GRYPHON ROSSO HØYTTALERKABLER

GRYPHON ROSSO HØYTTALERKABLER

Ta kontakt for pris og konfigurasjon

Send epost
Fjernlager

GRYPHON ROSSO HØYTTALERKABLER

Gryphon Audio Design er stolte av å kunngjøre lanseringen av en helt ny serie kabel. Rosso er nok et steg i Gryphon kabel-serien og jakten på maksimal sonisk nøytralitet.

Gryphon of Denmark slapp de nye kablene i ROSSO-serien for første gang på Munich Audio Show i 2022. Gryphon sa at etter to år med forskning og utvikling, er ROSSO-designet avledet fra utvidelsen av flaggskipserien VANTA, men prisen er litt lavere, og den er plassert som Gryphon-underflaggskipserien med kabler.

ROSSO-trådhuset er i knallrødt, som gjenspeiler Gryphon-løvedragelogoen, og wireringen har et diamantformet ordforråd som ligner på VANTA-serien, og hyller flaggskipserien.

Fire typer kabler lanseres for første gang, nemlig høyttalerkabel, RCA-signalkabel, XLR-signalkabel og strømkabel, mens ROSSO 75 ohm digitalkabel vil dukke opp senere og utstyres med Oyaides BNC-terminaler av høyeste kvalitet. I følge en pressemelding utstedt av Gryphon, bruker ROSSO G7 sølv-gull ledere, og bruker et mikroskop for å forstørre sammenstillingen under lodding for å sikre at loddeforbindelsene er presise og perfekte, og produksjonsprosessen er utsøkt. De ulike terminalene som brukes i kablene i ROSSO-serien er alle valgt av Gryphon blant komponentene til internasjonalt anerkjente produsenter. Blant dem er det også eksklusive spesifikasjoner designet og tilpasset av Gryphon, som ikke kan kjøpes utenfor.

Når det gjelder de tekniske egenskapene til ROSSO, sa Gryphon at alle design er basert på elektrisk fysikk, uten noen fancy metafysikk, og disse fysiske prinsippene inkluderer impedans, kapasitiv reaktans, induktiv reaktans og hystereseeffektvariabler. Gryphon sa at målet med forskning og utvikling er til Alle fysiske egenskaper er definert og kontrollert av den faktiske strukturen, med passende dielektrikum, for å møte kravene til lav impedans, lav induktans og lav kapasitiv reaktans for å frigjøre musikkstrømmen fullt ut.

Tekniske data

 THE GRYPHON ROSSO SPEAKER CABLE SPECS. & FEATURES

• 2x16 AWG solid-core conductors made from a highly unique G7 Silver-Gold Alloy Technology.

• Non-active braided screen of silver-plated copper wires.

• Customized Gryphon spade or banana connectors made solid copper and double plated with silver & gold in a specially designed Gryphon housing made from anodized aluminum.

• Special PTFE-tube Construction.

• PTFE-insulation.

• Jacket of glossy "Gryphon Red" Polyurethane for maximum mechanical stability and flexibility.