;

PIONEER N-70AE

REFERANSE-STREAMEREN: UBEGRENSET AUDIOFIL, UBEGRENSET KOMFORT

» Mer om produktet

For N-70AE ble alle Pioneers nyvinninger på området for digital musikkgjengivelse samlet i én spiller og med utstyrt med den aller mest moderne streaming-teknikken. Med disse spillerne går du altså ikke lenger glipp av noe: Musikk i alle stilretninger, fra alle lagringsmedier og i alle filformater vil strømme via de audiofile A/D-omformerne til N-70AE med en mer naturlig, rikere og mer gripende klang enn noen sinne. Omformerbrikker av høyeste kvalitet med skilte kanaler (ESS SABRE 9016), helsymmetrisk signalbehandling samt de Pioneer-eide teknikkene PQFA (vibrasjonsdemping), HiBit32 (upsampling) og Lock Range Adjust virker her sammen. Takket være den enorme fleksibiliteten forbedrer N-70AE ikke bare klangen, men øker også musikkutvalget: For et lite abonnementsgebyr kan du velge blant millioner av titler fra serverne for de integrerte streamingtjenestene Spotify, Deezer og Tidal, lytte til en av mange tusen gratis webradiostasjoner eller streame lokale musikkbiblioteker på alle kvalitetsnivåer til DSD og HiRes. Hvis musikken skal komme fra nettbrett eller smarttelefon, står AirPlay, integrert Chromecast-teknologi og (etter en gratis fastvareoppdatering) PlayFi til disposisjon og tilbyr alltid en optimal gjengivelsesmåte for alle mobile musikkilder. Takket være optiske og koaksiale digitale innganger samt USB-innganger kan også eksterne kilder, for eksempel PC-en, satellittmottakeren eller enn vanlig CD-spiller, nyte godt av den overlegne omformerteknikken i N-70AE. N-70AE hever dermed alle de musikkildene du er vant med til det mest moderne tekniske nivået – hvis de i det hele tatt trenger dem med de streaming-mulighetene som tilbys her.

MQA: MASTER QUALITY AUTHENTICATED

Jo høyere opplysning av digitalt lagret musikk, dess større er datamengden som kreves. Det revolusjonære MQA-Losless-formatet (Master-Quality Authenticated) gir lydkvaliteten av et masteropptak, men trenger mye mindre datastørrelser gjennom en svært effektiv tapsfri komprimering. Slik kan du enkelt spille av høytoppløst musikk direkte fra internettet. I tillegg er MQA tilbake-kompatibel med FLAC-formatet og kan dermed avspilles på enhver FLAC-egnet enhet.


INNEBYGD CHROMECAST

N-70AE / N-50AE leveres med innebygd Chromecast slik at du kan bruke den mobile enheten din til å streame yndlingsmusikk, radio eller podcasts til spilleren. Du kan kontrollere lyden fra hvor som helst i huset ved hjelp av Chromecast-aktiverte apper som du kjører på din personlige enhet - iPhone, iPad, Android-telefon og nettbrett, bærbare Mac- og Windows-PC-er og Chromebook™. Finn Chromecast-aktiverte apper på google.com/cast/apps.

INNEBYGD DUAL BAND WIFI

Gled deg over nettverksfunksjoner som f.eks. HiRes lydstreaming via trådløs LAN-tilkobling. Den innebygde WiFi-en er dual band og støtter kanaler med både 5 GHz- og 2,5 GHz-frekvens. Ved å bruke 5 GHz-båndet kan du nyte jevn og uavbrutt streaming av store HiRes lydfiler.


PLUG AND PLAY EKSTERN HDD

Koble til en ekstern HDD via USB, og du kan på en enkel måte lytte til hele musikkbiblioteket ditt uten å bruke PC-en. Du kan til og med flytte filer fra PC-en til HDD via hjemmenettverket når HDD er koblet til N-70AE / N-50AE.

3,5” LCD-DISPLAY MED FARGER

N-70AE / N-50AE har et 3,5” LCD-display med farger og et brukervennlig grafisk brukergrensesnitt (GUI). Se albumets grafikk mens du lytter til sangen.


