GRYPHON ROSSO 31 POWER

Gryphon Audio Design er stolte av å kunngjøre lanseringen av en helt ny serie kabel. Rosso er nok et steg i Gryphon kabel-serien og jakten på maksimal sonisk nøytralitet.

» Mer om produktet

Gryphon of Denmark slapp de nye kablene i ROSSO-serien for første gang på Munich Audio Show i 2022. Gryphon sa at etter to år med forskning og utvikling, er ROSSO-designet avledet fra utvidelsen av flaggskipserien VANTA, men prisen er litt lavere, og den er plassert som Gryphon-underflaggskipserien med kabler.

ROSSO-trådhuset er i knallrødt, som gjenspeiler Gryphon-løvedragelogoen, og wireringen har et diamantformet ordforråd som ligner på VANTA-serien, og hyller flaggskipserien.

Fire typer kabler lanseres for første gang, nemlig høyttalerkabel, RCA-signalkabel, XLR-signalkabel og strømkabel, mens ROSSO 75 ohm digitalkabel vil dukke opp senere og utstyres med Oyaides BNC-terminaler av høyeste kvalitet. I følge en pressemelding utstedt av Gryphon, bruker ROSSO G7 sølv-gull ledere, og bruker et mikroskop for å forstørre sammenstillingen under lodding for å sikre at loddeforbindelsene er presise og perfekte, og produksjonsprosessen er utsøkt. De ulike terminalene som brukes i kablene i ROSSO-serien er alle valgt av Gryphon blant komponentene til internasjonalt anerkjente produsenter. Blant dem er det også eksklusive spesifikasjoner designet og tilpasset av Gryphon, som ikke kan kjøpes utenfor.

Når det gjelder de tekniske egenskapene til ROSSO, sa Gryphon at alle design er basert på elektrisk fysikk, uten noen fancy metafysikk, og disse fysiske prinsippene inkluderer impedans, kapasitiv reaktans, induktiv reaktans og hystereseeffektvariabler. Gryphon sa at målet med forskning og utvikling er til Alle fysiske egenskaper er definert og kontrollert av den faktiske strukturen, med passende dielektrikum, for å møte kravene til lav impedans, lav induktans og lav kapasitiv reaktans for å frigjøre musikkstrømmen fullt ut.

» Tekniske data

THE GRYPHON ROSSO POWER CABLE SPECS. & FEATURES

• 2x16 AWG solid-core conductors made Corn a highly unique G7 Silver-Gold Technology.

• 1018 AWG multi strand conductor made from silver-plated copper with a double PTFE insulation.

• Braided screen of silver-plated copper wires.

• Gryphon-VVF523G (C-19)/Gryphon-503G (C-13) IEC Connector. Connector-blades made from deoxidized phosphor copper plated with 24K gold and pure silver.

• Gryphon-VM503G (US)/Gryphon-VE503G (Schuko) Male Power Connector. Connector blades made from pure copper with a triple plating of deoxidized phosphor bronze, 24K gold and pure silver.

• Special PTFE-tube Construction.

• PTFE-insulation.

• Jacket of glossy "Gryphon Red" Polyurethane for maximum mechanical stability and flexibility.

• Very suitable for all high-quality integrated amplifiers, such as the Diablo 120 and 300 and the Essence Series and of course all source components such as preamplifiers, CD/DAC, phono-stages, streamers, turntables.

• For larger power amplifiers (e.g., Antileon EVO, Mephisto and Apex and from other manufactures as well,) we do recommend using the VANTA Power Cord. 

Del på: Del på Facebook Del på Twitter

Anbefalte produkter