;

BOSE SOUNDTOUCH 20 SERIES III

Lyd som fyller rommet. Trådløs musikk. Enkelt.

» Mer om produktet

Det finnes en verden av musikk. Og SoundTouch® 20 wireless music system er en god måte å spille av musikk i hjemmet på – helt trådløst. Det kan kobles direkte til Wi-Fi®-hjemmenettverket ditt, så det er ikke noe komplisert utstyr å ta hensyn til. Du kan til og med spille av favorittmusikken din øyeblikkelig. Bare trykk på en av de seks forhåndsinnstillingene på høyttaleren eller fjernkontrollen, og så starter musikken.

Plasser det kompakte systemet hvor du vil i hjemmet, og nyt klar lyd som fyller rommet. SoundTouch® 20 system er del av en hel produktserie med trådløse høyttalere og systemer for alle rom i hjemmet. Fra musikksystemer i én del til utendørshøyttalere eller hjemmekino. Hver og en av dem leverer den lydkvaliteten du forventer fra Bose.
Spill av musikk i hele hjemmet – enkelt og trådløst
Konfigureres og kobles til Wi-Fi®-hjemmenettverket på noen få minutter
Kraftig app som gjør telefonen din om til en fjernkontroll
Legg til flere SoundTouch®-systemer for å spille av den samme musikken i hele hjemmet eller forskjellig musikk i forskjellige rom.
Bluetooth®-tilkobling for enda flere musikkalternativer
Vurder musikken (knapper for tommel opp eller ned) mens du lytter
Utforsk musikk med SoundTouch®

Med SoundTouch® kan du oppdage og nyte musikk på en enklere måte enn noen gang. Stream millioner av sanger trådløst fra Spotify og Deezer samt Internett-radiostasjoner og musikkbiblioteket ditt. SoundTouch®-appen lar deg styre musikken fra hvor som helst i huset med en telefon eller et nettbrett. I tillegg gir seks enkelt programmerbare forhåndsinnstillinger deg mulighet til å spille av favorittmusikken din fra appen, systemet eller den inkluderte fjernkontrollen.


Utvid systemet ditt

Start med ett SoundTouch®-system, og legg til flere etter hvert. De fungerer sammen for å spille av den samme musikken i alle rom, eller forskjellig musikk i forskjellige rom.

Gratisappen gir deg kontrollen

Med SoundTouch®-appen kan du lytte til musikktjenester som Spotify og Deezer. Du får også tilgang til tusenvis av Internett-radiostasjoner og musikken du har lagret i musikkbiblioteket ditt, slik at du alltid finner det perfekte lydsporet. Appen gjør også telefonen din om til en kraftig fjernkontroll som lar deg kontrollere musikk fra hvor som helst i hjemmet.

SoundTouch® – helt unik

Konfigurer seks tilpassede forhåndsinnstillinger. Konfigurer dem via appen, og fjernkontrollen og SoundTouch®-høyttaleren husker dem automatisk.

Dermed kan du bruke telefonen eller nettbrettet til å styre systemet ditt. Når du helst ikke vil slå på, sveipe eller skrive inn koder, så trenger du ikke det. Bare bruk fjernkontrollen eller trykk på en forhåndsinnstilingsknapp på høyttaleren, og musikken starter umiddelbart.

Innebygd Bluetooth®

Lar deg streame musikk fra din eller en venns kompatible enhet – når som helst. Dette lar deg lytte til kilder som ikke er integrerte i SoundTouch®-appen.

» Tekniske data

Dimensjoner

System

Høyde: 18,80 cm
Bredde: 31,40 cm
Dybde: 10,40 cm
Vekt: 3,20 kg

Fjernkontroll

Høyde: 11,40 cm
Bredde: 4,40 cm
Dybde: 1,30 cm
Vekt: 50,00 g
Innganger/utganger
AUX-inngang
Ethernet-port
USB-porter
Ytterligere detaljer
Innebygd Wi-Fi®
OLED-skjerm
Trådløs nettverksfunksjon: 802.11 b/g/n
Støttede lydformater: MP3, WMA, AAC, Apple Lossless
Bluetooth®
I esken

Inkluderte varer

SoundTouch® 20 Series III wireless music system
Strømledning
USB-kabel
Fjernkontroll

Del på: Del på Facebook Del på Twitter