Iso Acoustics Delos Walnut

Rålekkert heltre møter Iso Acoustics fantastiske isolasjonsdesign!

» Mer om produktet

Med fokus på effektive løsninger og vitenskapelig metode har Iso Acoustics på kort tid blitt markedsledende innen avkobling til høyttalere, komponenter og platespillere. Resultatene produktene deres gir i ethvert oppsett har gitt dem stående ovasjoner fra en samlet verdenspresse. Noen av anmeldelsene er så euforiske at det hevdes man knapt har hørt hva høyttalere er god for før man har hørt dem stående på et sett med Gaia dempeføtter!

Men det er kanskje ikke så rart at journalister lar seg rive med. Iso Acoustics tilbyr endelig skikkelig avkobling for ethvert oppsett uten å knuse sparegrisen og gjør det man allerede har i oppsettet sitt ganske enkelt bedre!
 

For best mulig avkobling må man forstå fysikken

Med lang erfaring fra planlegging av akustikk og bygging av rom til innspillingsbruk så grunnlegger Dave Morrison behovet for avkobling av lydutstyr, både komponenter og høyttalere. Selve ideen kom til live gjennom kontorbygget han jobbet i, som var bygget på puter for å avkoble mot støy fra T-bane og trikk. Med god hjelp av National Research Council i Ottawa, kunne han få ideene ut på papiret og ikke minst måle effekten av dem.

 

Platespillere er ekstremt sensitive for mikrofoni og uønskete resonanser. I Delos løser Iso Acoustics dette med med å legge til mye masse med en ekte slakterblokk kombinert med deres todelte avkoblingsføtter. Den økte massen sørger for at platespilleren står svært stødig og man får et trygt sted å evakuere og absorbere resonanser. Avkoblingsføttene sørger for at ingen vibrasjoner når inn via underlaget og platespilleren får operere flytende og avkoblet fra rommet. Lavt støygulv er nøkkelordet her!

Delos passer selvsagt til andre elektroniske komponenter. For eksempel vil rørforssensitive for mikrofoni, også få et stort utbytte av å stå på en Delos plattform. 

Delos er som all Iso Acoustics vektspesifisert for sin ideelle vekt. Delos finnes i fire utgaver i både valnøtt og lønnetre. På grunn av den ekstra belastningen på de tykke modellene, tar disse lavere maksimal vekt enn de tynnere modellene.

» Tekniske data

Delos 1815W1 - 18" x 15" x 1 3/4" (455 x 380 x 45 mm), supports components up to 65 lbs (29.5 kg) over 4 isolating feet
Delos 1815W2 - 18" x 15" x 3" (455 x 380 x 76 mm), supports components up to 55 lbs (24.9 kg) over 4 isolating feet
Delos 2216W1 - 22" x 16" x 1 3/4" (560 x 405 x 45 mm), supports components up to 100 lbs (45.4 kg) over 6 isolating feet
Delos 2216W2 - 22" x 16" x 3" (560 x 405 x 76 mm), supports components up to 90 lbs (40.8 kg) over 6 isolating feet

Del på: Del på Facebook Del på Twitter