TECHNICS SL-G700

Multi-digital spiller som dekker de fleste digitale lydmedier tilgjengelig i dag, fra tradisjonell CD/SACD til den nyeste høyoppløsningen og mange strømmetjenester.

» Mer om produktet

Grand Class, høykvalitets lyddesign

Den nye SL-G700 nettverks-/Super Audio CD-spilleren. SL-G700 er en multi-digital spiller som dekker de fleste digitale lydmedier som er tilgjengelige i dag, fra tradisjonell CD/SACD til den nyeste høyoppløsningen og mange strømmetjenester, og spiller dem alle tilbake i høyest mulig kvalitet.

Bilde av konfigurasjon med fire inndelinger for SL-G700

Førsteklasses D/A-omformer av høy kvalitet og dobbel mono-konstruksjons D/A-krets

D/A-kretsen er en av de viktigste kretsblokkene for analog lydutgang, siden de gjenskaper den opprinnelige analoge bølgeformen fra en digital kilde, som for eksempel en CD. For D/A-omformerne er Asahi Kasei Micro-enhetens førsteklasses DAC AK4497, med høyt S/N-forhold og lav forvrengning, isolert for venstre og høyre kanal. D/A omformernes strømforsyning er delt inn i fem seksjoner i henhold til programmet, og leveres individuelt. Klokkens strømforsyning bruker et originalt batteridrevet kretssystem for å oppnå D/A-konvertering av høy nøyaktighet. Dual mono-konstruksjonen og den asymmetriske layouten eliminerer gjensidige forstyrrelser mellom venstre og høyre kanal, og tar gjengivelsen av lydbildet og lydplassen som er registrert i kilden til en høyere dimensjon.

Dual mono-konstruksjons D/A-krets
Bilde av dobbel mono-konstruksjon
Asahi-Kaseis flaggskip Premium DAC AK4497
Bilde av Asahi-Kasei Premium DAC
Strømforsyning for DAC
Grafisk bilde av strømforsyning for DAC

Diskret AMP-modul

Filterkretsen som er plassert etter D/A-konverteringen, bestemmer lydkvaliteten for analoge lydutganger. SL-G700s filterkrets inneholder ikke en Opamp IC, men en forsterkermodul i original diskret konstruksjon. Bruken av lav-lyds-transistorer og tynnfilmsmotstander undertrykker støyen som genereres inne i kretsene. Detaljert finjustering, som for eksempel økning av driftsstrøm, har forbedret responsen, S/N-forholdet og forvrengningshastigheten. Som følge av dette gir SL-G700 en svært lineær og trofast lydgjengivelse uten å utelate selv de minste nyansene som er registrert i kilden.

Diskret AMP-modul
Bilde av diskret AMP-modul
Filterkrets etter D/A-konvertering
Grafisk bilde av filterkrets alter D/A-konvertering
Intern struktur for diskret AMP-modul
Grafisk bilde av struktur for diskret forsterkermodul

En forsterkerstruktur med en foldet kaskode som tilbyr ypperlige høyfrekvente egenskaper

Batteridrevet klokkegenerator

I behandlingen av digitale lydsignaler påvirker kvaliteten på klokken lydkvaliteten i stor grad. Den beste strømforsyningen for delikate kretser, som for eksempel klokkeblokken i DAC og lydsystemets klokkekrets, er helt isolert fra støy eller svingninger i strømforsyningen. Technics har lang erfaring i å isolere strømforsyningen ved hjelp av et batteri. Denne teknologien grensesnitt for digitallyd med lavt støynivå, inkludert D/A-omformere. I tillegg leveres lydsystemklokken fra en ultra-lav variasjonsklokkegenerator. En lav-lyds strømforsyning og en høykvalitets klokkekrets realiserer en lyd med åpenhet.

