ELAC SUB 2050

"Anbefales på det varmeste til alle som ønsker seg en skikkelig musikalsk subwoofer" - Watt

» Mer om produktet

Elac SUB 2050 er en kompakt, men likevel en svært kraftig subwoofer. Kombinasjonen av et 300 mm basselement og en kraftig 500 W BASH forsterker gir en imponerende gjengivelse av de laveste frekvensområdet. Elac 2050 er den perfekt partner til kompakte bokhylle og gulvstående høyttalere i stereo eller flerkanals systemer.

Anbefales på det varmeste til alle som ønsker seg en skikkelig musikalsk subwoofer.
-Watt

Subwoofer med App-kontroll

Bare koble til din iPhone, iPad eller Android-enhet med de nye Elac subwooferne og juster lyden til dine preferanser.
ELAC appen kan lastes ned gratis. En smart og spesielt for Elac systemet er at det er ingen kompliserte nettverkstilkoblinger nødvendige siden subwooferen og din mobil enhet kommunisere direkte via BLE (Bluetooth Low Energy).

For deg som bruker betyr dette at du slipper innviklede justeringer på baksiden av subwooferen. For eksempel hvis du ønsker mer bass for en filmkveld, eller hvis du vil unngå forstyrre naboene sent på kveld/natt. Fire forhåndsinnstilte moduser kan velges ved et trykke : Normal, Musikk, Kino, og Night. De som ønsker å utforske mulighetene ved appen sitt kontrollsystem vil oppdage ekte pro-audio alternativer som en parametrisk equalizer, justere lav-pass filter, og individuell innstillinger for strømsparende auto-on funksjon.

Kalibreringsfunksjon

Men kanskje det mest spennende alternativet er kalibreringsfunksjon, som bruker mikrofonen på smarttelefonen å lytter til volumet, frekvensrespons og lyd refleksjoner i rommet før den automatisk optimaliserer lyden av din ELAC subwoofer!
 

 

» Tekniske data

Høyde x bredde x dybde 440 × 380 × 380 mm
Vekt 22 kg
Type 1-veis aktiv, lukket kabinet
Woofer 1 × 300 mm AS kone
Øvre delefrekvens 40 … 150 Hz, adjustable
Frekvensområde (IEC 268-5) 19 … 180 Hz
Maksimum forsterker output 500 W
Analoge innganger 2 × RCA
1 x ELAC WL-grensesnitt
3 x Høyttalerterminaler
Bluetooth® Code: 0000
Inngangsfølsomhet 2 × 70 mV (RCA)
Inngangs impedance 20 kΩ (RCA)
Inngangs impedance 20 kΩ (RCA)

Del på: Del på Facebook Del på Twitter