Iso Acoustics zaZen

En rimelig isolasjonsplattform som setter en ny standard!

» Mer om produktet

Med fokus på effektive løsninger og vitenskapelig metode har Iso Acoustics på kort tid blitt markedsledende innen avkobling til høyttalere, komponenter og platespillere. Resultatene produktene deres gir i ethvert oppsett har gitt dem stående ovasjoner fra en samlet verdenspresse. Noen av anmeldelsene er så euforiske at det hevdes man knapt har hørt hva høyttalere er god for før man har hørt dem stående på et sett med Gaia dempeføtter! 

Men det er kanskje ikke så rart at journalister lar seg rive med. Iso Acoustics tilbyr endelig skikkelig avkobling for ethvert oppsett uten å knuse sparegrisen og gjør det man allerede har i oppsettet sitt ganske enkelt bedre! 

For best mulig avkobling må man forstå fysikken

Med lang erfaring fra planlegging av akustikk og bygging av rom til innspillingsbruk så grunnlegger Dave Morrison behovet for avkobling av lydutstyr, både komponenter og høyttalere. Selve ideen kom til live gjennom kontorbygget han jobbet i, som var bygget på puter for å avkoble mot støy fra T-bane og trikk. Med god hjelp av National Research Council i Ottawa, kunne han få ideene ut på papiret og ikke minst måle effekten av dem. 

ZaZen er en liten sensasjon av en plattform i HDF med bra med masse og Iso Acoustics patenterte todelte avkoblingsføtter. Den fungerer godt med alt av elektroniske komponenter, men her har rimelige platespillere fått en ekte følgesvenn som løfter lyden til nye nivåer. 

Akkurat som i Delos sørger ZaZen for at platespillere effektivt kobles fra underlaget, samtidig som de står på en stødig plattform og får optimal grunning stabilitet med den rikelige massen plattformen bidrar med.  

Det er bare å lene seg tilbake og oppleve mange gode ZaZen-øyeblikk!

» Tekniske data

The zaZen is available in 2 sizes: zaZen I with a weight capacity of 25lbs (11.3kg) and the zaZen II with a weight capacity of 40lbs (18.1kg).

Del på: Del på Facebook Del på Twitter