McIntosh MC2.1KW 75th Anniversary

769 990,-
FRI FRAKT
 
Fjernlager

McIntosh MC2.1KW 75th Anniversary

Den ultimate effektforsterker

Ultimate power

Referansemodellen McIntosh MC2.1KW Monoblock effektforsterkeren er den ultimate kraftenpakken innen HiFi-Forsterkere. McIntosh 75 års erfaring, som de ledende i bransjen, har ført dem til å lage MC2.1KW. Høydepunktet innen lydforsterkning, MC2.1KW står som et bevis på deres ubøyelige engasjement for lydperfeksjon. Dette tri-chassis-mesterverket besitter en bemerkelsesverdig evne til å levere utrolige 2000 watt med feilfri McIntosh-kraft, og forvandler for alltid dit stereoanlegg eller hjemmekinoen din. Hos McIntosh verdsetter de ikke bare lyd - de er laget av lyd. MC2.1KW er inkarnasjonen av deres lidenskap, og den inviterer deg til å legge ut på en ekstraordinær lydreise. 

Tilgjengelig separat eller som en del av McIntosh referansesystemer, passer MC2.1KW sømløst sammen med deres XRT2.1K Høyttaler. Likevel kjenner dens allsidighet ingen grenser og er ikke begrenset til bare å brukes med McIntosh-høyttalere, og vil vekke en hver høyttaler til liv, det finnes ikke grenser for hva denne kan drive. Den egner seg ideelt for lydsystemer som har kraftkrevende høyttalere; systemer plassert i ekstremt store rom; eller for lydentusiaster som rett og slett krever det nyeste og beste innen førsteklasses forsterkerteknologi.

En symfoni av teknologi

MC2.1KW består av tre separate moduler: én utgangsmodul og to effektmoduler som hver inneholder en 1 000 watt forsterker. Det innkommende lydsignalet går inn i utgangsmodulen fra forforsterkeren din. Et signal i fase sendes fra utgangsmodulen til en av effektmodulene og forsterkes. Samtidig sendes et signal i motfase til den andre effektmodulen og forsterkes. Begge forsterkede signaler forlater effektmodulene og går tilbake til utgangsmodulen der de driver motsatte ender av en bi-filament viklet McIntosh Autoformer™. Dette kombinerer de to lydsignalene tilbake til én med summert effekt samtidig som eventuell støy reduseres eller helt kanselleres. Gjennom denne ingeniørkunsten forlater et veldig lavt forvrengt lydsignal utgangsmodulen for å levere feilfri lyd gjennom høyttalerne dine.

Hvorfor er det tre moduler i stedet for én? Det er to grunner til dette. Først handler det om praktisk bruk; hver modul veier over 54 kg, så hvis det bare hadde hatt én modul, ville den være veldig tung (nesten 181 kg) og vanskelig å flytte. Ved å ha tre moduler, er hver mer håndterbar å flytte.

En annen grunn har å gjøre med den elektriske ledningsstrukturen som vanligvis finnes inne i hjem. Hvis MC2.1KW bare var én modul, ville den trengt å plugges inn i en høyvoltsuttak, og man måtte gjort om store deler av det elektriske anlegget sitt hjemme for å få brukt den. Ved å dele den opp i tre moduler, kan hver ha en mer vanlig kontakt som passer til de vanlige uttakene som finnes i hjemet, slik at det ikke trengs spesial ledninger som må installeres inni veggene dine.

En hyllest til 75 år med eksemplaritet

McIntosh vil feire sitt 75-årsjubileum i 2024. For å hedre denne milepælen vil de første 75 parene av MC2.1KW solgt i 2024 i hvert land hvor McIntosh distribueres, inkludere spesielle jubileumsmerker. Utgangsmodulen vil ha et dobbeltanodisert, lasergravert merke som stolt viser deres 75-årsjubileumslogo på toppen, mens håndtakene på alle de tre modulene vil ha "75 år" gravert inn i dem. Disse tilleggene vil uten tvil gjøre hver MC2.1KW bygget gjennom 2024 til et ekte samlerobjekt for McIntosh-entusiaster.

Full styrke uten kompromisser

Takket være McIntosh håndviklede Autoformer, kan den fulle 2 000 watt med kraft leveres til hvilken som helst høyttaler uavhengig av om dens impedans er 2, 4 eller 8 Ohm. Dette betyr at du ikke trenger å ofre noen kraft hvis høyttalerens impedans ikke matcher forsterkerens utgangsimpedans. Dette skyldes at forsterkere fra de fleste andre merker bare har én utgangsimpedans, og hvis denne ikke matcher høyttalerens impedans, kan du risikere å ofre opptil halvparten av forsterkerens kraftkapasitet. Dette vil ikke skje med McIntosh Autoformer og dens unike evne til å levere full kraft ved tre separate impedanser.

