;

BOSE SOUNDTOUCH 30 SERIES III

Det kraftigste trådløse musikksystemet fra Bose

» Mer om produktet

Musikkentusiaster streamer nye sanger og favorittartister hele tiden. Og SoundTouch® 30 wireless music system lar deg høre sangene og artistene som aldri før. Det kan kobles direkte til Wi-Fi®-hjemmenettverket ditt, så det er ikke noe komplisert utstyr å ta hensyn til. Og det benytter en eksklusiv waveguide-teknologi knyttet til en basshøyttaler med høy effekt til å produsere en dyp og fyldig lyd som kan fylle selv de største rommene. Så sett i gang med å streame favorittmusikken din øyeblikkelig, uten behov for en telefon eller et nettbrett. Bare trykk på en av de seks forhåndsinnstillingene på høyttaleren eller fjernkontrollen, og så starter musikken.
Spill av musikk i hele hjemmet – enkelt og trådløst
Konfigureres og kobles til Wi-Fi®-hjemmenettverket på noen få minutter
Kraftig app som gjør telefonen din om til en fjernkontroll
Legg til flere SoundTouch®-systemer for å spille av den samme musikken i hele hjemmet eller forskjellig musikk i forskjellige rom.
Bluetooth®-tilkobling for enda flere musikkalternativer
Vurder musikken (knapper for tommel opp eller ned) mens du lytter
Utforsk musikk med SoundTouch®

Med SoundTouch® kan du oppdage og nyte musikk på en enklere måte enn noen gang. Stream millioner av sanger trådløst fra Spotify og Deezer samt Internett-radiostasjoner og musikkbiblioteket ditt. SoundTouch®-appen lar deg styre musikken fra hvor som helst i huset med en telefon eller et nettbrett. I tillegg gir seks enkelt programmerbare forhåndsinnstillinger deg mulighet til å spille av favorittmusikken din fra appen, systemet eller den inkluderte fjernkontrollen.


Gjør det til hovedlydsystemet ditt

Trykk på en forhåndsinnstilling … og lytt. Før sangen kommer til første bro, får du høre hvorfor dette er vårt beste trådløse musikksystem. En kraftig basshøyttaler gjengir følelsen i basstonene dypt og klart. To presist plasserte drivere spiller mellomtonene og de høye tonene i klar og levende detalj. Den eksklusive waveguide-teknologien er også viktig for å gi den kraftfulle ytelsen fra SoundTouch® 30-systemet. Gjør det til hovedsystemet ditt for lyd, og fyll dagene med kraftfull musikk.

Mulighet til å utvide systemet ditt

Start med ett produkt, og legg til flere etter hvert. SoundTouch® 30 wireless music system er også del av en hel serie med trådløse produkter. De fungerer sammen for å spille av den samme musikken i alle rom, eller forskjellig musikk i forskjellige rom.

Gratisappen gir deg kontrollen

Med SoundTouch®-appen kan du lytte til musikktjenester som Spotify og Deezer. Du får også tilgang til tusenvis av Internett-radiostasjoner og musikken du har lagret i musikkbiblioteket ditt, slik at du alltid finner det perfekte lydsporet. Appen gjør også telefonen din om til en kraftig fjernkontroll som lar deg kontrollere musikk fra hvor som helst i hjemmet.

SoundTouch® – helt unik

Konfigurer seks tilpassede forhåndsinnstillinger med appen eller på selve systemet. Fjernkontrollen og SoundTouch®-høyttaleren husker dem automatisk.

Dermed kan du bruke telefonen eller nettbrettet til å styre systemet ditt. Når du helst ikke vil slå på, sveipe eller skrive inn koder, så trenger du ikke det. Bare bruk fjernkontrollen eller trykk på en forhåndsinnstilingsknapp på høyttaleren, og musikken starter umiddelbart.

Innebygd Bluetooth®

Lar deg streame musikk fra din eller en venns kompatible enhet – når som helst. Dette gjør at du kan lytte fra enda flere kilder, for eksempel YouTube.

» Tekniske data

Dimensjoner

System

Høyde: 24,60 cm
Bredde: 43,50 cm
Dybde: 18,00 cm
Vekt: 11,70 kg

Fjernkontroll

Høyde: 11,40 cm
Bredde: 4,40 cm
Dybde: 1,30 cm
Vekt: 50,00 g
Innganger/utganger
AUX-inngang
Ethernet-port
USB-porter
Ytterligere detaljer
Innebygd Wi-Fi®
OLED-skjerm
Trådløs nettverksfunksjon: 802.11 b/g/n
Støttede lydformater: MP3, WMA, AAC, Apple Lossless
Bluetooth®

I esken

Inkluderte varer

SoundTouch® 30 Series III wireless music system
Strømledning
USB-kabel
Fjernkontroll

Del på: Del på Facebook Del på Twitter