TECHNICS SE-R1

..det här är en verkligt ultrasofistikerad drömanläggning i utsökt handtverk som i ett slag placerar Technics i den absolut tyngsta hifi-divisionen! Hifi & Musik

» Mer om produktet

JENO Engine (Eliminering av jitter og optimalisering av støyproduksjon)

Technics har utviklet en original jitterreduksjonskrets for å eliminere nedgradering av lyden på grunn av jitter. Denne kretsen består av en klokkegenerator i støyformingssystemet for å redusere jitter i det lave frekvensområdet, og en samplingsratekonverter med høy presisjon for å undertrykke jitter i det høye frekvensområdet. Den reduserer jitter på en ideell måte, over hele frekvensområdet. For å løse problemet med PWM-konvertering har Technics utviklet en original jitterreduksjonskrets med høy presisjon. Basert på den opprinnelige kunnskapen, optimaliserer denne kretsen hastigheten på støyformingen, graden og rekvanitifiseringsmnummeret og PWM-graderingen for å konvertere høyoppløselige signaler til PWM-signaler uten å skade det dynamiske området. Disse nye teknologiene har sørget for at Technics Digital Amplifier kan reprodusere musikkens naturlige og fine nyanser tro mot originalen.

GaN-FET-driver (effektenheter med høy hastighet og lav impedans)

Technics har benyttet en høyhastghets GaN (galliumnitrid) FET med superlav PÅ-resistans. Siden denne MOSFET gjør det mulig å konstruere en forsterker med høy effekt ved bruk av en enkelt push-pull-konfigurasjon, har lengden på den lange strømbærende signalbanen blitt forkortet. Dette resulterer i reproduksjon av lyd med enestående linearitet uavhengig av lydnivå.

LAPC (Load Adaptive Phase Calibration) fasekalibrering av høyttalersignalene

En høyttalers impedans forblir ikke konstant, men varierer med frekvensen. Technics har målt forsterkerens faseegenskaper for frekvensamplituder med høyttalere tilkoblet og har klart å utvikle en adaptiv optimaliseringsalgoritme for høyttalerimpedans som behandler digitale signaler slik at ideell impulsrespons oppnås. Korrigering basert på den nye algoritmen har oppnådd en flat frekvensrespons for både amplitude og fase, noe som ikke var mulig på vanlige forsterkere. Resultatet er reproduksjon av lyd med et fyldig romlig uttrykk.

Technics Digital Link (Original Digital Signal Transmission)

Technics Digital Link har fjernet volumkontrollfunksjonen fra forforsterkeren. Den sender informasjon om volumkontroll til effektforsterkeren sammen med lydsignalet. Effektforsterens jitterreduksjonskrets reduserer effekten av jitter i signaloverføringen, og utfører deretter volumkontroll like før PWM-konverteren. Dette nye grensesnittet for lydoverføring, Technics Digital Link, støtter lydsignaler på opptil 384 kHz / 32 biter og eliminerer effekter mellom kanalene ved å sende V- og H-kanalene separat. Technics Digital Link har oppnådd en idell forsterkerkonfigurasjon som minimerer degraderingen av amplitudenøyaktigheten under overføring av signalene mellom forforsterker og effektforsterker. Dette resulterer i høy separering og superb reproduksjon av svake signaler.

Stillegående lineær strømforsyning med høy hastighet.

For at høyttalerne skal kunne reprodusere signaler fra kraftige signaler for dynamiske og kraftige lyder til svake signaler for å uttrykke fine nyanser krever forsterkeren en kreaftig og stillegående strømforsyning som kan respondere på et lydsignal som stadig er i endring, uten svingninger i spenningen. Strømforsyningen til en vanlig forsterker består av en strømtransformator med høy kapasitet og en likeretterkrets. Technics undersøkte ulike måter å oppnå den ideelle spenningen og strømbølgeformer, og bestemte seg for å bruke en «choke-input-type rectifier circuit» og en «discrete stabilized power supply circuit». Når disse teknologiene er innlemmet i strømforsyningen, kan forsterkeren drive høyttalere med høy effekt under alle forhold.

