;

SENNHEISER MOMENTUM WIRELESS 3

Mist aldri rytmen igjen. Den nye MOMENTUM Wireless – der intuitivt design møter overlegen lydkvalitet.

» Mer om produktet

MOMENTUM Wireless

Oppdag overlegen lydkvalitet

Nye MOMENTUM Wireless er siste tilskudd til Sennheisers banebrytende toppklasse av hodetelefoner – med overlegen lyd, cutting edge teknologi og et moderne estetisk design som alltid passer inn. Ved å kunne gjengi den balanserte dybden og presisjonen som lyd i studiokvalitet har, vil denne modellen redefinere din oppfatning av hva hodetelefoner i toppklasse er.
Gå ikke glipp av en eneste beat

MOMENTUM Wireless har intuitive kontroller konstruert for alle slags situasjoner. Enten du tar en forretningssamtale per telefon, snakker med en venn eller bare søker tilflukt ditt eget personlige lydsted, vil funksjoner som auto av/på og smart pause sørge for at du ikke går glipp av en eneste beat.

Din lyd, på dine betingelser

Med aktiv støykansellering og funksjonen Transparent Hearing (gjennomsiktig lytting) vil du kunne oppleve din egen lydverden på dine egne betingelser. Den avanserte aktive støykanselleringen har tre ulike bruksmåter tilpasset ulike typer omgivelser. Og med funksjonen Transparent Hearing (gjennomsiktig lytting) kan du nyte musikken samtidig som du er helt til stede i alt du foretar deg.

Fortap deg i musikken

Hodebøylen på denne hodetelefonen er kledd med ekte lær, og øreklokkene er av beste sort, dette gir overlegen komfort for den som liker å ha dem på i timevis. De robuste matte stålarmene og slitesterke dekslene tåler tidens tann, og gjør hodetelefonen til den perfekte følgesvenn for den stilfulle lytter som alltid er på farten.


Still inn tempoet etter humøret

Med det enkle og intuitive grensesnittet med 3 knapper kan du på et øyeblikk veksle mellom musikk og telefonsamtaler. Med et tastetrykk kan du også aktivere volumkontrollen og umiddelbart kople til stemmeassistentteknologi. Uansett hvor du er og hva du holder på med, vil MOMENTUM Wireless ha de funksjoner du trenger for å kunne lytte til rik, detaljert lyd.

I tråd med livsstilen din

MOMENTUM Wireless har sømløs integrasjon med telefonens stemmeassistent. Med et enkelt trykk på en knapp kan du enkelt taste deg inn i en virtuell verden eller inn i den virkelige verden der livet skjer. Med den suverene lyden fra MOMENTUM Wireless vil du aldri miste rytmen din igjen.

Personlig tilpasning rett i hånden

Sennheisers app Smart Control har tre ulike støykanselleringsmetoder og innebygd equalizer. Med smart TILE-teknologi kan du lokalisere hodetelefonen når livet blir komplisert, slik at det eneste du føler deg fortapt i, er musikken.
 

» Tekniske data

Hva er med i esken

MOMENTUM Wireless
Lyd 3,5 mm
USB-C til USB-A adapter
USB-C
Etui
Hurtigguide
Sikkerhetsguide

Technical Data

Color
black

Bluetooth Version
Bluetooth 5 compliant

Støttede profiler
A2DP, AVRCP, HSP, HFP

Audio input
Bluetooth, Analog (mini jack), USB-C

Strømtilførsel
5.0 V DC, 330mA

Batterispesifikasjon
Built-In Lithium rechargeable battery

Frekvensområder
6Hz - 22kHz

NFC
yes

Audio codec
SBC, aptX™, aptX™ Low Latency, AAC

USB Standard
USB-C

Batteritid
17 hours

Noise cancellation
3 Active Noise Cancelling Modes

Package dimensions
231 x 193 x 104 mm

Warranty
2 years

App support
Sennheiser Smart Control

Del på: Del på Facebook Del på Twitter
×

Abonner på vårt nyhetsbrev

Motta vårt nyhetsbrev med nyheter og tilbud.