;

LOEWE BILD 7.55

Med farger klarere enn virkeligheten og kontraster skarpere enn noensinne, alt sammen på en skjerm tynnere enn en smarttelefon. Skjermstørrelse 55" i fargen graphite grey.

» Mer om produktet

Loewe Bild 7 – navnet på den nye Ultra HD OLED TV som Loewe introduserer med VantaVision bildeteknologi.

Loewe Bild 7 er Loewes første TV med OLED teknologi. Kombinasjonen av den nye state-of-the-art OLED teknologien og Loewes legendariske bildebehandlings-software har fått navnet VantaVision.

Dette uttrykket stammer fra det mørkeste menneskeskapte stoff kalt VantaBlack®. Det består av rørformede partikler og reflekterer nesten ikke lys, men absorberer opp til 99% lys. Den samme ultimate sort fargen benyttes også til kalibrering av romteleskoper og kamuflering av satellitter. Denne dypeste nyansen av sort har også gitt en ny dimensjon til billedkunsten – billedhuggeren Anish Kapoor er den eneste kunstner som har fått rettigheter til å jobbe med denne type farge. Loewes VantaVision bildeteknologi er inspirert av VantaBlack®.

Perfekt lyd og design

Loewe Bild 7 er en opplevelse i seg selv. Når du slår på TVen glir den elegante skjermen automatisk opp og avslører en slank men kraftfull og hittil uhørt lydgjengivelse. Når TVen slås av senker skjermen seg igjen lydløst ned og skjuler diskret soundbaren slik at kun den minimalistiske skjermen er synlig.

Slår du sammen den formidable lydkvaliteten og den integrerte Bluetooth-teknologien er det opplagt å bruke den som lydkilde til å streame musikk via en smarttelefon eller nettbrett.

Designet er estetisk lett og minimalistisk. Med en tykkelse på under 7mm er TVens display slankere enn de fleste smarttelefoner! Bygget med de beste materialer, en utsøkt finish og sitt 360 graders design ser den elegant ut fra enhver vinkel. Brukergrensesnittet gjør den daglige bruken til en fornøyelse med sine funksjoner og avanserte moderne grafikk.

Loewe Bild 7 leveres som standard med veggoppheng. Utover dette leveres det en rekke forskjellige monteringsløsninger bla. motorisert gulv- og bordstand samt drei- og svingbare veggoppheng.

Loewe Bild 7 kan bestilles nå og har forventet levering medio oktober.

» Tekniske data

Screen diagonal 55" / 140cm
Resolution Ultra HD (3840x2160 pixels)
Display OLED (WRGB Pixel)
Picture HDR | 750 cd/m² | Image+ Active
Reception DVB |-T2 |-C |-S2 |UHD@60Hz
Connections 4 x HDMI | WLAN | LAN | Bluetooth
Del på: Del på Facebook Del på Twitter

Anbefalt tilbehør

Relaterte produkter