FOCAL CLEAR MG

Med lidenskap til musikk, rå teknologi og design!

» Mer om produktet

Den åpne hodetelefonen Focal Clear har de siste årene høstet mangt er lovord fra både fagpresse, studioteknikere og hifi-entusiaster! Den er lekende lett å drive, komfortabel og gir ekstrem lydkvalitet per krone. Her kommer arvtageren og Focal har ikke spart på detaljene! 

Med forgjengerens høye ytelse har oppgaven med å skulle forbedre denne vellykkede konstruksjonen vært meget krevende. Focal driver ikke med kun facelifts, så her måtte det sterkere lut til.
Focal har nok en gang sett på driveren, selve utgangspunktet og motoren der lyden starter. I hele fire år har de i det stille lekt seg med nye membranlegeringer. De har hele veien hatt et mål om å få til en helt ny driver som kan flytte grensene for hvor lav masse man kan oppnå, samtidig som membranen er rigid nok, helt uten å presse prisen på hodetelefonen oppover. 

Si hei til Focals grensesprengende MG fulltonedriver i magnesium!

Ny driverteknologi - magnesium for maks detaljer 

Den nye magnesiumdriveren i Clear MG gir perfekt balanse mellom demping, rigiditet og lav masse. En driver designet for å gjengi diskant med ekstrem presisjon og superraske transienter. 

Som i de andre high-end klokkene til Focal er driveren M-formet når man ser den i profil, en perfekt form for å gi homogen lyd fra bunn til topp på det svært begrensede akustiske arealet man har i en hodetelefon. En spole uten formrør og svært tynt oppheng til membranen, bidrar ytterligere til den lave massen og den lynkjappe responsen denne driveren har. 

Nye Clear låter rytmisk, naturlig åpen og balansert, med et dypt og tøft fundament. Slående dynamikk og mikrodetaljer, tar lytteren med på eskapader i platesamlingen straks man tar dem på. Vi kan love luftig og samtidig dyp og råtøff lyd! 

Med motstand på lave 55 ohm vil heller ingen portable enheter ha problem med å drive Clear MG til det fulle når man er på reise, eller trenger litt tid for seg selv mens man ser favorittserien på nettbrettet. Eller hva med en konsertfilm? 

Bildet: Focals nye MG-driver i magnesium gir lyd og ytelse i verdensklasse.

Asymetrisk design - inspirert av naturens geometri 

Bikubedesignet utenpå klokkene i metall er ikke bare vakkert, det sørger også for lavere akustisk motstand. Med sitt asymetriske mønster gir det fritt spillerom for den lynkjappe magnesiumdriveren. Dette bidrar til den åpne lyden disse klokkene har. 

Designet vekker assosiasjoner til raske biler, noe som passer helt perfekt for å beskrive disse kjappe hodetelefonene til omverdenen. Clear MG vekker virkelig oppsikt!

Made in France med kvalitetsmaterialer 

Clear MG kommer med lekre skinndetaljer på hodebøylen og innvendig grill i rustfritt stål for å beskytte det dyrebare elementet. Sistnevnte har fått det samme bikubemønsteret, noe som gir en lekker helhet samtidig som det legger til rette for bedre lyd. Utstrakt bruk av aluminium både i bøylegaffelen og klokkene gir et ekslusivt preg. 

Som i forrige generasjon kommer Clear med perforert mikrofiber både i putene og i bøylen. Dette for å gi maksimal luftighet ved langvarig bruk. En bæreveske med matchende farge i hasselnøtt, er inkludert for trygg oppbevaring. En lang 4pins XLR kabel for balanserte hodetelefonforsterkere og en kortere 3,5mm med adapter til 6,3mm kabel følger også med.

Nok en gang har Focals team av lydentusiaster og ingeniører presset grensene for hva som er mulig å oppnå i en hodetelefon uten å sprenge budsjettet. Resultatet er like musikalsk som det er lekkert å se på. En råtøff hodetelefon som man kommer til å nyte like mye mens man har dem stående til utstilling oppå stereobenken, som når man tar dem i bruk.  

Clear MG - det er bare å slippe musikken løs, en fortryllende lytteopplevelse venter!  

» Tekniske data

Key points

• High-fidelity open-back headphones for consumer use, made in France
• New cone material: Magnesium, for lightness and damping
• Remarkable sound performance: perfect dynamics, detail and balance
• Comfortable and ergonomic
• Low impedance (55 Ohms) to achieve very good performance with a portable player

Type Circum-aural open-back headphones
Impedance 55 Ohms
Sensitivity 104dB SPL / 1 mW @ 1kHz
THD 0.25% @ 1kHz / 100dB SPL
Frequency response 5Hz – 28kHz
Speaker driver 15/8" (40mm) ‘M’-shaped magnesium dome
Weight 0.99lbs (450g)
Cables supplied
• 1 x 3.9ft (1.2m) mini-jack cable with 1/4" (6.35mm) jack adapter
• 1 x 9.8ft (3m) 4-pin XLR cable
• 1 jack adapter, 1 1/8" (3.5mm) female – 1/4" (6.35mm) male
Carrying case provided 97/8x91/2x43/4" (250x240x120mm)

Del på: Del på Facebook Del på Twitter

Relaterte produkter