AURALIC ALTAIR G2.1

Altair G2.1 er en komplett forforsterker med mer eller mindre all funksjonalitet man kunne ønske seg.

» Mer om produktet

High-End forforsterker med DAC
MM-Phono
1 x Analog linjeinngang
Toslink, Coax SPDIF, USB, AES/EBU
SSD-disk kan installeres for internlagring
Tidal, Qobuz, Roon Ready, Spotify Connect, AirPlay, Bluetooth

Kraftfull Forforsterker-funksjonalitet

Som et G.2.1 Serie produkt, har ALTAIR G2.1 blitt utviklet med egenskaper og som sørger for «next-level» ytelse, og muliggjør at den kan bli benyttet som en ren forforsterker. Den analoge volumkontrollen ombord, lignende den på VEGA G2.1 med en «resistive-ladder» design, tilbyr et ultrarent signal, uansett inngang. Klasse A Orfeo Utgangsmoduler gir lavt støynivå og lite forvrengning i det analoge domenet. Altair G2.1 har også to separate, analoge innganger som ikke går via den digitale kretsen. Den første analoge inngangen er på linjenivå, med bypass-mulighet for hjemmekino, mens den andre er en in-house utviklet MM phonosteg for en elegant, direkte og stillegående tilkobling til en platespiller.

En Ny Standard for Prosessorkraft

Med så mange krav som ble satt til ALTAIR G2.1 i utviklingsprossen, var prosessorvalget enkelt. ALTAIR G2.1 bruker den kraftigste av Tesla-plattformene, som har mer enn god nok kapasitet til å håndtere det utfordrende antallet funksjoner finnes i alle AURALiC-komponenter. Til slutt leverer Dual Femto Second Clocks nøyaktig tidsbestemte signaler, noe som reduserer tilknyttet jitter sterkt. ALTAIR G2.1 kan styres av Lightning DS (på Apple iOS-enheter) og er også kompatibel med annen OpenHome-basert programvare, samt Roon-ready. ALTAIR G2.1 støtter et økende antall streamingtjenester som Qobuz, Tidal og Spotify Connect, med flere, som kommer snart.

Ren G2.1 Ytelse

ALTAIR G2.1s fysiske konstruksjon inkluderer Unity Chassis II, et dempet aluminiumskabinett som innkapsler et indre kobberkabinett. Dette beskytter den avanserte interne elektronikken mot interferens utenfor. I tillegg bidrar en massiv aluminiumsbase med seks fjærer videre til en forvrengningsfri, ren og sjelfull musikkopplevelse.

» Tekniske data

Del på: Del på Facebook Del på Twitter