniske data

The weight capacity per OREA isolator is as follows:

OREA Graphite - 4 pounds (1.8 KG) per isolator
OREA Bronze - 8 pounds (3.6 KG) per isolator
OREA Indigo - 16 pounds (7.2 KG) per isolator
OREA Bordeaux - 32 pounds (14.4 KG) per isolator

Del på: Del på Facebook Del på Twitter