;

BOSE WAVE MUSIC IV DAB

Du får lydkvaliteten fra et mye større stereoanlegg til CD-er, DAB/AM/FM og mer

» Mer om produktet

Få fyldig lyd som fyller rommet fra et lite musikksystem som får plass nesten hvor som helst – og som nå har ny design. Bose® Wave® music system IV har en CD-spiller, en DAB-/AM-/FM-radiotuner og et uttak på baksiden til andre kilder.
Unik waveguide-høyttalerteknologi gir lyd med høy ytelse
CD-/MP3-CD-spiller med gjentakelse, tilfeldig veksling og kontinuerlig avspilling
Avansert DAB-/AM-/FM-tuner med skjerm som kan vise informasjon om sang og artist
Aux-inngang til andre kilder
Slank fjernkontroll i kredittkortstil styrer alle funksjoner
Elegant enkelhet
Bare koble den til, så er du klar. Vanlige eller hjemmebrente CD-er/MP3-CD-er lastes inn foran på systemet, og radiostasjonene du liker best, er tilgjengelige med et forhåndsinnstilt knappetrykk. En slank fjernkontroll med infrarødfunksjon lar deg styre alle systemfunksjonene fra hvor som helst i rommet, og de praktiske berøringskontrollene for å slå av, på eller slumre, er helt usynlige. Du får musikk med en klar, fyldig og jevn lyd. Alt dette får du fra et system som du kan plassere nesten hvor som helst – på et bord i stua, på kjøkkenbenken eller på nattbordet.

Stor lyd fra et kompakt system
Omtrent som når en fløyte sprer lyd i en konsertsal, fyller Bose waveguide-teknologi rommet med naturlig lyd.
Favorittmusikken din på en enkel måte.
I tillegg til den innebygde DAB-/AM-/FM-radiotuneren og CD-spilleren kan du koble til enheter som bruker en standard 3.5 mm lydutgang.

Konfigureres på noen få minutter
Det er ikke massevis av elektronikk. Ingen store høyttalere. Ingen kabler som strekker seg rundt i rommet. Merkebeskyttet Bose-teknologi utfører automatisk mange av justeringene som trengs for å gi lyd med høy ytelse. Du får ytelsen fra et stort stereoanlegg med flere komponenter – uten å måtte konfigurere masse kontrollknapper. Du vil nok lytte til musikk oftere, og nyte det mer. Så enkelt er det faktisk.


Enkel å bruke
Den avanserte DAB/AM/FM-tuneren gir tydelig radiomottak og du får tilgang til favorittstasjonene dine med seks forhåndsinnstillinger hver for FM og AM. Med den store skjermen får du informasjon om sang og stasjon. Og CD-spilleren lar deg lytte til musikk med gjentakelse, tilfeldig veksling og kontinuerlig spilling.
Flere funksjoner
To alarmer med volum som øker sakte
Stor skjerm med justerbar lysstyrke og automatisk dimming om natten
Uttak for hodetelefon for privat lytting
All musikken. Trådløst.
Den valgfrie SoundTouch-sokkelen forvandler systemet ditt, slik at du kan strømme all favorittmusikken din trådløst med en enkel Wi-Fi®- eller Bluetooth®-tilkobling. Bare monter Wave system IV til sokkelen, koble den til en strømkilde, og start lyttingen.

» Tekniske data

SPESIFIKASJONER
Dimensjoner/vekt
System:10,7cm H x 36,8cm B x 22,1cm D (3,8kg)
Fjernkontroll:9,52cm H x 5,72cm B x 0,64cm D (30 g)
Innganger/utganger
AUX-inngang
FM-antenne
Uttak for hodetelefon
Bose link
I esken
Wave music system IV
2,4 m vekselstrømledning
Fjernkontroll (med ferdig innlagt batteri)

Del på: Del på Facebook Del på Twitter