Sbooster BOTW P&P ECO MKII

Nyhet! Audiofil lineær og prisbelønnet strømforsyning fra Sbooster.

» Mer om produktet

Compatibility list

Kompatibilitets oversikt: 

https://www.sbooster.com/botw-pp-eco-5v-6v/

https://www.sbooster.com/botw-pp-eco-9-10v/

https://www.sbooster.com/botw-pp-eco-12-13v/

https://www.sbooster.com/botw-pp-eco-15v-16v/

https://www.sbooster.com/botw-pp-eco-18-19v/

https://www.sbooster.com/botw-pp-eco-24v/

 

Sbooster BOTW P&P MKII ECO («Best of Two Worlds, Power & Precision») 

Det er ingen hemmelighet at gode eller dårlige strømforsyninger er ofte det som skiller klinten fra hveten når det gjelder lydprodukter. Det er utvilsomt en del av essensen når budsjettlyd blir til high-end. Både i hifi og pro-verden er dette et yndet område for eksperimentering og mulige oppgraderinger. I pro-verden finnes det eksempler på master bus kompressorer som lar teknikeren velge mellom jern, stål eller nikkelkjerne trafo, et triks som farger lyden på ulike måter. På en lignende måte vil et bytte til en strømforsyning med forbedrede og mer sofistikerte egenskaper kunne gi deg et betraktelig lydmessig løft når du avspiller lyd hjemme. Da ikke for å oppnå kolorasjon, men en kvalitativ forbedring av ytelsen nettopp fordi strømforsyningen med sin høyere presisjon gjør arbeidsbetingelsene for komponenten din bedre. 

Billige eksterne switch mode power supply, eller «veggvorter» på godt norsk, får man stort sett levert på alt av rimelig utstyr i dag. Platespillere, phonotrinn, DAC`er, streamere og musikkservere.
I all hovedsak er disse i bruk fordi de er svært energiøkonomiske og fungerer verden over. Dessuten ble alle produsenter tvunget til å skifte til PSU`er som ikke konsumerer enn 1 watt i standby etter et EU-direktiv noen få år tilbake enten de ville eller ikke.  

Så hva om man kunne bytte disse billige strømforsyningene og erstatte dem med en velkonstruert lineær PSU med ringkjernetrafo, lavt støygulv, meget presise spenningregulatorer og stjernejordsreferanse? Svaret er Sbooster! 

Teknologi 

Inne i Sboosteren sitter et 2-stegs nettfilter med separat choke for jord og begge faser. I tillegg er det påspandert en MOV for å beskytte apparatet mot spenningstopper. Filteret kommer i forkant av ringekjernetrafoen og sørger for at både jord og strøm renses slik at ikke høyfrekvent støy når videre i strømforsyningen. Selve trafoen er naturligvis ringkjerne for sine gode lydmessige egenskaper og er overkonstruert i forhold til kapasiteten den skal levere. For å legge til at Sbooster ikke tar snarveier, så har de også spandert en kobberskjerm mellom primære og sekundere vindinger i trafoen. Her skal støy ikke få passere! Etter trafoen kommer noen lynkjappe likerettere og en deilig overspekket kondesatorbank for rask, sømløs og lytefri leveranse av strøm. Sammen med den meget presise spenningsregulatoren kunne Sbooster sagt seg fornøyd, men de vil simpelthen ikke gi seg! For å øke hastigheten på strømforsyningen ytterligere har Sbooster så laget en "split-current»-modul plassert på kabelen, som da deler opp lav og høyfrekvente pulser. Dette for at forsyningen skal respondere til apparatets behov raskere og mer nøyaktig. BOTW P&P er derfor på alle måter utrolig imponerende, gjennomtenkt og velkonstruert til prisen. Med sølvloddetinn på alle loddepunkter er den på toppen av alt også produsert i EU!  

Sboosters PSU leveres med hele 6 forskjellige størrelser på pluggene og skulle man ha noe med rare størrelser, USB-C eller mini/mikro-USB så finnes det overganger å bestille for det også.  

Gjennom de siste årene er disse rimelige men svært så solide strømforsyningene gått sin seiersgang i både fagpresse og blant audiofile verden over.
Ikke så rart siden Sbooster gjør det mange så lenge har ønsket seg, å gi et rimelig og et godt alternativ til medfølgende switch mode PSU´er i alle varianter, disse små djevlene vi helst kun bruker om vi absolutt må. 

 

» Tekniske data

The packaging of the BOTW P&P ECO MKII includes:

1x BOTW P&P ECO

1x DC tip 5.5 x 2.5 x 11mm

1x DC tip 5.5 x 2.1 x 11mm

1x DC tip 5.0 x 3.0 x 10mm (HP plug)

1x DC tip 4.8 x 1.7 x 10mm

1x DC tip 4.0 x 1.7 x 10mm

1x DC tip 3.5 x 1.35 x 9.5mm

1x Micro USB plug

1x Manual

1x Mains cable of your choice

Del på: Del på Facebook Del på Twitter

Anbefalt tilbehør