Rask og stille hybrid strømforsyning

Kvaliteten på strømforsyningen er svært viktig for lydgjengivelse av høy kvalitet. Strømforsyningsstøy og forsyningsstabilitet påvirker direkte kvaliteten på lyd gjengitt fra lydsignaler, spesielt for analog lydutgang. SL-G700 er utstyrt med en dedikert strømforsyningsenhet for analog lydutgang. Strømforsyningsbytte uten feedback undertrykker frekvensbyttesvingninger. Kombinert med den opprinnelige stabiliserte strømforsyningskretsen gir denne dedikerte strømforsyningsenheten stabil strøm med lavt støynivå. Den diskrete kretsstrukturen bruker ingen generelle IC-er. Omhyggelig tuning gir kraft som er optimalisert for analoge kretser, og realiserer dermed et høyt S/N-forhold og suveren reproduksjon, et kjennetegn for Technics-lyd.

Dedikert strømforsyning for analog lyd
Bilde av dedikert strømforsyning for analog lyd
Blokk-diagram for strømforsyning
Grafisk bilde av blokk-diagram for strømforsyning
Strømforsyningsutgang FFT nivå
Realiserer et lavere støynivå enn analog strømforsyning
Diagram over strømforsyningsutgang FFT nivå
Last respons-karakteristikk
Leverer stabil spenning mot belastningssvingninger.
Analog strømforsyning for lydbruk
Diagram over utgangsspenning og lastet strøm i forhold til analog lydforsyning
SL-G700
Diagram over utgangsspenning og lastet strøm i forhold til analog lydforsyning

Digital støyisoleringsarkitektur

For USB-inngangsterminaler inkluderer forsterkeren effektkondisjoneringsapparater ved bruk av ikke-magnetisk karbonfilmresistor med sterk beskyttelse mot magnetisk forvrengning og bruk av kondensatorer av høy kvalitet rubinmica utmerket i egenskaper som lavt dielektrisk tap, høyspenningsmotstand og temperaturstabilitet. I tillegg følges høy reproduserbarhet av lyd av ulike tiltak mot støy, som for eksempel installasjon av lav ESR-filmkondensator til LAN-terminalstrømforsyningen, og isolering av pulstransformator i digitalt utgangssignal.

Grafisk bilde av digital støyisoleringsarkitektur

Høykvalitets hodetelefonutgang

Vanligvis genereres det analoge utgangssignalet (balansert/ubalansert) og hodetelefonens utgangssignal av den samme D/A-kretsen. SL-G700 er utstyrt med en dedikert D/A-krets for hodetelefoner som er uavhengig av en analog utgang. Denne kretsen inkorporerer Technics' originale lydbehandlingsmetode LSI, JENO-motoren (variasjon eliminering og optimalisering av støyforming). Fullstendig adskillelse mellom analog utgang og hodetelefonutgang har eliminert den gjensidige forstyrrelsen mellom de to kretsene som tjener ulike formål. I tillegg får hver krets den mest passende lydjusteringen. Resultatet er at begge utgangene gir maksimal ytelse. Videre er SL-G700 utstyrt med et driftsoptimaliseringssystem som automatisk slår på JENO-motoren når et par hodetelefoner er tilkoblet. Dette eliminerer den negative effekten en analog utgang har på lydkvaliteten når hodetelefonene ikke er tilkoblet.

Klasse AA-systemhodetelefonforsterkeren bruker dessuten separate forsterkerkretser for lydsignalspenningsforsterkning og strømforsterkning. Den høyverdige driftsforsterkeren forsterker spenningen, og den separate driftsforsterkeren med høy strømforsyning øker strømmen. Dette muliggjør høy presisjonskonvertering av den høyoppløselige PWM-signalutgangen fra JENO-motoren til et analogt signal. Oppnå ideell bruk av hodetelefoner med et bredt spekter av belastningsimpedans som gir lav forvrengningslyd over et bredt frekvensområde.

Grafisk bilde av høykvalitets hodetelefonutgang
Klasse AA-system
Grafisk bilde av AA-system

AForsterker for spenningskontroll
Ideell spenningsforsterkning av den dedikerte driftsforsterkeren

BForsterker for strømforsyning
Nødvendig strøm tilføres av den dedikerte driftsforsterkeren

Optimalt aktivert kretssystem

Det optimalt aktiverte kretssystemet sørger for at ulike digitale moduler kan stoppes, som for eksempel de som brukes til display, og analoge og digitale grensesnitt – for å minimere støyen som genereres ved avspilling av musikk. I tillegg slår Pure Disc avspillingsmodus fullstendig av nettverksgrensesnittskretsen for å ytterligere øke lydkvaliteten på SACD/CD-avspillingen.

