Om oss

Oslo Hi-Fi Center i Oslo er en spesialforretning for gode opplevelser innen lyd og bilde. Butikken ble grunnlagt i 1975 og holder i dag til i samme lokaler som den gang.

Nærmere Konserthuset kommer du ikke

Oslo Hi-Fi Center er en av norges første, største og nå dessverre en av få gjenværende High-End spesialforretninger for gode lyd og bildeopplevelser. Vi leverer komplette lyd- og bildeløsninger til alle formål og følger deg fra idè til ferdig prosjekt uansett hvor lite, stort eller avansert det måtte være. Vi har 13 demorom fylt med utstyr fra de leverandørene som vi til enhver tid mener leverer de beste produktene. Dette vil ikke nødvendigvis alltid være produkter du har lest eller hørt om før. Alle som jobber i butikken er entusiaster som er levende opptatt av lyd og bilde. Vi jakter på de ultimate film og musikkopplevelsene både på jobb og i fritiden og mange anser oss nok som litt nerdete. Vi ønsker deg velkommen innom så kan du bedømme selv...

Vårt mål er å finne et utvalg av høykvalitetskomponenter blant markedets mange merker og modeller for å kunne sette sammen komplette løsninger for store opplevelser innen lyd og bilde. Med vår mangeårige kjennskap til store deler av markedets tilgjengelige produkter, føler vi oss godt kvalifiserte til også å gi profesjonell rådgivning ved valg av utstyr ved oppgraderinger og komplettering av eksisterende oppsett.

Vår primærmålgruppe finnes hos musikkinteresserte med høye krav til lydkvalitet. Dessverre finnes det mange førstegangskjøpere som kunne unngått typiske begynnerfeilkjøp ved å benytte seg av profesjonell veiledning ved kjøp. God lyd og godt bilde kjøpes ved hjelp av dine sanser og ikke en datamaskin, så velkommen til butikken!

Vi har i dag 13 rom fylt med alt fra bærbare små øreplugger til beist du ikke kan løfte. Vi har også stor kompetanse innen mulitromsløsninger og våre samarbeid med ekstern spisskompetanse sikrer en løsning helt etter dine ønsker.

Vi har alltid hatt som mål å forhandle de til tider beste produkter innen gitte prissegmenter og produktspekter. Med andre ord, vi tror på de produktene vi selger! Vi er ikke medlem av noen kjede som påtvinger oss produkter vi kanskje ikke ville valgt. Det vi selger, er det vi liker.

Du finner oss i Dronning Mauds gate 1-3 i Vika. "Bak" gamle Vestbanen.

 

ÅPNINGSTIDER:
Mandag - fredag 10-18
Lørdag: 10-16