BOSE SOUNDLINK MICRO

DESIGN SOM ER KLAR FOR LIVET. LYD SOM ER STØRRE ENN LIVET.

» Mer om produktet

Kraftig lyd uansett hvor du er

SoundLink Color Bluetooth speaker II blir med deg hvor du enn skal. Den er både solid og vannbestandig og passer perfekt til svømmebassenget, parken eller terrassen. Høyttaleren har kraftig lyd, en myk silikonutside og en innebygd mikrofon for samtaler, og du kan bruke den hvor du vil.

Sort SoundLink Color II
Innovativ teknologi for en ytelse som inspirerer

SoundLink Color II er et resultat av det tekniske arbeidet til Bose, så den er full av eksklusive teknologier. Blant annet de doble motstående passive radiatorene som hjelper høyttaleren å pumpe ut lyd samtidig som vibrasjoner holdes på et minimum. Sånn har vi laget en høyttaler som leverer lyden uten å flytte på seg.

Robust. Myk. Vannbestandig.
SoundLink Color Bluetooth speaker II er laget for et liv på farten. Silikondekselet gjør høyttaleren både solid og kompakt, slik at du kan slenge den i sekken eller vesken og ta den med deg hvor som helst. Samtidig har høyttaleren avrundede kanter og en overflate som føles myk å ta på, slik at du enkelt kan bære den i hånden. SoundLink Color II er også vannbestandig, slik at du kan lytte ved bassenget eller ved sjøen. Den er solid nok til å tåle en travel hverdag og har en design som gjør musikken bærbar.
Konstruert for å bli med deg

Spill av musikk hvor du enn er. Uansett hva du gjør. SoundLink Color II veier bare 0,54 kg og er bare litt tyngre enn en fotball. Og den er enkel å bruke. Kontroller flere funksjoner ved å trykke på en knapp, som å svare på en samtale på høyttalertelefonen, hoppe over spor eller bytte mellom tilkoblede enheter for å nevne noe. Du kan også ta med deg SoundLink Color II på dagsturer, så du ikke går glipp av noe musikk. Det oppladbare litium-ion-batteriet gir deg opptil åtte timers spilletid.
Knappepanelet øverst på SoundLink Color II

Enkel tilkobling. Enkel lytting.

Lytt til en sang fra nesten hvilken som helst enhet – hvis den har Bluetooth, har du alt du trenger for å begynne avspillingen. SoundLink Color II har en pålitelig trådløs rekkevidde på ca. 9 meter, og det er enkelt å koble til. Talemeldinger veileder deg gjennom sammenkoblingen, og du kan raskt bytte mellom to tilkoblede enheter. Den husker til og med de siste åtte enhetene du har brukt, slik at du enkelt kan koble til telefonen din, nettbrettet til broren din eller den bærbare PC-en til kjæresten din.

» Tekniske data

Dimensjoner/vekt

Høyttaler:13,3 cm H x 12,7 cm B x 5,7 cm D (0,54 kg)
Innganger/utganger

3,5 mm AUX-inngang
Micro-B USB-port
Ytterligere detaljer

Trådløs rekkevidde opptil 9 m
Batterilevetid opptil 8 timer
HVA LIGGER I ESKEN

SoundLink Color Bluetooth speaker II
USB-kabel

Del på: Del på Facebook Del på Twitter