BOSE LIFESTYLE 650

Perfeksjon betyr alt. Så vi har ikke gått på akkord med noe.

» Mer om produktet

Det er ulike oppfatninger av hva som er vakkert. Derfor har vi designet vårt beste Lifestyle home entertainment system slik at det er vakkert på alle måter. Akustikk. Estetikk. Utførelse. Enkelhet. Gi liv til underholdningen med en kraftig, trådløs bassmodul, fire kompakte satellitthøyttalere, inkludert bakre trådløse surroundhøyttalere, en bredere senterkanalhøyttaler og en førsteklasses kontrollkonsoll med overside av glass. Er du glad i musikk? Da kommer du til å elske innebygd SoundTouch til Internett-radio, musikktjenester som Spotify® og Amazon Music og musikksamlingen din. Se og hør selv hvorfor dette er det mest kompromissløse hjemmekinosystemet med fem høyttalere vi noensinne har laget.


Høyttalere i rampelyset

Vi har lang fartstid i å skape stor lyd i små pakker. Nå omskriver vi historien om OmniJewel-satellitthøyttalerne med et nytt kapittel om eleganse. Hver av disse bitte små høyttalerne har et nøye utformet kabinett i aluminium med to akustiske rammer til doble motstående drivere. Slik har vi laget de første høyttalerne som sender lyd i alle retninger, for å få ekte 360-graders lyd og en mer vidtfavnende hjemmekinoopplevelse. Det måtte 30 personer til for å perfeksjonere hver eneste lille detalj for å sikre at akustikken ville fungere sammen med estetikken. Og hva med de bakre høyttalerne? Trådløs.

 

Senterkanalen i Lifestyle 650-systemet er bredere enn tidligere versjoner for å passe til den slanke TV-en din. Den har også fem presise høyttalere og en overflate i anodisert aluminium.

Dundrende bass. Trådløs tilkobling.

Du vil selvsagt ha fyldig bass når du ser på filmer eller lytter til musikk. Men du vil ikke ha en masse utstyr for å oppnå det. Den trådløse Acoustimass-modulen vår leverer både på lyd og stil med sin førsteklasses overside av glass. En kraftig driver og QuietPort-teknologi sørger for førsteklasses ytelse for en modul i denne størrelsen.

Uttrykket for eleganse fortsetter…

Den buede glassoverflaten på konsollen har en enestående stil som ikke kan ignoreres. Men det handler om mer enn bare utseendet. Konsollen har all teknologien du trenger: Bluetooth-® og Wi-Fi®-tilkobling for trådløs musikkstrømming, 4K-videokompatibilitet, 6 HDMI™-innganger og mer. Og alt kontrolleres med en universell fjernkontroll.

Ett system, med et utvalg av høyttalere
Så hvilket system liker du best? Vårt førsteklasses Lifestyle 650-system med OmniJewel-høyttalere eller Lifestyle 600-systemet med Jewel Cube-høyttalere, som inspirerte de siste nyskapningene våre?

 

Mindre anstrengelse, mer musikk

Vi har lagt mye arbeid i å gjøre ting enklere med Lifestyle home entertainment system. Ja, du får førsteklasses hjemmekinolyd som passer utmerket til filmer, TV og sportssendinger. Men når det gjelder musikken din, kan du lytte til den akkurat som du vil, uten å bekymre deg over hvilken teknologi som er best. Dette systemet lar deg spille av musikk rett fra telefonen eller nettbrettet med Bluetooth. Du kan også koble systemet til Wi-Fi-nettverket for å lytte til musikk umiddelbart når du er hjemme, uten telefonen.

 

SoundTouch-app

SoundTouch, en av de viktigste fordelene ved dette Lifestyle-systemet, er laget for å vokse sammen med deg. Når du har ett SoundTouch-system, kan du legge til flere når som helst. Alle fungerer sammen. Så når du går fra ett rom til et annet, følger musikken med deg. Den gratis SoundTouch-appen gir deg bedre kontroll over Lifestyle-systemet ditt, eller et hvilket som helst SoundTouch-produkt, fra en smarttelefon eller et nettbrett. Bruk den til å søke etter musikk, og styr musikken i hele hjemmet. Strøm musikk umiddelbart, eller bruk appen til å tilpasse forhåndsinnstillingene til musikken og stasjonene du foretrekker. Du kan også bruke den universelle fjernkontrollens SoundTouch LED-display for å se hvilke sanger du lytter til, noe som er en nyttig funksjon når du bytter fra å se på en film til å høre på musikk.
FÅ APPEN

 

Utviklet for å gjøre ting enkelt

Unify-teknologien leder deg gjennom systemkonfigureringen ved hjelp av meldinger på skjermen for idiotsikker tilkobling til kildene dine. Er du bekymret for hvordan det hele kommer til å låte i rommet? Det er det ingen grunn til. ADAPTiQ-lydkalibrering tilpasser lyden til det aktuelle rommet og tingene som er i det. Så når du hører på noe, er lyden så bra som den kan få blitt. De bakre høyttalerne og bassmodulen kobles også til trådløst, slik at det er enklere å plassere enheten.

 

» Tekniske data

Lifestyle 650

Dimensjoner/vekt

Konsoll:40,59 cm B x 25,8 cm H x 6,5 cm D
OmniJewel-høyttalere (hver):4,67 cm B x 14,66 cm H x 4,67 cm D (med installert fot) (0,35 kg)
OmniJewel-senterhøyttaler:54,2 cm B x 4,82 cm H x 4,68 cm D (uten fot) (1,2 kg)
Acoustimass wireless bass module:30,5 cm B x 38,1 cm H x 30,5 cm D (13,6 kg)
Ytterligere detaljer

Støttede lydformater: Dolby Digital, Dolby Digital Plus, Dolby TrueHD, DTS, Multichannel PCM. [Systemer som selges i Japan kan også dekode AAC-signaler.]
Kompatibilitet med videokilder: Støtte til 4K/60-videokilder (HDMI 2.0/HDCP 2.2)
Innganger og utganger

Bakpanel på konsollen
1 HDMI™-utgang, med Audio Return Channel (ARC)
5 HDMI-innganger
2 optiske, digitale lydtilkoblinger
2 koaksiale, digitale lydtilkoblinger
2 analoge V/H-lydinnganger
1 3,5 mm tilkobling for Acoustimass-modulen
1 dataport
1 IR-repeaterport
1 Ethernet-port for SoundTouch- og programvareoppdatering via et nettverk
1 USB-tilkobling for kun programvareoppdateringer
Foran på konsollen
1 HDMI-inngang
1 3,5 mm port for ADAPTIQ-system og hodetelefoner
1 av/på-knapp
1 kildeknapp
1 systemkonfigureringsknapp
Hva ligger i esken

Konsoll
4 OmniJewel-høyttalere
4 OmniJewel-baser
OmniJewel-senterhøyttaler
Acoustimass wireless bass module
Universell fjernkontroll
Fronthøyttalerkabel
2 bakhøyttalerkabler
Kabel for senterhøyttaler
2 trådløse mottakere
ADAPTiQ-hodesett
IR-sender
HDMI-kabel
4 AA-batterier
Strømforsyning til konsoll
4 strømledninger
4 klebeføtter
Skrutrekker
Brukerhåndbok

Del på: Del på Facebook Del på Twitter

Anbefalte produkter