;

Personvernerklæring

Behandling av personopplysninger hos Hi-Fi Center AS (Oslo Hi-Fi Center)

Vi er opptatt av at personopplysninger behandles i henhold til lover om personvern. Denne erklæringen forklarer hvordan vi behandler personopplysninger vi mottar når du er i kontakt med oss, hvorfor vi gjør dette, og hva dine rettigheter rundt det er.

Hvilke personopplysninger samler vi inn og hvorfor?

Vi samler inn og bruker dine personopplysninger til ulike formål avhengig av hvem du er og hvordan vi kommer i kontakt med deg.

Vi samler inn følgende personopplysninger på oslohificenter.no: 

  • Kundeopplysninger fra bestillinger:
    • Navn, e-postadresse, telefonnummer og adresse. Vi trenger de detaljene for å kunne sende din ordre til riktig adresse og kontakte deg dersom det skulle være behov for det.
    • Vi er pålagt å oppbevare ordreinformasjon i forbindelse med regnskapsføring og garanti-/returhåndtering.
  • Sende ut nyhetsbrev. Følgende personopplysninger behandles: Navn og e-postadresse. Du kan når som helst trekke samtykket for markedsføringstiltaket og/eller nyhetsbrevet.
  • Besvare henvendelser som kommer inn til oss. Følgende personopplysninger behandles: navn, e-post, mobil og adresse, samt eventuelle personopplysninger som blir oppgitt i henvendelsen.

Utlevering av personopplysninger

Vi gir (eller selger) ikke personopplysningene dine videre til andre med mindre det foreligger et rettslig pålegg for en slik utlevering. I noen tilfeller vil samarbeidspartnere kunne få tilgang til personlige opplysninger, i forbindelse med våre kampanjer, teknisk arbeid med nettbutikken og eller i utarbeidelse av annen kommunikasjon. Disse samarbeidspartnerne har undertegnet en databehandleravtale med oss.

Lagringstid

Vi lagrer dine personopplysninger hos oss så lenge det er nødvendig for det formål personopplysningene ble samlet inn for, eller på grunn av hva vi er pålagt av myndighetene.  

Dette betyr for eksempel at personopplysninger som vi behandler på grunnlag av ditt samtykke slettes hvis du trekker ditt samtykke.

Noen opplysninger har vi plikt til å oppbevare i en viss periode. Opplysningene slettes da når fristen for oppbevaringsplikten har utløpt.

Dine rettigheter når vi behandler personopplysninger om deg

Du har rett til å kreve innsyn, retting eller sletting av personopplysningene vi behandler om deg. Du har videre rett til å kreve begrenset behandling, rette innsigelse mot behandlingen og kreve rett til dataportabilitet. Du kan lese mer om innholdet i disse rettighetene på Datatilsynets nettside: www.datatilsynet.no 

For å ta i bruk dine rettigheter må du ta skriftlig kontakt med oss. Vi vil svare på din henvendelse innen 30 dager. 

Du kan til enhver tid trekke tilbake ditt samtykke for behandling av personopplysninger hos oss. Ønsker du å melde deg av nyhetsbrevet inneholder alle nyhetsbrev en avmeldingslenke. For andre samtykker du ønsker å trekke tilbake, er det beste å ta skriftlige kontakt med oss på info@oslohificenter.no

Cookies (Informasjonskapsler) og pixels

Cookies er små filer som lagres på din datamaskin av nettleseren når du laster ned en side på oslohificenter.no. Cookies brukes av de aller fleste nettsider. Noen cookies er nødvendige for å ha en godt fungerende nettside, mens andre brukes til måling, analyse, personalisering og statistikk.  

Pixels er små kodesnutter som vi har på vår side for å registrere konverteringer fra våre nettannonser.

Statistikk

Vi samler inn anonymiserte opplysninger om trafikken på oslohificenter.no for å føre statistikk om brukeradferd. Disse dataene bruker vi til på videreutvikle og forbedre nettstedet.

Klager

Dersom du mener at vår behandling av personopplysninger ikke stemmer med det vi har beskrevet her eller at vi på andre måter bryter personvernlovgivningen, så kan du klage til Datatilsynet.

Du finner informasjon om hvordan kontakte Datatilsynet på Datatilsynets nettsider: www.datatilsynet.no

Endringer

Hvis vi gjør omfattende endringer av personvernerklæringen vår, og vi har dine kontaktopplysninger, vil vi gjøre deg oppmerksom det. Ellers vil oppdatert informasjon alltid finnes lett tilgjengelig på vår nettside.

Kontaktinformasjon

Har du spørsmål om personopplysninger eller vi skal rette, slette eller utlevere dine opplysninger, så ta kontakt med oss på e-post info@oslohificenter.no

Oslo Hi-Fi Center
Dronning Mauds Gate 1-3
0250 Oslo
Tlf: +4722010430
Mail: info@oslohificenter.no
Org. nr.: 937926081 MVA

×

Abonner på vårt nyhetsbrev

Motta vårt nyhetsbrev med nyheter og tilbud.