BOSE BASS MODULE 700

DUNDRENDE BASS. TRÅDLØS TILKOBLING.

» Mer om produktet

Lyd du kan føle
Liker du den nye Bose Soundbar 700, men vil heve lyden et par hakk? Legg til Bose Bass Module 700 for å oppleve forskjellen mellom å høre bass og føle tordenskrall. Den er spesielt utviklet for Bose Soundbar 700 og er den beste trådløse bassmodulen vi noen gang har utformet til hjemmekinosystemene våre. Faktisk er dette den beste ytelsen du kan få fra en subwoofer i denne størrelsen. Den kobles trådløst til lydplanken og gir enda mer dybde og kraft til alt fra eksplosive filmeffekter til hoderystende spillelister.

Bose Bass Module 700
Vakker både på innsiden og utsiden
Bose Bass Module 700 byr på et sofistikert utseende med en førsteklasses overside av glass som du ikke finner på vanlige subwoofere eller annet hjemmekinoutstyr. Og dette er selvfølgelig ikke noe vanlig utstyr. Denne subwooferen gir bass med en dynamisk rekkevidde fra en kraftig driver og en stor port med QuietPort-teknologi som praktisk talt fjerner all forvrengning. Så kom igjen, skru opp lyden og føl at rytmen beveger seg gjennom huset.

Bose Soundbar 700 med en TV og Bose Bass Module 700
Gjør pakken komplett
Klar for mer? Ta lydopplevelsen til neste nivå ved å legge til full surroundlyd. Bare tilføy Bose Surround Speakers til Bose Soundbar 700 og Bose Bass Module 700 for å føle deg fullstendig oppslukt i hvert øyeblikk av musikk, filmer og TV. Surroundhøyttalere har en trådløs rekkevidde på ni meter. Enda bedre? De er ikke høyere enn 10 cm og står i stil til resten av rommet.

Del på: Del på Facebook Del på Twitter