AUDIO INSIGHT ISOVOLT

Iso trafo 3000VA med balansert symmetrisk utspenning.

» Mer om produktet

Tilbakemeldinger fra kunder:

"Jeg trodde jeg var ferdig med å optimalisere strømforsyningen til HiFi - Guden i heimen !! Men Nei !!!

En kort beskrivelse av den: Består av separat kurs m/16 amp. sikring, 10 kvadrats kabel m/skjerm til strømuttak til anlegget med egen jording til jordspyd i hagen. Så først til en norskprodusert Isotrafo på 2000VA, videre til Isotek Evo3 Titan, vidre til QX4, deretter til skinne QBase8 hvor det også er koblet til Burmester 948 . Nettkablene er også av Highend-kvalitet. Forsterker: Adyton Cordis 2.0, CD-spiller: Wadia781i, Høytalere: Adyton Imagic 2.0, Subb: 2 stk. Audio Physic Rhea2. Dette oppsetter har jeg vært veldig fornøyd med bortsett fra at isotrafoen brummer/lager egenstøy "50 hz-støy", derfor har jeg bygd den inn slik at den ikke hørtes.

Men så fikk jeg se at det var kommet en ny Isotrafo på markedet som ingen hvemsomhelst står bak - Audio Insight v/ Geir Fredriksen som også er mannen bak høytalerene bla. Adyton Imagic 2.0 (som jeg selv har og derfor kjenner godt). Ble da meget nysjerrig på denne Isotrafoen, ble til at jeg kjøpte den og har hatt den nå i ca. en uke.

Det første jeg gjorde da jeg fikk den i hus var å koble den til nettet for å lyttet til den, om den brummet, uten at anlegget var koblet til. Det var ikke en lyd å høre , la øret helt inntil - "muse stille" , fantastisk !! Dette lovet bra. Så ble den koblet til anlegget og musikken spillte opp !!!

Ohi - merket med det samme at det her var en vesentlig forbedring.

Vesentlig større lydbilde, dybde og bredde . Bedre dynamikk, oppløsning og fylde. Mer harmonisk, "etterklang" og detaljer som jeg ikke hadde hørt før. Stemmene og musikken kommer mye bedre frem på en måte som gjør tilstedeværelse av utøveren/utøverene påtagelig, som den/de skulle være tilstede. Blir enda mer engasjert og følelsesmessig påvirket av musikken - stor "gåsehud-effekt".

Dette har gitt en stor oppgradering av anlegget - dette er morro, "makalsust" !! Jeg tror derfor det pr. i dag skal være vanskelig å få en bedre Isotrafo som passer til det norske strømnettet. Anbefales på det sterkeste !!!"

Hilsen Asbjørn - HiFi-entusiast siden -75.

"Mirakel trafo.
Endelig en trafo som tar det norske strømnettet på alvor.
Den formelig puster liv og tilstedeværelse inn i riggen.
Det er så stille og klart.
Lydbilde vokser i alle retninger, men det mest imponerende er nok dybden, det er så langt bak til trommene.
Med det store rommet får instrumentene mer luft mellom seg og lydbilde blir enda riktigere.
Det kommer også frem detaljer jeg ikke har hørt før, og det sprudler med nye mikrodetaljer.
Bassen går dypere, diskanten høyere, mellomtonen sitter som et skudd.
Det er så mye hjerte og smerte at en kan miste pusten.
Denne trafoen bør komme på BLÅ RESEPT."

- Tor Arne

"Fy faen for en lyd det er nå. Dette var det som tippet det hele fra good to absolutely fantastic. Det har blitt et helt hinsides anlegg. Det er så åpent lydbilde at det føles som musikerne står i stua. Panoreringen kommer mye bedre fram, og høyttalerne kommuniserer bedre med hverandre, i den forstand at lyden er utrolig også i rommet mellom dem.
Hei igjen! Takk for hyggelig tilbakemelding Morten! Isovolt har blitt en kjempesuksess og jeg får tilsvarende tilbakemeldinger fra de fleste Isovoltkundene!"

- Morten

» Tekniske data

Iso trafo 3000VA med balansert symmetrisk utspenning. Og 3 separate uttak.
Mange isotrafoer har ikke midtuttak på sekundærsiden av trafoen slik at begge spenningene i forhold til jord blir perfekt symmetriske.

Dermed kan det ligge en stor skjeivhet i spenningen som ideelt skal være symmetrisk, altså 120-0-120 V ac!
Det er tilvirket DC sperrer på primærsiden slik at overlagret spenning og DC during i trafoen unngås. Denne er dimensjonert til 100A pr fase
og skal ikke bidra med noe dynamisk tap. Dette bidrar også til det samme for etterfølgende trafoer i hele hi fi systemet!

Høyfrekvensfiltrering med Mundorf Silver/Gold/Oil hindre Common Mode og Differetial Mode RFI.
Softstart ved påslag.
Temperatur sikring ved 75C og Automatsikring på bakpanel for 20A.
Det er også tilrettelagt for ground lift ved hjelp av en bryter på baksiden
Det er en stor fordel at alle jordstøpsel i stereosystemet er koplet til etter isotrafoen slik at alle aktuelle apparater får samme jordpotensiale!

Høyde - Bredde - Dybde

18,4cm - 23,2cm - 32,5cm

Del på: Del på Facebook Del på Twitter
×

Abonner på vårt nyhetsbrev

Motta vårt nyhetsbrev med nyheter og tilbud.