BOSE LIFESTYLE 550

HØYTTALERE SOM PASSER INN. LYD SOM SKILLER SEG UT.

» Mer om produktet

Komplett system. Klar og kraftig lyd.

Gi liv til underholdningen og få tydelig lyd og bass ved alle lydnivåer. Lifestyle 550 system, som er utformet for å levere varene, gir deg naturtro lyd av overraskende høy kvalitet – fra overraskende små høyttalere.

Høyttaleren som er så godt som usynlig

Det eneste du vil skal skille seg ut på høyttalerne dine, er lyden. Virtually Invisible speakers er bare ca. 10 cm høye. De er utformet for å passe inn, har en lav profil og kan monteres på veggen med braketter.

Skru opp volumet for å føle lyden

Skikkelig god bass gjør lytteopplevelsen i stuen helt topp. Denne lille trådløse subwooferen leverer både når det kommer til lyd og stil med dyp, dundrende bass og en førsteklasses overside i glass. En kraftig driver og QuietPort-teknologi sørger for førsteklasses ytelse for en modul i denne størrelsen.

SÅ MYE MER ENN ET BRA UTSEENDE

Den glassbelagte mediekonsollen har de nyeste lyd- og bildeteknologiene – inkludert 4K-video og seks HDMI™-innganger. Bruk Wi-Fi® eller Bluetooth® med NFC-sammenkobling for å strømme musikk til et system som ser like bra ut som det høres ut. Nå trenger du bare å tenke på hva du skal høre på først.

Mindre anstrengelse, mer musikk

Du kan lytte til musikken din akkurat som du vil, uten å bekymre deg over hvilken teknologi som er best. Spill musikk via Wi-Fi-nettverket for å lytte til musikk umiddelbart når du er hjemme. Eller lytt rett fra telefonen eller nettbrettet med en Bluetooth-tilkobling. Lifestyle 550-systemet fungerer med andre SoundTouch-høyttalere, slik at musikken følger deg når du går fra rom til rom.

Rask og enkel kontroll over all musikken din.

Opplev all favorittmusikken din fra Lifestyle system med SoundTouch-appen. Med SoundTouch kan du ta full kontroll over lytteopplevelsen fra smarttelefonen eller nettbrettet. Utforsk populære musikktjenester som Spotify® og Deezer, Internett-radio eller det lagrede musikkbiblioteket ditt. Tilpass enkelt forhåndsinnstillingene for ettrykks tilgang til musikken du elsker, og kontroller en eller flere SoundTouch®-høyttalere rundt om i hjemmet ditt.

Utviklet for å gjøre ting enkelt

Uansett om veggene består av gips, murstein eller glass, vil ADAPTiQ-lydromkalibreringen optimalisere den akustiske ytelsen for de unike egenskapene til rommet ditt, slik at du får en best mulig lytteopplevelse. Og det er ingen grunn til å bekymre seg for oppsett. Med veiledningsmeldinger på skjermen forenkler vår intelligente Unify-integrering prosessen med å koble til underholdningskildene dine. Den konfigurerer også den universelle Bose-fjernkontrollen med LED-display til å kontrollere nesten alle underholdningsenheter.

 

» Tekniske data

Dimensjoner/vekt
Kontrollkonsoll:6,5 cm H x 40,59 cm B x 25,8 cm D (4 kg)
Acoustimass wireless bass module:32,5 cm H x 29,5 cm B x 29,5 cm D (13,6 kg)
Virtually Invisible Series II speakers (hver):9,4 cm H x 8,13 cm B x 8,2 cm D (0,54 kg)
Ytterligere detaljer
Støttede lydformater: Lifestyle 550 system støtter Dolby Digital, Dolby Digital Plus, Dolby TrueHD, DTS og Multichannel PCM.
Kompatibilitet med videokilder: Det støtter 4K-oppløsning på 4096/60p med 12 biter. (Samme som Lifestyle 600/650-systemer.) Det støtter ikke Dolby Vision.
Innganger og utganger
Bakpanel på konsollen

1 HDMI™-utgang, med Audio Return Channel (ARC)
5 HDMI-innganger
2 optiske, digitale lydtilkoblinger
2 koaksiale, digitale lydtilkoblinger
2 analoge V/H-lydinnganger
1 3,5 mm tilkobling for Acoustimass-modulen
1 dataport
1 IR-repeaterport
1 Ethernet-port for SoundTouch- og programvareoppdatering via et nettverk
1 USB-tilkobling for kun programvareoppdateringer
Foran på konsollen

1 HDMI-inngang
1 3,5 mm port for ADAPTIQ-system og hodetelefoner
1 av/på-knapp
1 kildeknapp
1 konfigureringsknapp som kunden kan trykke på for å koble til Acoustimass-modulen og de bakre høyttalerne
INNHOLDET I ESKEN
Konsoll
Fem Virtually Invisible Series II-kubehøyttalere
Acoustimass wireless bass module
Universell fjernkontroll
Fronthøyttalerkabel
2 bakhøyttalerkabler
5 AC-2-adaptere
ADAPTiQ-hodesett
IR-sender
HDMI-kabel
4 AA-batterier
Strømforsyning til konsoll
4 strømledninger
Skrutrekker
Brukerhåndbok

Del på: Del på Facebook Del på Twitter