Grafisk bilde av optimalt aktivert kretssystem

Høykvalitetsdeler

Til de viktigste komponentene som påvirker lydkvaliteten, brukes nøye utvalgte deler av høy klasse som er justert gjentatte ganger for å sikre lydgjengivelse av høy kvalitet og renhet.

Ikke-magnetisk karbonfilmmotstand
Bilde av ikke-magnetisk karbonfilmmotstander
Messing-valset RCA jack
Bilde av RCA-jack i bearbeidet messing

Konfigurasjon med fire inndelinger

I Digital Audio Player finnes det en rekke kretser, som for eksempel strømforsyningsbytte som har stor energi, en digital grensesnittkrets som håndterer høyfrekvenssignaler, samt også analoge kretser. SL-G700 har en fire-seksjoners konstruksjon med skillevegger som er installert mellom kretsblokkene i henhold til håndtert signalnivå og kretstype. Dette eliminerer forstyrrelser mellom kretsblokker slik at klar og tydelig lyd oppnås. På grunn av denne konstruksjonen demper kabinettets stivhet i tillegg vibrasjonen fra elektriske deler, og dermed dempes forringelsen av lydkvaliteten.

Bilde av konfigurasjon med fire inndelinger

Drivmekanisme med høy stivhet

Ved avspilling av en plate bestemmer lesenøyaktigheten lydkvaliteten. CD-stasjonsmekanismen har en trippel chassisstruktur for å sikre nøyaktig lesing, og for å hindre at vibrasjoner blir overført til utsiden av mekanismen. I tillegg har SL-G700 en stabil, aluminiumsstøpt plate med høy vibrasjonsdemping og stille struktur, for å sikre høypresisjons avspilling av plater.

Bilde av drivmekanisme med høy stivhet

Isolator med høy stivhet

Innsiden av isolatoren ble forsterket med ribber og en 4 mm tykk jernplate for å øke vekt og styrke. Denne høytetthetsisolatoren er utelukkende designet for SL-G700, og undertrykker effektivt resonans.

Bilde av isolator med høy stivhet

Støtter et bredt utvalg av musikk-kilder og høy tilkobling

SL-G700 støtter Bluetooth, Wi-Fi og Apple AirPlay2 med den høye trådløse tilkoblingen. Den er også kompatibel med strømmetjenester som for eksempel Spotify, TIDAL og Internett-radio, og funksjoner som for eksempel innebygd Chromecast og Google-assistenten. *

* A Google Voice-activated Speaker must be included in the same network.

Konsept for stort utvalg musikkilder
Konsept for stort utvalg musikkilder

Kompatible musikkstrømmetjenester vil bli støttet sekvensielt gjennom fastvareoppdateringer.
Innholdet avhenger av nettverksoperatør og kan opphøre tilfeldig eller permanent uten forvarsel. Noe innhold er kanskje ikke tilgjengelig i landet der du bor.
Registrering/abonnement kan være nødvendig. Avgifter kan påløpe.