Et lydmessig fremskritt

MC2.1KW etterfølger MC2KW, som rystet Las Vegas-konferansesalen - og hele lydverdenen - da den ble introdusert på CES i 2005. Neste generasjon MC2.1KW tilbyr mange lydmessige oppgraderinger. Fremst blant dem er betydelig større filterkondensatorer som forbedrer ytelsen til lave frekvenser samt forbedrer det dynamiske omfanget til forsterkeren. Disse åtte større kondensatorene er plassert i effektmodulene bak den tilpassede Power Banken som er synlig gjennom frontpanelglasset.

McIntosh patenterte Solid Cinch™ høyttalerkoblinger festes enkelt, men sikkert, høyttalerkablene dine for å forhindre løsning og eventuelt kortslutning; koblingene er gull forgylte for å forhindre korrosjon og sikre at et kvalitetssignal sendes gjennom og til høyttalerkablene dine. Det er dedikerte koblinger for 2, 4 og 8 ohm impedanser, med kontaktene for hver impedansvurdering plassert på en separat utgangsplattform på baksiden av utgangsmodulen. Hver utgangsplattform har også tre sett med identiske koblinger for å muliggjøre bi- eller tri-wiering av høyttalerne dine.

Hver effektmodul har fire McIntosh Monogrammed Heatsinks™. Laget av materialer med utmerkede varmeledningsegenskaper og tilkoblet avanserte høystrømstransistorer som eliminerer termisk likevektsforsinkelse, opprettholder disse varmesinkene effektiv varmespredning, og sikrer jevn lydkvalitet fra første til siste tone.

Andre oppgraderinger inkluderer forbedrede kretskonstruksjoner med moderne komponenter og kortere signalbaner; oppdatert elektriske ledning; bajonett-IP68-sertifiserte interkoblingskabler som kobler de tre modulene sammen; og direkte LED-frontpanelbelysning.

Doble innganger for avanserte systemkonfigurasjoner

På MC2.1KW finner du nå doble sett med balanserte og ubalanserte innganger, noe som praktisk lar deg koble til mer enn én forforsterker. Dette gir deg muligheten til å enkelt veksle mellom rør- og transistor-signaler, for eksempel fra McIntoshs referansenivå C12000 forforsterker som har utganger for begge signaltypene, eller fra separate rør- og transistor-forforsterkere. Eller bruk det andre settet med innganger for å koble til to forforsterkere av samme type, valget er ditt.

De doble inngangene på MC2.1KW gir deg økt fleksibilitet i systemet og lar deg bruke signaltypen du foretrekker avhengig av musikktypen du lytter til og dine lyttepreferanser.

Pålitelig McIntosh-teknologi

Andre eksklusive McIntosh-teknologier sikrer at investeringen din er beskyttet og opplevelsen feilfri.

  • Power Guard® overvåker lydinngangssignalet som kommer inn i forsterkeren, og hvis den oppdager at forsterkeren vil bli overbelastet, gjør den i sanntid, nær lysfart, justeringer for å forhindre skarp og potensielt høyttalerskadende klipping. Disse justeringene er ubemerkelige for øret ditt, slik at det ikke er noen degradering av lydkvaliteten.
  • Sentry Monitor™ er en sikringløs kortslutningsbeskyttelseskrets som frakobler utgangstrinnet før strømmen overstiger sikre driftsnivåer, og tilbakestilles automatisk når driftsforholdene returnerer til normalt.
  • Quad Balanced-designet kansellerer nesten all støy og forvrengning som kan ha kommet inn i lydsignalet.
  • Power Control for å sende av/på-signaler til andre tilkoblede McIntosh-komponenter (slik som CD-spillere, platespillere, tunere og mediestreamere) for enkel oppstart og nedstengning av systemet.

Opplev skjønnheten - hør det for å tro det

Utformet med rustfritt stål som er polert til en glitrende speilblank finish og upåklagelig metalloverflate, er MC2.1KW et visuelt mesterverk. Svarte glassfrontpaneler, opplyste logoer, dreieknapper, aluminiumshåndtak og en responsiv blå wattmåler fullfører det tidløse designet. Kontakt oss i dag og løft ditt hjemmelydsystem til uovertrufne høyder med McIntosh