BOSE HOME SPEAKER 500

DEN BREDESTE LYDEN BLANT ALLE HØYTTALERE Kraftig og enkelt. Fyll alle rom med vegg-til-vegg-stereolyd og få enkel kontroll over all musikken din.

» Mer om produktet

VEGG-TIL-VEGG-STEREO FRA ÉN ENKELT HØYTTALER

KONTROLL MED ET TRYKK ELLER EN APP

SEKS KNAPPER FOR FORHÅNDSINNSTILLINGER:

Wi-Fi and Bluetooth icon
WI-FI®- OG BLUETOOTH®-TILKOBLING

TILPASSET BOSE MUSIC-APP

Multi-room icon
MUSIKK PÅ FLERE ROM

More features coming icon
FLERE FUNKSJONER KOMMER, SOM TALEKONTROLL

egg-til-vegg-stereolyd fra én enkelt høyttaler.
I Bose Home Speaker 500 er det to tilpassede som peker motsatte retninger for å få lyden til å reflektere fra veggene. Resultatet? Et lydbilde som er bredere enn noen annen smarthøyttaler, kraftig nok til å fylle rommet med en forbløffende stereoytelse.

Toppen av høyttaleren som viser kontrollene
KONTROLL ER ENKELT.
Vi legger mye vekt på å gjøre det enkelt å styre musikken slik du vil Spill av eller sett på pause ved å trykke på toppkontrollene, eller administrer alt fra den intuitive Bose Music-appen. Du kan angi opptil seks forskjellige forhåndsinnstillinger for spillelister, Internett-radiostasjoner med mer, så dine favoritter er bare et tastetrykk unna.

MUSIKK SLIK DU VIL HØRE DEN.
Når det kommer til det du vil høre, har du så mange alternativer. Spill av dine favorittmusikktjenester over et Wi-Fi-nettverk, for eksempel Spotify® eller Deezer, med et enkelt tastetrykk Eller du kan bruke en Bluetooth-tilkobling til å spille noe fra en telefon eller nettbrett. Og Apple AirPlay 2 kommer i begynnelsen av 2019.

Spotify, Deezer, TuneIn
Smarttelefonen viser Bose Music-appen
Ta kontroll over lytteopplevelsen.
Med Bose Music-appen kan du enkelt bla gjennom all musikken på ett sted og bytte sømløst mellom stasjoner, spillelister, og tjenester. I tillegg er det en annen enkel måte å kontrollere Bose Home Speaker 500 på. Det er enkelt å sette opp forhåndsinnstillinger med appen, slik at musikken du er glad i kun er ett tastetrykk unna. Og flere brukere kan tilpasse sin egen opplevelse og sitt eget innhold.

Bose Music-applogo
Den sømløse konstruksjonen av Bose Home Speaker 500
Førsteklasses design, både på innsiden og utsiden

Home Speaker 500 ser og høres like bra ut som den ser ut. Et sømløst anodisert aluminiumskabinett gir høyttaleren et raffinert utseende som er perfekt for ethvert rom. Den blir bedre hele tiden også. Fremtidige programvareoppdateringer legger til nye funksjoner – som integrert talekontroll fra Amazon Alexa når det blir tilgjengelig i regionen din.

 

Del på: Del på Facebook Del på Twitter