;

IXION MAESTRO

IXION Maestro er hjertet i ditt økosystem av lyd. Strøm musikk, lytt til DAB+ eller internettradio, spill av en lydbok og nyt opplevelsen. Lekkert design, utsøkt lyd og enkel å bruke. IXION Maestro er en kjærkommen gjest i hjemmet.

» Mer om produktet

Prøv den i 100 dager! 5års garanti!

La det norske Hi-Fi-eventyret starte på ny!

Ixion Maestro er noe så unikt som et norskutviklet og norskprodusert produkt. Merket har sterke aner til Tandberg Radiofabrikk og bygges faktisk i de eksakt samme lokalene på Notodden. Blant staben finner man også ingeniører fra Tandberg.

Maestro har eksepsjonell byggekvalitet med komponenter i toppklasse innen sitt felt. Til eksempel kan vi nevne forsterkeri fra Texas Instruments (totalt 100w), DAC chipset fra Analog Devices, quad core 1Ghz prosessor og display fra iPhone, noe som ikke akkurat er hverdagskost i denne prisklassen. Selve kabinettet er en sandwich-konstruksjon hvor topp- og bunnplate er laget av massivt støpt aluminium. Føttene er dempet med gummiføtter og isolerer aparatet fra underlaget.

Bestykkningsmessig har Maestro et stort long throw basselement montert på undersiden av kabinettet med en dedikert forsterker på 50W samt to fulltonedrivere montert i front med hver sine 25W per kanal.

Med Ixion Audio HiFi 2.0 appen bestemmer du selv hva su vil spille. Spotify Connect, Wimp, Tidal, Tunein, bluetooth, NAS, DAB eller FM radio alt støttes av Maestro og vil automatisk oppdateres ved nyere funksjonalitet, firmware-utgaver.

Med Ixion Audio får du lyd og design av topp kvalitet. Det brukervennlige systemet styrer du enkelt via en app for smarttelefoner og tablets.

Koble sammen Ixion Audio-høytalere uten en tråd:

Med Ixion Audio Solo 2, en dedikert høyttaler som bruker Maestro som sentral, kan du koble sammen inntil syv høytalere i hjemmet ditt. Du bestemmer om du skal ha samme musikk på samtlige høytalere, eller unik lyd i hvert rom. Enkelt, elegant og med vesentlig høyere ytelse enn konkurerende systemer. Komunikasjonen settes opp automatisk, har en båndbredde på minimum 5 x CD-kvalitet og foregår via strømnettet i huset ditt. Plug and play!

Styr hvilken musikk du vil ha hvor:

Styr systemet ditt med en egen app for iOS- og Android-mobiler og tablets. Systemet krever hverken PC eller Wi-Fi for å fungere - Ixion Audio-systemet fungerer rett ut av boksen.

Last ned app i App Store.
Last ned app på Google play.

» Tekniske data

Lydsystem Stereo
Impedans (Ohm) 4
Equalizer-innstillinger Ja
Fjernkontroll Nei
iPod/CD/Radio
Innebygd spiller Nei
Radiotunertype Digital & Internett
Tunerbånd FM/DAB/DAB+/Internett
Tilkoblinger
Nettverkstilkobling (RJ45) Ja
Wi-Fi Integrert
Bluetooth Ja
AirPlay Nei
Linjeinngang (AUX 3,5mm) Ja
Tilkobling for hodetelefoner Ja
USB-inngang Ja
Skjerm
Display LCD
Klokke Digital
Alarmindikator Ja
Produktmål og strømforbruk
Farge Hvit
Høyde (cm) 22,00
Dybde (cm) 22,00
Bredde (cm) 22,00
Vekt (kg) 7,30

Del på: Del på Facebook Del på Twitter