;

BOSE ACOUSTIMASS 300

Spesielt utviklet for SoundTouch 300 soundbar og er den beste Acoustimass-modulen vi noen gang har utformet til hjemmekinosystemene våre.

» Mer om produktet

Dundrende bass. Trådløs tilkobling.

Liker du den nye SoundTouch-lydplanken, men vil heve lyden et par hakk? Legg til Acoustimass 300 wireless bass module for å oppleve forskjellen mellom å høre bass og føle tordenskrall. Den er spesielt utviklet for SoundTouch 300 soundbar og er den beste Acoustimass-modulen vi noen gang har utformet til hjemmekinosystemene våre. Faktisk er dette den beste ytelsen du kan få fra en subwoofer i denne størrelsen. Den kobler seg til lydplanken trådløst og gir en mer oppslukende opplevelse av det du lytter til eller ser på.

ET UTTRYKK FOR LYD OG STIL

Acoustimass 300 wireless module byr på et sofistikert utseende med en førsteklasses overside av glass som du ikke finner på vanlige subwoofere eller annet hjemmekinoutstyr. Og dette er selvfølgelig ikke noe vanlig utstyr. Denne subwooferen med ny design gir bass med en dynamisk rekkevidde fra en kraftig driver og en stor port med QuietPort-teknologi som praktisk talt fjerner all forvrengning.

Gjør pakken komplett

Legger du Acoustimass 300 module til SoundTouch 300 soundbar, får du en mye bedre hjemmekinoopplevelse. Og det er enda mer utrolig med tanke på den kompakte størrelsen. Men det er ikke det eneste kompakte tilbehøret du kan legge til. Virtually Invisible 300 wireless surround speakers kan gjøre pakken komplett hvis du ønsker en fullstendig surroundlydopplevelse. De har en trådløs rekkevidde på 10 meter, akkurat som Acoustimass- modulen. "De er ikke høyere enn 10 cm og står i stil til resten av rommet.

» Tekniske data

Dimensjoner/vekt
Acoustimass wireless bass module:30,5 cm B x 38,1 cm H x 30,5 cm D (13,6 kg)
Hva ligger i esken
Acoustimass 300 wireless bass module
Strømledning

Del på: Del på Facebook Del på Twitter