;

BOSE VIRTUALLY INVISIBLE 300

Disse diskré bakre surroundhøyttalerne er designet for sammenkobling med SoundTouch 300 soundbar

» Mer om produktet

Surroundlyd. Elegant. Trådløst.
Det eneste du vil skal skille seg ut på de bakre surroundhøyttalerne, er lyden. Virtually Invisible 300 wireless surround speakers passer perfekt i rommet ettersom de bare er ti centimeter høye. Disse diskré bakre surroundhøyttalerne er designet for sammenkobling med SoundTouch 300 soundbar og gir fyldig lyd som forsterker opplevelsen av å se på filmer, sport og TV-serier.

Et flott tilskudd i hjemmekinooppsettet

Hvis du legger til disse surroundhøyttalerne i SoundTouch 300 soundbar, får du en glimrende, kinoaktig opplevelse. Og hva med oppsettet? Enkelt. To trådløse mottakere leveres sammen med høyttalerne for å legge til rette for trådløs tilkobling til lydplanken. Når du har koblet dem sammen, har du et førsteklasses akustisk oppsett som komplementerer den kraftige lydplanken.

Gjør pakken komplett
Vil du heve lyden et hakk med enda et kompakt alternativ? Acoustimass 300 wireless bass module gjør pakken komplett og gir deg en fullstendig surroundlydopplevelse. Den har en trådløs rekkevidde på 10 meter og passer inn i hvilket som helst rom, akkurat som Virtually Invisible-høyttalerne. Legg den til SoundTouch 300 soundbar, og opplev forskjellen på å høre bass og å føle dundrende torden.

Del på: Del på Facebook Del på Twitter