Batteridrevet klokkegenerator

Technics har anvendt den batteridrevne klokkekretsen som tidligere ble brukt, med stort hell, i våre analoge forsterkere. Dette har gitt økt klokkepresisjon, som resulterer i en mer definert lydtilstedeværelse og superb romlig uttrykk.

Dobbel monokonstruksjon

Den adskiller venstre og høyre signalbane for å hindre gjensidige forstyrrelser, og oppnår i tillegg en ideell vektbalanse. Når det gjelder strømforsyningen er alle kretser som starter fra sekundærkablingen i hovedtransformatoren uavhengige for venstre og høyre kanale, og deler og komponenter er i tillegg ordnet separat for venstre og høyre kanaler for å oppnå enestående adskillelse og romlig uttrykk.

Minimering av signalpassering
For å forbedre S-/N-forholdet og andre lydegenskaper er signalbanens lengde er forkortet så mye som mulig.

Dobbelt kabinett med metall med høy stivhet
For å gi støtte til tunge deler og komponenter og senke tyngdepunktet for bedre stabilitet, er det indre kabinettet laget av en 3 mm tykk plate. I tillegg er kolonner laget av formstøpt aluminium plassert med jevne mellomrom mellom det indre og det ytre kabinettet for å gi støtte til transformatoren med høy kapasitet. Det eksterne karosseriet er laget av en 7 mm aluminiumsplate for å motstå effekten av elektromagnetisk støy.

Deler av høy kvalitet
Nydesignede, store høyttalerterminaler muliggjør tilkobling av høyttalerkabler med stor diameter. Selv skruene er laget med høy presisjon for å eliminere løshet og sikre forsvarlig og pålitelig kabeltilkobling. Isolatorene er laget av støpejern med høy stivhet og utmerked dempingseffekt for kraftig reduksjon av vibrasjoner utenfra og vibrasjon mot eksterne enheter.

» Tekniske data

Informasjon fra produsenten:

 

Reference Class SE-R1

Accurate Digital Technology JENO Digital Engine eliminerer forstyrrende jitter og reduserer støynivået
GaN-FET Driver - superraske transistorer
LAPC (Load Adaptive Phase Calibration) fasekalibrering av høyttalersignalene
Technics Digital Link sørger for tapsfri signaloverføring
High-speed Silent Linear Power Supply – rask og still strømforsyning
Batteridrevet klokkegenerator
Dual Mono-konstruksjon
Avstivet kabinettkonstruksjon med doble metallplater
Technics Definitive Design Rene aluminiumslister
Store VU-målere med hvit LED-belysning
Symetrisk konstruksjon
Utgangseffekt 150 W+150 W (1 kHz, T.H.D. 0,5 %, 8 Ω, 20 kHz LPF),
300 W+300 W (1 kHz, T.H.D. 0,5 %, 4 Ω, 20 kHz LPF)
Inngangsfølsomhet/inngangsimpedans UBALANSERT 1,2 V / 47 kΩ, BALANSERT 1,2 V / 47 kΩ
Frekvensomfang 1 Hz – 90 kHz (-3 dB, 8 Ω)
THD+N 0.05 % (1 kHz, 75 W, 8 Ω, 20 kHz LPF)
Impedans A eller B, Bi-kabling: 4–16 Ω, A+B: 8–16 Ω
Analoge innganger UBALANSERT x1, BALANSERT x1
Digitale innganger Technics Digital Link x1
Strømforsyning AC 220–240 V, 50 Hz/60 Hz
Strømforbruk 210 W
Mål 480 x 241 x 567 mm
Vekt Ca. 54 kg
Accessories Strømkabler, instruksjonshåndbok

Del på: Del på Facebook Del på Twitter

Relaterte produkter

×

Abonner på vårt nyhetsbrev

Motta vårt nyhetsbrev med nyheter og tilbud.