;

BOSE CINEMATE 15

Det enkleste lydplankesystemet fra Bose

» Mer om produktet

Det behøver ikke være komplisert å få dramatisk forbedret TV-lyd. CineMate 15-systemet har den skarpe, kraftige lyden du har savnet, med dyp bass som du kanskje ikke har hørt fra en TV før. Alt dette får du fra en kompakt lydplanke og en Acoustimass®-modul som kan skjules. Lydplanken krever kun én enkelt tilkobling til TV-en og kan enkelt plasseres foran den. Du får dessuten en universell fjernkontroll som gjør at du enkelt kan kontrollere TV-en, mottakerboksen og mer. Bose® home theater speaker system er et fullstendig og prisvennlig system med mye ytelse. Det er utformet for å forbedre TV-opplevelsene dine, slik at du kan få glede av alle detaljene.
Kraftig og imponerende TV-lyd som høres langt unna selve lydplanken
Den dype bassen fra Acoustimass-modulen gjør filmer, TV-programmer, sport og videospill livaktige
Lydplanken får enkelt plass foran TV-en og trenger kun én kabel for å kobles til
En brukervennlig universell fjernkontroll kontrollerer TV-en, mottakerboksen og mer
Flere lydinnganger: Du kan velge mellom digital optisk, koaksial og analog
Liten lydplanke. Fyldig lyd.

Hvordan kan en lydplanke av denne størrelsen har et så bredt lydbilde? På innsiden er det et høyttaleroppsett med fire elementer som fungerer med Bose TrueSpace®-signalbehandling, for at lyden skal høres langt unna selve høyttaleren. Det føles som om man er på kino, helt oppslukt av spenningen. Hvis du spiller videospill, blir den virtuelle verdenen enda mer realistisk. Som lydplanke har denne lille høyttaleren imponerende lyd i forhold til størrelsen.

Et system som står i stil med interiøret

Selv om systemet fyller rommet med lyd, tar det veldig liten plass. Lydplanken får plass foran TV-en og trenger kun én kabel for å kobles til. De andre komponentene trenger ikke flyttes på og kan forbli tilkoblet. Og Acoustimass-modulen kan fint gjemmes bort. Den har praktisk talt ingen innvirkning på rommet. Men TV-opplevelsen er forandret for alltid.
Nå kan du kjenne på spenningen

Når du nyter klarheten og den vidtfavnende lyden fra CineMate 15-systemet, vil du også legge merke til noe helt nytt – lyd du kan føle. Endelig oppdager du de lave tonene som HD-TV-en din ikke kom i nærheten av å gjengi, fra en bassgitars pulserende rytme til de dramatiske effektene i en actionfilm. Alt dette får du fra en skjult Acoustimass-modul som du kan plassere nesten hvor som helst forrest i rommet, til og med bak møblementet.


En fjernkontroll til alle komponentene

Den universelle fjernkontrollen er sannsynligvis den eneste fjernkontrollen du trenger til alle kildene dine – Blu-ray Disc™-spiller, mottakerboks og mer. Den er enkel å programmere, enkel å bruke og reduserer rotet med flere fjernkontroller.

» Tekniske data

Dimensjoner/vekt

Soundbar speaker:8.5 cm H x 30.5 cm W x 7 cm D (0.68 kg)
Acoustimass® module:36.7 cm H x 22.2 cm W x 48.5 cm D (10.6 kg)
Remote control:22.35 cm H x 5.3 cm W x 3 cm D
Total shipping weight:11.8 kg
Innganger/utganger

Optisk lydinngang (digital)
Koaksial lydinngang (digital)
R-L-lydinngang (analog)
I esken

Lydplanke (med festet høyttalerkabel)
Acoustimass-modul
Strømledning
Digital optisk kabel
Analog kabel
Universell IR-fjernkontroll med to AA-batterier

Del på: Del på Facebook Del på Twitter