CAMBRIDGE AUDIO EDGE W

Edge W, stereo effektforsterker, overdimensjonert strømforsyning med doble trafoer og ytelse i High-End klassen.

» Mer om produktet

Edge W er en rendyrket kompromissløs High-End konstruksjon og et opplagt valg i kombinasjon med Edge NQ streamer/forforsterker. Strømsterk forsterkerkonstruksjon med doble ringkjernetrafoer sikrer kraft, dynamikk og kontroll i særklasse. Alle komponentene i konstruksjon er valgt utelukkende basert på lyttetester, resultatet er detaljrikdom, musikalitet og en balansert lydsignatur som er eksepsjonell uansett prisklasse. 

Class XA forsterkerteknologi kombinerer lydkvaliteten fra klasse A med effektiviteten fra klasse AB drift. I en tradisjonell AB konstruksjon vil det kunne oppstå forvrengning ved crossover-punktet mellom ett settet av transistorer. Ved å endre crossover-punktet har Cambridge lyktes med at forsterkeren fungerer som en ren klasse A forsterker ved normal drift og kobler kun over til AB drift ved økt effektbehov. 

Strømsterk forsterkerkonstruksjon med doble ringkjernetrafoer sikrer kraft, dynamikk og kontroll i særklasse. Ved å plassere trafoene speilvendt mot hverandre kanselleres i praksis all elektromagnetisk stråling med dramatisk reduksjon av støy.

» Tekniske data

• 2x100 watt (8 Ohm RMS)
• 2x200 watt (4 Ohm RMS)
• Innganger: RCA og XLR
• Signal/støy forhold: 113 dB
• THD: 0.002 %

Dimensjoner (HxBxD): 15 x 46 x 40,5cm
Vekt, netto: 23,6 kg

Del på: Del på Facebook Del på Twitter

Relaterte produkter