;

Loewe Rack 165.30 TS

Loewe Racks. Enkle, elegante og tidløse.

» Mer om produktet

Gi ditt Loewe hjemmeunderholdningssystem plasseringen det fortjener: Loewe Rack. Ingen multimediamøbler er bedre egnet til en Loewe-TV, Loewe-høyttalere og annet Loewe-utstyr.


Perfekt tilpasset.
Loewe Racks er funksjonelle og utformingen er gjennomtenkt ned til minste detalj - hva annet kan du forvente av Loewe? Det er ikke bare snakk om tidløs eleganse og ekstraordinært håndverk. Det er også snakk om et intelligent luftsirkulasjonssystem som sikrer optimal ventilasjon til produkter som står i Loewe Rack'et. Loewe subwoofer, Blu-ray-spiller, mediesamlingen din - mulighetene er mange. Og med skjult kabling ser alt rent og ryddig ut.


Elegant og funksjonelt.
Takket være Digital Link HD (CEC) kontroll vil alt kompatibelt utstyr betjenes med Loewe Assist fjernkontrollen. Selv om frontdekselet er lukket, dette gjør det enkelt å betjene hele hjemmeunderholdningssystemet uten at produktene må plasseres synlige. Dermed er det ingenting som fjerner fokus fra din Loewe-TV og dets fantastiske bilder.

 

Perfekt plassert.
Enten du plasserer Loewe-TV'en til høyre eller venstre eller i midten av stativet, så vil det alltid se bra ut på et Loewe Rack. Med den roterbare Table Stand, kan TV'en dreies så plasseringen passer enhver synsvinkel. TV'en kan også plasseres veggmontert med Loewe Rack.

» Tekniske data

Utvendige mål (W x H x D in cm): 162 x 36 x 43
Innvendige mål (W x H x D in cm):
A 51,5 x 6 x 34

B 51,5 x 18,6 x 34

Spesifikasjoner:
Plass til ekstrautstyr

Plass til subwoofer

Skjult kabelføring

Del på: Del på Facebook Del på Twitter