Iso Acoustics Gaia Titan

Gaia Titan er bygget rundt samme patent som Gaia, men laget for de aller mest ekstreme høyttalerkonstruksjonene der ute.

» Mer om produktet

Med fokus på effektive løsninger og vitenskapelig metode har Iso Acoustics på kort tid blitt markedsledende innen avkobling til høyttalere, komponenter og platespillere. Resultatene produktene deres gir i ethvert oppsett har gitt dem stående ovasjoner fra en samlet verdenspresse. Noen av anmeldelsene er så euforiske at det hevdes man knapt har hørt hva høyttalere er god for før man har hørt dem stående på et sett med Gaia dempeføtter! 

Men det er kanskje ikke så rart at journalister lar seg rive med. Iso Acoustics tilbyr endelig skikkelig avkobling for ethvert oppsett uten å knuse sparegrisen og gjør det man allerede har i oppsettet sitt ganske enkelt bedre! 

For best mulig avkobling må man forstå fysikken 

Med lang erfaring fra planlegging av akustikk og bygging av rom til innspillingsbruk så grunnlegger Dave Morrison behovet for avkobling av lydutstyr, både komponenter og høyttalere. Selve ideen kom til live gjennom kontorbygget han jobbet i, som var bygget på puter for å avkoble mot støy fra T-bane og trikk. Med god hjelp av National Research Council i Ottawa, kunne han få ideene ut på papiret og ikke minst måle effekten av dem. 

Iso Acoustics patenterte isolasjonsteknologi og tankegang er manifestert i alle produktlinjene deres og skal vi forklare dette godt, er det enklest å begynne med de suverene Gaia høyttalerføttene.

Øker prestasjonen der den allerede er som høyest! 

Gaia Titan er bygget rundt samme patent som Gaia, men laget for de aller mest ekstreme høyttalerkonstruksjonene der ute. Det betyr matching opp til meget høy vekt og et kraftigere chassis for å møte disse høyere vektbetingelsene. Cronos har f.eks en vektbegrensning på hele 281 kilo per høyttaler og er definitivt verdig navnet til den greske guden disse isolatorene er oppkalt etter! 

Akkurat som en sportsbil yter bedre med spesialtilpassede felger og dekk, vil Gaia Titan løfte high-end høyttalere til nye nivåer!

» Tekniske data

Gaia Cronos - 4 stk. avkoblingsføtter til høyttalere opp til 280 kg
Gaia Rhea - 4 stk. avkoblingsføtter til høyttalere opp til 190 kg
Gaia Theis - 4 stk. avkoblingsføtter til høyttalere opp til 145 kg 

Del på: Del på Facebook Del på Twitter