WIIM MINI STREAMER DAC

Problemløsende streamer til rimelig pris!

» Mer om produktet

Med Wiim Mini får du strømmet det aller meste av innhold til hva det måtte være. Den kan for eksempel brukes som bit-perfect streamer inn i en god dac i et stereoanlegg, legge til strømmetjenester til ditt anlegg, eller du kan bruke den rett i en effektforsterker som "hjerner" i et multiromoppsett! Mulighetene er mange, og du kan bruke den både analogt og digitalt med og uten volumkontroll.

Superenkelt oppsett!
Den nye Wiim Mini dukker automatisk opp i Wiim Home appen. Med hjelp av guiden i appen, kan du sette opp enheten på mindre enn 2 minutter!

Hi-Res audio støtte opp til 192 kHz/24 bit
Den støtter "bit-perfect", "gapless" 192kHz/24bit lydstrøm og har en høykvalitets DAC som leverer god analog lyd med 106db signal til støy forhold.

Alt innhold i en app
Wiim Mini støtter de aller fleste strømmetjenestene du skulle trenge. Den har Airplay2, Spotify Connect og Tidal Connect, samt de tjenestene man kan bruke igjennom Wiim Home appen: Spotify, TuneIn, Napster, Deezer, Qobuz, Amazon Music, Tidal, IHeartRadio, Vtuner. den fungerer også med Alexa

Multiromslyd
Å bygge ditt eget multiromssystem har sjeldent vært lettere! Du kan grupere flere Wiim Mini i appen, eller via Airplay2 med andre enheter. Og du kan da styre det hele med for eksempel Siri eller Alexa

Del på: Del på Facebook Del på Twitter

Anbefalte produkter