Selve rosinen i pølsa i ethvert godt lydsystem, er høyttalerne. Enten du vil ha noe som markerer din sans for lyd og musikk på en iøynefallende måte i form av gulvstående møbler, noe som sømløst integreres i vegger og tak, eller noe som skal få en hedersplass i bokhylla, har Oslo Hi-Fi Center løsningen for deg.

Hvilken musikk du normalt hører på, vil selvfølgelig påvirke valget ditt like mye som estetikk og romplass. Om du foretrekker de basstunge lydene fra for eksempel soul og hiphop, kan den gulvstående høyttaleren R-800F Reference eller en subwoofer fra Klipsch være det riktige valget for deg. Kanskje du heller spinner rolig jazz eller klassiske pianokomposisjoner der diskant og rene detaljer er viktig. I så fall vil vi råde deg til å prøve QR-serien fra Audiovector eller den aktive høyttaleren Heritage Pro Media 2.1 fra Klipsch. 

Mulighetene er mange for at du skal få din ultimate lydopplevelse, og de visuelle uttrykkene er vel så mange. Fra moderne glatte overflater til kabinetter i tidløse klassikere som røff eik eller valnøtt – her skal det mye til for at du ikke finner høyttaleren som passer for deg! 
Ta en titt på vårt sortiment og besøk oss i dag!