BOSE 151

Bose® 151 environmental speakers har forbedret lydkvalitet og holdbarhet for full stereolyd i et bredt lytteområde.

» Mer om produktet

151 environmental speakers

Velg Bose-lyd utendørs
Full stereolyd over et bredt lytteområde
Passer til bruk som båthøyttalere
Testet for å tåle snø, regn, salt og ekstreme temperaturer
Fem års begrenset garanti
Bose® 151 environmental speakers har forbedret lydkvalitet og holdbarhet for full stereolyd i et bredt lytteområde. Høy elegansefaktor og en solid konstruksjon gjør disse til våre mest populære utendørshøyttalere for musikk rundt bassenget, på terrassen eller om bord i en båt. Med justerbare monteringsbraketter kan du henge disse utendørshøyttalerne vertikalt eller horisontalt slik at de passer godt inn i omgivelsene.
Disse utendørshøyttalerne fra Bose har Articulated Array®. Inni hver høyttaler er det tre 6,35 cm miljødrivere med full rekkevidde som er arrangert for å gi full stereolyd over et mye bredere oområde enn vanlige utendørshøyttalere.
Articulated Array® »
Resultatet er Stereo Everywhere® gir en jevn lytteopplevelse mens du beveger deg fra terrassen til bassenget til hagen eller rundt på båten. Med disse eksteriørhøyttalerne kan du nyte jevn Bose®-kvalitetslyd over et bredere område, og ikke bare på ett lite sted.
Stereo Everywhere® »
Været vil ikke ødelegge kvaliteten

Våre utendørshøyttalere har vært gjennom noen av de tøffeste værforholdene naturen kan by de tøffeste værforholdene naturen kan by på. I mer enn Ti år har vi testet utendørshøyttalere fra Bose mot snø, regn, salt og ekstreme temperaturer fra 70 ºC til -40 ºC. Vi utsetter dem også for 1200 timer med salt-tåke-testing, noe som er dobbelt så mye som kravet fra Marine Industry Standard. Og de leveres med en fem års begrenset garanti.
de tøffeste værforholdene naturen kan by på »
Justerbare, braketter som er pålitelilge under de mest ekstreme værforhold er inkludert så du kan montere Bose® 151 utendørs stereohøyttalere vertikalt eller horisontalt etter eget ønske.
Utvide ditt Bose® Lifestyle®-system utendørs

Hvis du har et Lifestyle®-system, kan du enkelt bruke Bose® 151 environmental speakers med en SA-3-forsterker til å ta med musikken utendørs – til terrassen, bassenget eller hagen. Du kan til og med lytte til musikk utendørs mens forskjellig musikk eller filmer spilles av samtidig innendørs, fra det samme Lifestyle®-systemet.


Streame musikk med SoundTouch®

Hvilke flere fine funksjoner har disse høyttalerne? Du kan streame musikk over Wi-Fi®-nettverket. Med en SoundTouch® SA-5-forsterker (tilleggsutstyr) kan du oppdage og høre på musikk på en enklere måte enn noen gang. Du får trådløs streaming av 20 000 Internett-radiostasjoner fra hele verden, sanger og spillelister fra et personlig musikkbibliotek og populære musikktjenester som Deezer™ og Spotify®. Alt er tilgjengelig via Wi-Fi®-hjemmenettverket ditt. Systemet virker også sammen med andre SoundTouch®-systemer for å skape en lytteopplevelse i flere rom. I festmodus fungerer disse systemene samkjørt slik at den samme musikken høres overalt. Man kan streame forskjellig musikk i forskjellige rom, spille den samme musikken i alle rom eller opprette tilpassede soner.
Flere funksjoner

Testingen av værbestandige høyttalere og vanntette høyttalere fra Bose® simulerer eksponering overfor ekstreme forhold for å sikre stabilt høy ytelse over tid
Boses utendørstesting simulerer sollys, regn, varme, is, salt og vann – de ekstreme forholdene disse utendørshøyttalerne tåler samtidig som de fortsetter å levere stabilt høy ytelse over tid.
Articulated Array-høyttalerdesignet leverer et stort, stabilt lydfelt for utendørs stereolyd.
Articulated Array®-høyttalerdesignet er utstyrt med presist plasserte drivere som leverer et kraftig, stabilt lydfelt for utendørslytting.
Bose® 151-høyttalere kan monteres horisontalt eller vertikalt
Med justerbar montering kan du montere disse utendørshøyttalerne horisontalt eller vertikalt
Høyttalerytelsen med Stereo Everywhere® gir balansert stereolyd over et bredt område. Med disse høyttalerne, som er et resultat av egenutviklede Bose-teknologier, kan du lytte til balansert lyd gjennom hele lytteområdet, i motsetning til konvensjonelle høyttalere, som sender lyden stort sett i én retning.
En glassfylt, bredspektret (full-range) høyttalermembran (6,4 cm) tilbyr stabilt høy lydgjengivelse i det hørbare frekvensområdet – selv under ekstreme temperatur- og værforhold.
Et glassfylt polypropylenkabinett gir ekstra beskyttelse mot ekstreme værforhold året rundt.
Justering med avlange porter reduserer luftturbulensen og fører til renere og dypere gjengivelse av de dype tonene i musikken.
Værbestandige braketter og materialer tåler slitasjen av å stå utendørs året rundt.
SYNCOM®-PC-testet for å sikre et av de høyeste kvalitets- og holdbarhetsnivåene i lydbransjen.

» Tekniske data

Hver høyttaler

Høyde: 11,40 cm
Bredde: 15,20 cm
Dybde: 31,80 cm
I esken

Inkluderte varer

2 Høyttalere
2 monteringsbeslag
2 monteringsslåserkruer
4 skuer for monterings av brakett til høyttaler
(#12 x 1 ¾")
4 treskruer
(#12 x 1 3/4")
2 låseskiver(#8)
4 låseskiver (1/4")
4 veggforankringer (#12 x 1")
Andre varer vi foreslår

Høyttalerkabel (for hjelp til å velge riktig tykkelse ser du i brukerhåndboken).

Del på: Del på Facebook Del på Twitter