;

BOSE SOUNDTOUCH 300

Du vil jo ha den beste lyden. Derfor har vi laget den beste lydplanken.

» Mer om produktet

Mange ser på lydplanker som en vanlig løsning for å spare plass i hjemmekinosystemet. Men vi vil ikke være vanlige.

SoundTouch 300 soundbar gir den beste ytelsen, den fyldigste lyden og den kraftigste bassen av alle lydplanker i én del i denne størrelsen. Den er stappfull av teknologi som får det beste ut av alt du lytter til eller ser på. Tilpassede drivere, merkebeskyttet QuietPort- og PhaseGuide-teknologi … og følelsen av å høre lyder som kommer fra andre steder enn høyttaleren. Alt dette resulterer i en førsteklasses lydopplevelse til all underholdningen din.

… og utseendet er like flott som lyden

Den er ganske enkelt et uttrykk for godt håndverk. Denne slanke, trådløse lydplanken har en førsteklasses overside av glass og en metallgrill som vil få folks oppmerksomhet. Og du trenger ikke å bekymre deg over oversiden i herdet glass. Den er like sterk som en i aluminium av samme tykkelse, men den ser mye bedre ut.

MINDRE ANSTRENGELSE, MER MUSIKK

Vi har lagt mye arbeid i å gjøre ting enklere med SoundTouch 300-høyttaleren. Og det strekker seg mye lenger enn til bare hjemmekinoopplevelsen. Du kan lytte til musikken din akkurat som du vil, uten å bekymre deg over hvilken teknologi som er best. Denne høyttaleren lar deg spille av musikk rett fra telefonen eller nettbrettet med Bluetooth®. Du kan også koble høyttaleren til Wi-Fi®-nettverket for å lytte til musikk umiddelbart når du er hjemme, uten telefonen.

SoundTouch-app

SoundTouch-høyttalerne er laget for å vokse sammen med deg. Når du har én, kan du legge til flere når som helst. Alle fungerer sammen. Så når du går fra ett rom til et annet, følger musikken med deg. Den gratis SoundTouch-appen gir deg bedre kontroll over SoundTouch 300 soundbar, eller et hvilket som helst SoundTouch-produkt, fra en smarttelefon eller et nettbrett. Bruk den til å søke etter musikk, og styr musikken i hele hjemmet. Strøm musikk umiddelbart, eller bruk appen til å tilpasse forhåndsinnstillingene til musikken og stasjonene du foretrekker.

Vil du heve lyden et hakk? Leggtil mer.

Når du hører lyden fra SoundTouch 300 soundbar for første gang, forstår du hvorfor vi har brukt nesten ti år på å perfeksjonere teknologien som virkelig får lyden til å svinge. Men du kan få mer, når du vil. Bare legg til Acoustimass 300 wireless bass module. Den utgjør forskjellen på å høre bass og føle tordenskrall. Vil du ha enda mer? Kombiner den med Virtually Invisible 300 wireless surround speakers for å få full surroundlyd.

» Tekniske data

Dimensjoner/vekt

SoundTouch 300 soundbar:10,8 cm D x 97,8 cm B x 5,7 cm H (4,7 kg)
Innganger og utganger

Lydplankens bakside
1 HDMI™-utgang, med Audio Return Channel (ARC)
1 HDMI-inngang
1 optisk, digital lydtilkobling
1 strøminngang
1 Ethernet-port for SoundTouch- og programvareoppdatering via et nettverk
1 3,5 mm port for konfigurering av ADAPTIQ-system
1 3,5 mm port for å kable bassmodulen
1 mikro-USB-tilkobling
Ytterligere detaljer

Støttede lydformater: Dolby Digital, DTS
Kompatibilitet med videokilder: HDMI og 4K-overføring
Hva ligger i esken

SoundTouch 300 soundbar
Universalfjernkontroll
2 AAA-batterier
ADAPTiQ-hodesett
Strømledning
HDMI-kabel
Optisk kabel

Del på: Del på Facebook Del på Twitter

Relaterte produkter