CAMBRIDGE AUDIO EDGE A

CAMBRIDGE AUDIO EDGE A

84 990,-
FRI FRAKT
 
Fjernlager

CAMBRIDGE AUDIO EDGE A

Edge A, integrert stereoforsterker med innebygget D/A-konverter, overdimensjonert strømforsyning med doble trafoer og ytelse i High-End klassen.

Edge A er en rendyrket High-End konstruksjon, kombinert med en funksjonalitet og med kompromissløs lydkvalitet som er unikt i klassen! Forsterkeren har fire digitale innganger med støtte opptil 32 bit/384kHz lydformater og HDMI med ARC funksjon for integrering til TV. Edge A har balanserte (XLR) og RCA innganger for tilkobling av analoge lydkilder. Med Bluetooth 4.1 (Aptx) spiller du enkelt spille musikk fra telefon og nettbrett. 

Alle komponentene i konstruksjon er valgt utelukkende basert på lyttetester, resultatet er detaljrikdom, musikalitet og en balansert lydsignatur som er eksepsjonell uansett prisklasse. 

Class XA forsterkerteknologi kombinerer lydkvaliteten fra klasse A med effektiviteten fra klasse AB drift. I en tradisjonell AB konstruksjon vil det kunne oppstå forvrengning ved crossover-punktet mellom ett settet av transistorer. Ved å endre crossover-punktet har Cambridge lyktes med at forsterkeren fungerer som en ren klasse A forsterker ved normal drift og kobler kun over til AB drift ved økt effektbehov.
Strømsterk forsterkerkonstruksjon med doble ringkjernetrafoer sikrer kraft, dynamikk og kontroll i særklasse. Ved å plassere trafoene speilvendt mot hverandre kanselleres i praksis all elektromagnetisk stråling med dramatisk reduksjon av støy.

Tekniske data

• 2x100 watt (8 Ohm RMS)
• 2x200 watt (4 Ohm RMS)
• Analoge innganger:
- 2 stk RCA linje
- 1 stk XLR linje
• Digitale innganger:
- 2 stk optisk (16/24 bits, 32-96kHz)
- 1 stk coax (16/24 bits, 32-192kHz)
- 1 stk USB 2.0 (32-bit 384kHz)
• Bluetooth 4.1 (Aptx)
• Hodetelefon tilkobling
• Pre-amp utgang (XLR/RCA)

Dimensjoner (HxBxD): 15 x 46 x 40,5cm
Vekt, netto: 24,4 kg