;

Vi utvider staben

Oslo Hi-Fi Center er en av norges første, største og nå dessverre en av få gjenværende High-End spesialforretninger for gode lyd og bildeopplevelser. Vi leverer komplette lyd- og bildeløsninger til alle formål og følger deg fra idè til ferdig prosjekt uansett hvor lite, stort eller avansert det måtte være. Vi har 13 demorom fylt med utstyr fra de leverandørene som vi til enhver tid mener leverer de beste produktene. Dette vil ikke nødvendigvis alltid være produkter du har lest eller hørt om før. Alle som jobber i butikken er entusiaster som er levende opptatt av lyd og bilde. Vi jakter på de ultimate film og musikkopplevelsene både på jobb og i fritiden og mange anser oss nok som litt nerdete. 

Selger - Heltid & Deltid

Bransjeinteresse er et must og gjerne at du har jobbet innen elektronikk tidligere eller at du har jobbet med salg av andre kapitalvarer. Må være glad i musikk og ha inngående kunnskap og interesse for Hi-Fi. Du bør være så pass spesielt interessert at du har et eget anlegg hjemme. En person som kan skru/reparere/lodde er en fordel.

Butikken, som ligger i Vika i Oslo, har en voksen kundegruppe og prisene på produktene er i et høyt prissjikt. Snittalder på kundene er 55 år og de har ofte mye kunnskap om produktene selv så det er viktig at man er kunnskapsrik, lærevillig og at man kan snakke med et slik kundegruppe. Dette er en jobb for en person som er glad i mennesker, omgjengelig, initiativrik og villig til å ta i et tak. De som jobber som selgere i butikken går pent kledd.

Vi tilbyr en variert hverdag. Mye forskjellig fra salg, telefoner, møtebookinger, lagerarbeid og endel tunge løft må medberegnes (vi selger tung Hi-Fi).

Arbeidstider er 10-18 hverdager, 10-16 lørdag.

Noe lørdagsjobbing må påberegnes, men da med en fridag i uka. Heltid eller deltid kan være aktuelt og det er viktig at man er fleksibel.

Kontakt oss

Send din søknad til Jobb