;

BOSE SOUNDTOUCH 10 SERIES III

Vårt minste SoundTouch®-system streamer fyldig lyd

» Mer om produktet

Med SoundTouch® 10 wireless music system kan du enkelt spille av musikk i hele hjemmet. Dessuten er det så lite at du kan plassere det nesten hvor som helst og streame millioner av sanger fra musikktjenester, Internett-radiostasjoner og det lagrede musikkbiblioteket ditt – og alt får fyldig lyd. Du kan til og med spille av favorittmusikken din øyeblikkelig. Bare trykk på en av de seks forhåndsinnstillingene på høyttaleren eller fjernkontrollen, og så starter musikken. I tillegg kan du vurdere musikken (knapper for tommel opp eller ned) mens du lytter.

Spill av musikk i hele hjemmet – enkelt og trådløst
Konfigureres og kobles til Wi-Fi®-hjemmenettverket på noen få minutter
Gratis app som gjør telefonen din om til en fjernkontroll
Legg til flere SoundTouch®-systemer for å spille av den samme musikken i hele hjemmet eller forskjellig musikk i forskjellige rom.
Bluetooth®-tilkobling for enda flere musikkalternativer
Vurder musikken (knapper for tommel opp eller ned) mens du lytter
Utforsk musikk med SoundTouch®

Med SoundTouch® kan du oppdage og nyte musikk på en enklere måte enn noen gang. Stream millioner av sanger trådløst fra Spotify og Deezer samt Internett-radiostasjoner og musikkbiblioteket ditt. SoundTouch®-appen lar deg styre musikken fra hvor som helst i huset med en telefon eller et nettbrett. I tillegg gir seks enkelt programmerbare forhåndsinnstillinger deg mulighet til å spille av favorittmusikken din fra appen, høyttaleren eller den inkluderte fjernkontrollen.


Begynn med ett system.

Legg til flere når du vil. SoundTouch® 10 wireless music system er del av en hel serie med trådløse produkter. De fungerer sammen for å spille av den samme musikken i alle rom, eller forskjellig musikk i forskjellige rom.

En kraftig gratisapp

Gjør telefonen din om til en kraftig fjernkontroll, slik at du kan kontrollere musikk fra hvor som helst i hjemmet.

SoundTouch® – helt unik

Konfigurer seks egendefinerte forhåndsinnstillinger med SoundTouch®-appen. Fjernkontrollen og SoundTouch®-høyttaleren husker dem automatisk.

Dermed kan du bruke telefonen eller nettbrettet til å styre systemet ditt. Når du helst ikke vil slå på, sveipe eller skrive inn koder, så trenger du ikke det. Bare bruk fjernkontrollen eller trykk på en forhåndsinnstilingsknapp på høyttaleren, og musikken starter umiddelbart.

Innebygd Bluetooth®

Lar deg streame musikk fra din eller en venns kompatible enhet – når som helst. Dette gjør at du kan lytte fra enda flere kilder, for eksempel YouTube.

» Tekniske data

Dimensjoner

Høyde: 21,20 cm
Bredde: 14,10 cm
Dybde: 8,70 cm
Vekt: 1,87 kg

Fjernkontroll

Høyde: 11,40 cm
Bredde: 4,40 cm
Dybde: 1,30 cm
Vekt: 50,00 g
Innganger/utganger
AUX-inngang
USB-porter
Trådløs nettverksfunksjon: 802.11 b/g/n
Støttede lydformater: MP3, WMA, AAC, Apple Lossless
Bluetooth®
Ytterligere detaljer
Innebygd Wi-Fi®
Trådløs nettverksfunksjon: 802.11 b/g/n
Støttede lydformater: MP3, WMA, AAC, Apple Lossless
Bluetooth®

I esken

Inkluderte varer

SoundTouch® 10 wireless music system
Strømledning
USB-kabel
Fjernkontroll

Del på: Del på Facebook Del på Twitter