PRIMARE CD35 PRISMA

CD35 Prisma er Primare sin absolutt beste og mest fleksible CD-spiller gjennom tidene. Den er utstyrt med et svært stillegående drivverk i referanseklassen og kombinerer dette med en svært vellydende digital til analogkonverter og en avansert og brukervennlig Prisma strømmemodul. Dette er en spiller som kan løfte lyden fra CD og strømming til nye høyder.

» Mer om produktet

CD35 er utstyrt med et svært stillegående og stabilt drivverk fra Teac (kanskje verdens mest anerkjente produsent av rene CD-drivverk i dag), du får umiddelbart kvalitetsfølelse når du åpner skuffen, legger i platen og starter avspillingen. Den er videre utstyrt med en state-of-the-art digital til analogkonverter (DAC) fra ESS. DACen som er brukt er den svært avanserte ES9028PRO Sabre som har 32-bits signalprosessering i 8 kanaler. DACen er basert på Sabre HyperStreamDAC-teknologien og gir en fantastisk ytelse med 129dB dynamic range (DNR) og -120dB total harmonisk forvrengning og støy (TH N). DACen forsyner igjen et diskret analogt utgangstrinn som er utstyrt med håndplukkede FET-transistorer i inngangstrinnet. I kjent Primare-stil har også denne spilleren utstrakt bruk av overflatemonterte komponenter (SMD) der det er mulig og et avansert kretskortdesign med 2 og 4 lags tosidige kort, slik at signalveiene blir så korte som mulig.  

Kombinasjonen av et ultrastabilt drivverk, dedikert strømforsyning, påkostet DA-konverter og spesialdesignede kretskort gir en svært nøyaktig og presis lydgjengivelse preget av stor detaljrikdom, et sort bakteppe og solid og engasjerende dynamikk. CD35 Prisma er en strålende stand-alone spiller i ethvert oppsett, men fungerer naturligvis fantastisk bra med alle nåværende og tidligere Primare forsterkere. Dette er en spiller som garantert gi gåsehudsopplevelser!

Men det stopper ikke der. Takket være Prisma strømmemodulen kan denne spilleren også brukes til strømming av musikk. Prisma strømmemodulen gir sømløs integrasjon mot Spotify Connect, Google Chromecast, Apple Airplay og streaming over UPnP/DLNA. I tillegg har Prisma-modulen Bluetooth. Prisma-modulen har også egen app for nettbrett (kommer snart for smarttelefoner) og vil også i løpet av kort tid være Roon Ready og ha støtte for styring via Control 4 samt få Apple Airplay 2. Prisma gir også muligheter for multirom takket være multirom i Prisma i seg selv, via Chromecast-teknologien og på sikt også Airplay 2.

CD35 Prisma er utstyrt med mulighet for variabelt nivå på de analoge utgangene og kan derfor også kobles direkte i et par aktive høyttalere eller en effektforsterker. Sammen med et sett Genelec G Four eller G Five har en et svært underholdende system i forholdsvis kompakt utforming. 

Hvorfor vi liker produktet:

CD35 Prisma er Primare sin absolutt beste og mest fleksible CD-spiller gjennom tidene. Den er utstyrt med et svært stillegående drivverk i referanseklassen og kombinerer dette med en svært vellydende digital til analogkonverter og en avansert og brukervennlig Prisma strømmemodul. Dette er en spiller som kan løfte lyden fra CD og strømming til nye høyder.

» Tekniske data

Spesifikasjoner:
Drivverk: TEAC CD 5020A-AT

DA-konverter: ESS Sabre ES9028PRO

Analoge utganger – valgbart mellom fast og variabelt nivå:

1 pair RCA, 2.2 Vrms
1 pair XLR, 4.4 Vrms
Utgangsimpedanse:

RCA 370 Ω
XLR 100 Ω
Digitale utganger:

1x RCA
1x TOSLINK
Frekvensrespons: 20Hz – 20 kHz -0.3dB

Signal/støy-forhold: -110dB/AES17

THD + N: 20Hz – 20kHz <0.01%

 

Prisma tilkoblinger og og kontrollteknologi:

Audio formater: WAV, LPCM, AIFF, FLAC, ALAC, MP3, MP4 (AAC), WMA, OGG, DSD

Innganger:

USB-A: opp til 192 kHz/24 bit; DSD 128/5.6MHz
Airplay
Bluetooth
Chromecast built-in
Spotify Connect
UPnP/DLNA
LAN (192 kHz/24 bit; DSD 128/5.6MHz, 10/100Mbit)
WLAN:

Opp til 192 kHz/24 bit; DSD 128/5.6MHz
IEE 802.11 a/b/g/n/ac kompatibel; 2.4/5GHz; b, g, n mode
Dataoverføringshastighet: maximum of physical layer rate of 390 Mbps
Frekvensrespons: 20Hz – 20kHz +0.1/-0,65dB

Trådløse innganger:

Airplay
Bluetooth
Chromecast built-in
Spotify Connect
Strømforbruk:

Standby 0.5W
Operation 25W
Dimensjoner: (WxDxH):
430 x 385 x 106 mm med knapper og tilkoblinger
430 x 382 x 106 mm uten knapper og tilkoblinger

Vekt: 10.8 kg

Fargevalg: Sort eller titan

Del på: Del på Facebook Del på Twitter