Naim introduserer New Classic!

50 år med lidenskap for lyd og musikk

Siden 1973 har Naims grunnleggende mål vært å levere lyd i sin reneste og mest kompromissløse form. Det går ikke en dag forbi på fabrikken i Salisbury uten at Naims sjefsingeniører jobber med å forbedre eksisterende design og planlegge oppgraderinger for dermed å kunne bringe enda mer musikalsk spilleglede hjem til deg som lytter.

Etter lang tids utvikling og finpussing introduserer Naim nå New Classic. Dette er en helt ny take på Naims legendariske Classic Line, men med samme lydmessige motto. Disse komponentene kommer med utpreget pace, rythm and timing, kombinert med fantastisk oppløsning og dynamisk finesse! 50 års know-how kulminerer her i noen av
de mest vellydende og vakre boksene vi både har sett og hørt!

Produktene som nå lanseres i New Classic er NSC 222 pre-amp med streaming, NAP 250 fullbalansert power-amp og NPX-300 strømforsyning med DR-teknologi. Alle tre fullpakket med ny teknologi og unike Naim-patenter.

Si hei til en ny æra av musikalsk moro fra Naim!

«...From designing in our best-ever performance at this level, to added features and flexibility to eco-friendly
elements - In New Classic we’ve combined our 50 years of experience with the very latest technology to redefine home
hi-fi...» Steve Sells, Head of Engineering (Hardware) at Naim Audio

NSC 222

Streaming forforsterker

Sjelden har uttrykket det beste av begge verdener vært mer treffende. NSC 222 er en sofistikert analog pre-amp med en Naim streamer i ypperste klasse på innsiden. En løsning som lar deg bygge et system med få bokser uten å kompromisse på lydkvalitet. Den kan også selvsagt oppgraderes med en egen ekstern strømforsyning

NAP 250

Effektforsterker

Et redesignet ikon NAP 250 er et ikon i seg selv og har vært en klassiker i Naims sortiment siden første versjon ble lansert tilbake i 1975. Naim har nå redesignet NAP 250 fra bunnen av med førstesklasses komponenter. Nye NAP 250 er også den kraftigste NAP 250 noensinne!

NPX 300

Ekstern strømforsyning

Muligheten for oppgradering gjennom eksterne strømforsyninger er selve ryggmargen i Naims designfilsosofi. High-end lydkvalitet koker ofte ned til forbedring av strømforsyningen til kretsene. Så hvorfor tvinge noen til å selge en komponent og be dem kjøpe en ny lignende komponent med bedre strømforsyning, når man bare kan oppgradere selve strømforsyningen?

Nærmere konserthuset kommer du ikke

Vårt mål er å finne et utvalg av høykvalitetskomponenter blant markedets mange merker og modeller for å kunne sette sammen komplette løsninger for store opplevelser innen lyd og bilde.

Med vår mangeårige kjennskap til store deler av markedets tilgjengelige produkter, føler vi oss godt kvalifiserte til også å gi profesjonell rådgivning ved valg av utstyr ved oppgraderinger og komplettering av eksisterende oppsett.