INTUITIV KONTROLL MED NY FJERNKONTROLL-APP FRA PIONEER

Gled deg over problemfri kontroll med albumgrafikk som bruker enheten din. Med gratis fjernkontroll-app fra Pioneer kan du bruke din iPad/iPhone/iPod touch eller Android smarttelefon til å betjene nettverksspilleren eller spille av sanger som er lagret på enheten. Du kan også velge internettradiostasjoner og spille sanger fra din mediaserver.

FLARECONNECT MULTIROOM TEKNOLOGI

Dette produktet støtter FlareConnect. FlareConnect er en stabil trådløs protokoll som gjengir innholdet i enhver lydkilde som er koblet til en kompatibel lydenhet i stuen – fra vinyl til lydoverføring i sanntid – til trådløse høyttalere i andre rom som er koblet til ditt hjemmenettverk.

MQA: Master Quality Authenticated 

Jo høyere opplysning av digitalt lagret musikk, dess større er datamengden som kreves. Det revolusjonære MQA-Losless-formatet (Master-Quality Authenticated) gir lydkvaliteten av et masteropptak, men trenger mye mindre datastørrelser gjennom en svært effektiv tapsfri komprimering. Slik kan du enkelt spille av høytoppløst musikk direkte fra internettet. I tillegg er MQA tilbake-kompatibel med FLAC-formatet og kan dermed avspilles på enhver FLAC-egnet enhet.

» Tekniske data

LYDFUNKSJONER

8ch Parallel Drive with SABRE32 Ultra DAC (ES 9016S x 2)
Up to 11.2 MHz DSD Playback
Up to 192 kHz/24-bit WAV/FLAC/Apple Lossless/AIFF Playback
USB-DAC (up to 384 kHz/32-bit LPCM, 11.2 MHz DSD)
Headphone Amplifier with Texas Instrument TPA6120
DIRECT Mode for Faithful Reproduction of Original Sound
Hi-bit32 Audio Processing
Up-Sampling up to 384 kHz
Digital Filter with 3 Modes (SHARP/SLOW/SHORT )
Auto Sound Retriever
Auto Level Control
Lock Range Adjust Function for Reducing Jitter by Adjusting Lock Range Accuracy
Gapless Playback (WAV/FLAC/AIFF/ALAC)
Digital Output On/Off Switch to Prevent Digital Noise Effect on Analogue Audio
Three-Chamber Shielded Chassis Isolates Power Supply for Digital Block, Digital Circuit, and Power Supply for Analogue Block/Analogue Circuit
Twin Transformers in Separate Shield Cases
High-Grade Parts Including Custom Capacitors for Power Supply and Machined RCA Terminals
Rigid Under Base
Aluminium Front and Side Panels

NETTVERKSFUNKSJONER

Chromecast built-in
Apple AirPlay Certified
Spotify®, TIDAL, and Deezer Music Streaming Services Ready
Internet Radio (TuneIn)
Plug and Play External HDD and USB Memory via USB
Works with Pioneer Remote App (iOS/Android)
Built-in Wi-Fi (Dual Band 5 GHz/2.4 GHz)

DRIFTSFUNKSJONER

Works with Pioneer Remote App (iOS/Android)
3.5” Colour LCD Display for Album Artwork and Song Information
Dimmer
Auto Power Off
Firmware Update (USB/Network)

TILKOBLINGER

USB 2 In (1 Front, 1 Rear) Type A, for USB Drive/HDD
USB-DAC 1 In (Type B)
Ethernet 1 In
Phones 1 Out
Analogue Audio 2 Out (1 Pair Gold-Plated RCA, 1 Pair Balanced)
Digital Coaxial 1 In (Gold-Plated)/1 Out (Gold-Plated)
Digital Optical 1 In/1 Out
Control Out for Operating Connected Devices with Pioneer Remote App

MÅL OG VEKT

Dimensions (W x H x D): 435 x 121 x 364 mm
Weight: 11.4 kg

Del på: Del på Facebook Del på Twitter