;

KLIPSCH RP-500SA

Med enkel tilpasning av delefilteret kan RP-500SA benyttes som Dolby Atmos høyttaler på toppen av eksisterende fronthøyttalere, til høydekanaler eller som bakhøyttaler.

» Mer om produktet

RP-500SA kan benyttes som en Dolby Atmos høyttaler på toppen av eksisterende fronthøyttalere, til høydekanaler eller som bakhøyttaler. 

Atmos-oppsett
Høyttalerene er en enkel løsning for multikanalslyd med Dolby Atmos hvor takmonterte høyttalere ikke er egnet. RP-500SA kan alternativt monteres rett på vegg hvis det ikke passer med plassering på fronthøyttalerne. Dolby Atmos-lyden skaper en mer effektfull og multidimensjonal lydgjengivelse med både større klarhet, dybde og detaljrikdom. Man føler seg omgitt av lyd og at man befinner seg midt i handlingen. Siden Dolby Atmos ble introdusert på kino i 2012, har alle større filmstudioer i Hollywood sluttet seg til systemet. 

Reference Premiere II benytter nyutviklede elementer Cerametallic bassenheter med lav vekt og ekstrem styrke som gir høy effektivitet og lav forvregning. 

Diskantbestykningen består av et kvadratisk Tractrix LST (Linear Travel Suspension) hornhøyttalerløsning. Selve hornet er kvadratisk utformet og dempet med silikon som reduserer forvregningen og bidrar til ekstremt lineær frekvensrespons over et stort lytteområde. Diskantenheten i titanium med ventilert bak-kammer gir bedre oppløsning og større klarhet uten tegn til aggresivitet.

» Tekniske data

FREQUENCY RESPONSE Conforms to Dolby Atmos Specifications
SENSITIVITY Conforms to Dolby Atmos Specifications
POWER HANDLING (CONT/PEAK) 75W / 300W
NOMINAL IMPEDANCE 8 Ohms Compatible
CROSSOVER FREQUENCY Conforms to Dolby Atmos Specifications
HIGH FREQUENCY DRIVER 1” Titanium LTS Vented Tweeter with Hybrid
Cross-Section Tractrix® Horn
LOW FREQUENCY DRIVER 5.25” Cerametallic Cone Woofer
ENCLOSURE MATERIAL MDF
ENCLOSURE TYPE Sealed
INPUTS Single Binding Posts
HEIGHT 7.39” (18.8 cm)
WIDTH 6.81” (17.3 cm)
DEPTH 11.16” (28.4 cm)
WEIGHT 8 lb (3.6 kg)
FINISH Ebony, Walnut, Piano Black
BUILT FROM 2018

Del på: Del på Facebook Del på Twitter