BOSE SOUNDLINK REVOLVE

Ekte 360°-lyd med en konsekvent og jevn lyddekning. Levering medio mai.

» Mer om produktet

Liten høyttaler. Gåsehud.

Vi tok lyden vår i en ny retning. I alle retninger. Vi presenterer SoundLink Revolve, som er en av våre beste bærbare Bluetooth-høyttalere. Den leverer ekte 360°-lyd med en konsekvent og jevn lyddekning. Plasser den midt i rommet slik at alle får den samme opplevelsen. Eller plasser den nær en vegg, slik at lyden spres og reflekteres rundt i rommet, noe som gir deg en realistisk lydopplevelse. Vil du bruke den utendørs? Fine greier. Den er absolutt bærbar.

Imponerende sterk lyd. Overraskende liten.

Ikke la deg lure av størrelsen. Denne lille enheten inneholder mer teknologi enn du kan se. En svært effektiv transduser. Doble passive radiatorer. En akustisk deflektor som sprer lyd i alle retninger. Alt dette betyr at du får realistisk lyd … og ekte gåsehud.

Synger i regnet

Du er sikkert ikke redd for å bli litt våt. Ikke høyttaleren din heller. SoundLink Revolves vannbestandige design gjør at du kan bruke den på flere steder uten å måtte bekymre deg, for eksempel på bassengkanten eller ved kjøkkenbenken.

Støtdempere som tåler støt

Ingen er perfekte. Og med denne høyttaleren slipper du å være det. Du slipper å bekymre deg hvis den velter, det gjør ikke noe at du kaster den ned i en bag eller setter den ned litt hardere enn du hadde tenkt. Det myke materialet gjør at høyttaleren tåler støt.

Bare lyd. Sømløs.

Ingen detaljer er for små. Selv ikke én søm. Legg merke til at dekselet ikke har en. Det er fordi vi har utformet en ny ekstruderingsprossess som fjerner dette behovet, og etterlater seg ingenting annet enn vakre detaljer.

Ha den med deg mens du er på farten

Når du skal bevege deg, vil du ikke fomle. Derfor har vi designet denne høyttaleren slik at den er enkel å gripe tak i og betjene, og den har myke og jevne knapper som gir en naturlig følelse når du trykker på dem.

Kraft i massevis

En bærbar Bluetooth-høyttaler trenger en imponerende batterilevetid. Denne leverer varene. Det oppladbare litiumionbatteriet varer i opptil 12 timer, så du kan lytte hele dagen. Andre typer høyttalere kan saktens spille lenger, men ikke uten at det går ut over den dype, kraftige bassen du får med våre høyttalere.

La telefonen ligge

Har du ikke telefonen i nærheten? Ta det med ro. Du kan fortsatt reservere bord på restauranter eller sende en melding. Bare trykk og hold inne flerfunksjonsknappen for å få tilgang til Siri eller Google Now™ rett fra høyttaleren. Så er det problemet løst.

En app kan utgjøre hele forskjellen

Bose Connect-appen gjør det enkelt å koble til og automatisk bytte mellom Bluetooth-enheter. Slik kan vennene dine ta over som DJ uten å gå glipp av en eneste tone.
De gangene det høyeste volumet ikke er høyt nok, kan du bruke appen for å koble til to SoundLink Revolve-høyttalere i Festmodus. Du kan også få følelsen av en virkelig live-forestilling ved å bytte til Stereomodus. Instrumentene og vokalene skilles og spres i et stort lydbilde – dette gjør at musikken føles levende.

Din musikk. Klar til bruk.

Den valgfrie ladestasjonen sørger for at SoundLink Revolve er oppladet og klar til bruk. Det er en praktisk base for høyttaleren, og du kan spille av musikk under ladingen. Bare koble veggladeren som følger med høyttaleren, inn i ladestasjonen.

Hvilken passer for deg?

Våre to 360 graders SoundLink-høyttalere ligner hverandre. Vi har både SoundLink Revolve og SoundLink Revolve , som kan spille musikk både høyere og lengre, og som har et tøyhåndtak slik at den er lett å ha med seg.

» Tekniske data

Talemeldinger
Koble deg til. Det er enkelt. Talemeldinger som leder deg gjennom Bluetooth-sammenkobling. Du kan koble til to enheter, og høyttaleren husker de åtte sist tilkoblede enhetene.

Høyttalertelefon
Du har sett den før. Alle samlet seg rundt personen som hadde høyttalertelefon. Man sliter med å høre dem, og de sliter med å høre deg. Ikke nå lenger. Ved hjelp av SoundLink Revolve-høyttalere kan du motta samtaler via høyttaleren, og dermed blir ordene tydeligere og mindre dempet.

Siri & Google-talekommandoer
Har du ikke telefonen i nærheten? Ta det med ro! Trykk på og hold inne flerfunksjonsknappen for å få tilgang til talefunksjonen for Siri og Google Now™ fra høyttaleren.

Vannbestandig
SoundLink Revolves vannbestandige design gjør at du kan bruke den på flere steder uten å måtte bekymre deg. Etter omfattende testing og med en IPX4-klassifisering vil høyttaleren vare lenge selv om den blir utsatt for vann.

Batteri
En bærbar høyttaler trenger en imponerende batterilevetid. Denne leverer varene. Det oppladbare litiumionbatteriet gir opptil 12 timers spilletid.

Festing med universell tråd
Ingen overflate? Ikke noe problem. Ved hjelp av en universell tråd kan du feste SoundLink Revolve på de fleste stativer.

Dimensjoner/vekt:
15,2 cm H x 8,2 cm B x 8,2 cm D (0,66 kg)

Innganger og utganger:
3,5 mm AUX-inngang
Micro-B USB-port

Ytterligere detaljer:
Trådløs rekkevidde på opptil 9 m
Batterilevetid på opptil 12 timer

Innholdet i esken:
SoundLink Revolve-høyttaler
USB-strømforsyning
USB-kabel
Strømadaptere

Del på: Del på Facebook Del på Twitter

Anbefalt tilbehør