» Tekniske data

Nettverks- / Super Audio CD-spiller SL-G700

Vis stort bilde av forsidentil SL-G700
Vis stort bilde av forsidentil SL-G700
Vis stort bilde av baksidentil SL-G700
Grand Class høykvalitetslyd
Førsteklasses D/A-omformer AK4497 og dual mono-konstruksjon D/A-krets, variabel analog lydutgang
Diskret AMP-modul
Batteridrevet klokkegenerator
Rask og stille hybrid strømforsyning
Digital støyisoleringsarkitektur
Støtter førsteklasses hodetelefonforbindelse med integrert klasse AA-hodetelefon AMP
Ren plate avspillings-modus for SACD/CD-avspilling for bedre lydrenhet
Høyoppløselig Re-Master
Høykvalitets Technics-design
Konfigurasjon med fire inndelinger
Chassis med høy stivhet og støpt plate i aluminium – SACD-mekanisme med høy stabilitet
7 mm tykk aluminiumsplate som brukes til frontpanelet
Kontrollport for systemkontroll med SU-G700
Platekompatibilitet
Super Audio CD (kun 2 ch område), CD, CD-R, CD-RW
Plateformat
Super Audio CD, CD-DA
Frekvensrespons
Super Audio CD: 2 Hz til 50 kHz (-3 dB) / CD: 2Hz til 20 kHz (-3 dB)
Dynamisk område (IHF-A)
Super Audio CD: BALANSERT: 118dB (IHF-A) / UBALANSERT: 115dB (IHF-A)
CD: BALANSERT: 98dB (IHF-A) / UBALANSERT: 98dB (IHF-A)
Signal-til-støy-forhold (IHF-A)
BALANSERT: 121 dB (IHF-A) / UBALANSERT: 118 dB (IHF-A)
THD+N
Super Audio CD: 0,0006 % (1 kHz, 0 dB) / CD: 0,0015 % (1 kHz, 0 dB)
Digital inngangsterminal
Koaksial digital x 1, Optisk digital x 1, USB-A x 2
Analog utgangsterminal
BALANSERT x 1, UBALANSERT x 1 Støtte variabel nivåutgang
Digital utgangsterminal
Koaksial digital x 1, Optisk digital x 1,
System port
Systemkontroll inngang/-utgang (Φ 3,5 mm jack)
Hodetelefonutgang
Ja (Φ 6,3 mm, 110 mV, 32 Ω VOL MAX))
USB-A
Støttet kodek
WAVJa (32, 44,1, 48, 88,2, 96, 176,4, 192, 352,8, 384 kHz / 16, 24, 32 biter)
FLACJa (32, 44,1, 48, 88,2, 96, 176,4, 192, 352,8, 384 kHz / 16, 24 biter)
DSDJa (2,8 MHz, 5,6 MHz, 11,2 MHz)
AIFFJa (32, 44,1, 48, 88,2, 96, 176,4, 192, 352,8, 384 kHz / 16, 24, 32 biter)
ALACJa (32, 44,1, 48, 88,2, 96, 176,4, 192, 352,8, 384 kHz / 16, 24 biter)
AACJa (32, 44,1, 48, 88,2, 96 kHz / 16-320 kbps)
MP3Ja (32, 44,1, 48 kHz / 16-320 kbps)
Støttekodek for nettverksavspilling
WAVJa (32, 44,1, 48, 88,2, 96, 176,4, 192, 352,8, 384 kHz / 16, 24, 32 biter)
FLACJa (32, 44,1, 48, 88,2, 96, 176,4, 192, 352,8, 384 kHz / 16, 24 biter)
DSDJa (2,8 MHz, 5,6 MHz, 11,2 MHz)
AIFFJa (32, 44,1, 48, 88,2, 96, 176,4, 192, 352,8, 384 kHz / 16, 24, 32 biter)
ALACJa (32, 44,1, 48, 88,2, 96, 176,4, 192, 352,8, 384 kHz / 16, 24 biter)
AACJa (32, 44,1, 48, 88,2, 96 kHz / 16-320 kbps)
MP3Ja (32, 44,1, 48 kHz / 16-320 kbps)
Ethernet-grensesnitt
LAN (100 Base-TX / 10 Base-T)
Wi-Fi
IEEE 802,11 a/b/g/n/ac, 2,4 GHz / 5 GHz-bånd
Bluetooth (støtter kodek)
Ja (AAC, SBC)
Strømforsyning
AC 220–240 V, 50 / 60 Hz
Strømforbruk
38W
Mål (B x H x D)
430 x 98 x 407 mm
Vekt
Ca. 12,2 kg
Tilbehør
Fjernkontroll, AC-kabel, systemtilkoblingskabel, analog lydkabel, Brukerhåndbok

The Bluetooth® word mark and logos are registered trademarks owned by Bluetooth SIG, Inc. and any use of such marks by Panasonic Corporation is under license. Other trademarks and trade names are those of their respective owners.
Google and Chromecast are trademarks of Google LLC.
AirPlay, iPad, iPhone, and iPod touch are trademarks of Apple Inc., registered in the U.S. and other countries.
"Direct Stream Digital", DSD and their logos are trademarks of Sony Corporation.
Wi-Fi®, Wi-Fi CERTIFIED™ and Wi-Fi Protected Setup™ are marks of the Wi-Fi Alliance.

Del på: Del på Facebook Del på Twitter