BOSE SOUNDLINK REVOLVE+

Vi presenterer SoundLink® Revolve+, Bose's beste bærbare Bluetooth-høyttaleren hittil

» Mer om produktet

Denne 360 graders høyttaleren ble utviklet for å spre imponerende, dyp lyd i alle retninger. Det betyr at alle som står rundt den, får samme opplevelse. Hvis du plasser høyttaleren nær en vegg, vil lyden spres og reflekteres rundt i rommet, noe som gir en realistisk lydopplevelse. Med det fleksible håndtaket kan du ta med deg musikken hvor enn du ønsker.


Hør mer. Del mer.

Ikke la deg lure av størrelsen. Denne lille enheten inneholder mer teknologi enn du kan se. En svært effektiv transduser. Doble passive radiatorer. En akustisk deflektor som sprer lyd i alle retninger. Alt dette betyr at du får realistisk lyd … og ekte gåsehud.
SYNGER I REGNET

Du er ikke redd for litt vann. Det bør ikke høyttaleren din heller være. SoundLink Revolves vannbestandige utforming gjør at du kan bruke den flere steder uten å bekymre deg, for eksempel ved bassenget eller vasken.
STØTDEMPERE MOT STØT

Du er ikke perfekt. Og med denne høyttaleren trenger du ikke å være det heller. Det er ikke noe problem om du velter den, kaster den i baggen eller setter den ned hardere enn det som var meningen. De myke materialene gjør at du ikke trenger å bekymre deg hvis høyttaleren får et dunk.
BARE LYD. SØMLØST.
Ingen detaljer er for små. Selv ikke én søm. Legg merke til at dekselet ikke har det. Det er fordi vi har utformet en helt ny ekstruderingsprossess som fjerner dette behovet, og etterlater seg ingenting annet enn vakre detaljer.
BÆRBAR
Det fleksible tøyhåndtaket gjør at SoundLink Revolve er enkel å ha med seg. Og det er behagelig også. Nettopp fordi vi velger ut hvert materiale nøye – til og med de myke knappene som sikrer at all kontakt føles så behagelig som mulig.
Kraft i massevis

En bærbar Bluetooth-høyttaler trenger en imponerende batterilevetid. Denne leverer. Det oppladbare litium-ion-batteriet varer i opptil 16 timer – slik at du kan lytte hele dagen. Selvfølgelig finnes det andre høyttalere som har lengre levetid, men ikke uten at det går ut over den dype og kraftige bassen du får fra høyttaleren.

Hvilken passer best til deg?

Våre to 360 graders SoundLink-høyttalere ligner hverandre. Vi har både SoundLink Revolve og SoundLink Revolve , som kan spille musikk både høyere og lengre, og som har et tøyhåndtak slik at den er lett å ha med seg.

La telefonen ligge

Har du ikke telefonen i nærheten? Ta det med ro. Du kan fortsatt reservere bord på restauranter eller sende en melding. Bare trykk og hold inne flerfunksjonsknappen for å få tilgang til Siri eller Google Now™ rett fra høyttaleren. Så er det problemet løst.

En app kan utgjøre hele forskjellen

Bose Connect-appen gjør det enkelt å koble til og automatisk bytte mellom Bluetooth-enheter. Slik kan vennene dine ta over som DJ uten å gå glipp av en eneste tone.
De gangene det høyeste volumet ikke er høyt nok, kan du bruke appen for å koble til to SoundLink Revolve-høyttalere i Festmodus. Du kan også få følelsen av en virkelig live-forestilling ved å bytte til Stereomodus. Instrumentene og vokalene skilles og spres i et stort lydbilde – dette gjør at musikken føles levende.

Din musikk. Klar til bruk.

Den valgfrie ladestasjonen sørger for at SoundLink Revolve er oppladet og klar til bruk. Det er en praktisk base for høyttaleren, og du kan spille av musikk under ladingen. Bare koble veggladeren som følger med høyttaleren, inn i ladestasjonen.

TALEMELDINGER
Koble deg til. Det er enkelt. Taleveiledning som tar deg gjennom Bluetooth®-sammenkoblingen. Du kan koble til to enheter samtidig – og høyttaleren vil huske de åtte siste tilkoblede enhetene.


HØYTTALERTELEFON
Du har sett det før. Alle i ring rundt en telefon på høyttaler. Du har vanskeligheter for å høre dem, og de deg. Ikke nå lenger. Med SoundLink Revolve-høyttalere kan du ringe gjennom høyttalerne slik at du hører ordene både høyere og klarere.


SIRI & GOOGLE TALEKOMMANDOER
Har du ikke telefonen i nærheten? Ta det med ro. Bare trykk og hold inne flerfunksjonsknappen for å få tilgang til Siri eller Google Now™ rett fra høyttaleren.


VANNBESTANDIG
SoundLink Revolves vannbestandige utforming gjør at du kan bruke den flere steder uten å bekymre deg. Med omfattende testing og en IPX4-klassifisering har vi sikret oss at høyttaleren enkelt overlever dersom den ved et uhell får vann på seg.


BATTERI
En bærbar høyttaler trenger en imponerende batterilevetid. Denne leverer. Det oppladbare litium-ion-batteriet gir opptil 16 timers spilletid


UNIVERSELT FESTE MED GJENGER
Lite plass? Ikke noe problem. Det universelle festet gjør at du kan koble SoundLink Revolve til nærmest alle stativ.

» Tekniske data

Dimensjoner/vekt
Høyttaler:18,4 cm H x 10,5 cm B x 10,5 cm D (0,9 kg)
Innganger og utganger
3,5 mm AUX-inngang
Micro-B USB-port
Ytterligere detaljer
Trådløs rekkevidde opptil 9 m
Batterilevetid opptil 16 timer
INNHOLDET I ESKEN
SoundLink Revolve+-høyttaler
USB-strømforsyning
USB-kabel
Strømadaptere

Del på: Del på Facebook Del på Twitter

Anbefalt tilbehør