;

BOSE SOUNDSPORT WIRELESS

Topp komfort, stor og fyldig lyd.

» Mer om produktet

Konstruert for å drive deg fremover, og ikke la noe hindre deg

Trening er krevende. Og derfor krever du at hodetelefonene dine kan holde følge med deg. SoundSport wireless headphones gir kraftig lyd fra komfortable ørepropper som sitter trygt på plass, uten ledninger som hindrer deg, slik at du kan holde deg i bevegelse. De er også svette- og værbestandige og har opptil 6 timer batterivarighet per opplading. Så ingenting kan stoppe deg fra å trene. Koble enkelt til enheten med Bluetooth®- og NFC-sammenkobling. Når du har prøvd dem, vil du innse at SoundSport headphones ikke bare har et navn laget for trening – selve hodetelefonene er også det.

StayHear Sport-proppene er utformet for ypperlig komfort og stabilitet med et mykt silikonmateriale og en unik form som sitter skånsomt i øret.

Bluetooth - og NFC-sammenkobling gjør det mulig å koble til enhetene dine trådløst.

Volumoptimalisert EQ gir deg balansert lydytelse ved alle lydstyrker.

Litium-ion-batteri med opptil 6 timers batterivarighet per lading.

Bose Connect-appen gjør det enklere å administrere sammenkoblede enheter og gir deg en mer personlig brukeropplevelse

Kraftig lyd som holder deg gående

Når du trener, vil du ha ørepropper som holder seg på plass. Og det er nettopp det vi har utformet StayHear Sport-proppene til å gjøre. Proppen har en særegen form som danner en behagelig forsegling ved inngangen til ørekanalen og gir bedre lyd. Den har også en forlenget fleksibel vinge som bruker ørekanten som støtte og gir betydelig bedre stabilitet – du trenger ikke å presse den inn. Det myke silikonmaterialet og den avrundede profilen gir en uovertruffen kombinasjon av komfort og stabilitet for langvarig bruk. Og det bør det: Vi utviklet mer enn et halvt dusin prototyper basert på de originale StayHear -proppene for å sikre at vi hadde den beste løsningen.

Bluetooth - og NFC-sammenkobling innebærer at du slipper å tenke på ledningskrøll

Det er enkelt å sammenkoble SoundSport wireless headphones og Bluetooth-enheten din. Og hvis du har en NFC-aktivert telefon, skal det bare en kjapp berøring mellom telefonen og fjernkontrollen til. Bruk fjernkontrollen på ledningen til å besvare anrop, styre volumet og hoppe over eller pause spor. Du vil merke at den pålitelig ytelsen og brukervennligheten gjør at du kan fokusere på sporten eller treningen, ikke hodetelefonene.
Overlegen lydkvalitet øker intensiteten

Du stoler på at musikken presser deg videre og får deg gjennom de tøffeste treningsøktene. SoundSport wireless headphones leverer varene med en klar fulltonelyd som de kablede hodetelefonene våre lenge har vært kjent for. Og nå gir volumoptimalisert EQ deg en merkbar forbedring i lydkvalitet uansett volum.
Tåler svette og dårlig vær

Enten du svetter på treningssenteret eller kjemper mot elementene på en løpetur, holder disse hodetelefonene tritt hele veien. De akustiske portene i hver ørepropp er plassert slik at de tåler svette og ulike værforhold, og et vannavstøtende stoff holder fuktigheten ute.

Pålitelig ytelse, uansett hvor du er

Utfordrende miljøer kan føre til upålitelig ytelse med mange trådløse hodetelefoner. For eksempel et redusert Bluetooth-signal utendørs eller forstyrrelse fra Wi-Fi® på treningssenteret. Det er derfor vi testet hodetelefonene våre omfattende og tilpasset dem kontinuerlig til vi fikk ytelsen vi ønsket – uten å gå på kompromiss med lydkvaliteten eller Bluetooth-tilkoblingen.

Enkel kontroll

Nå er det enklere enn noen gang å koble til Bluetooth-enheter og bytte mellom dem, for eksempel fra iPaden til iPhonen når du får et anrop. Gratisappen Bose Connect håndterer alle tilkoblinger med et intuitivt grafisk grensesnitt. Når hodetelefonene er sammenkoblet med flere enheter, bytter de automatisk mellom dem når du vil. Appen gir deg i tillegg programvareoppdateringer og produkttips, og du kan til og med tilpasse innstillingene.

» Tekniske data

imensjoner uten kabel

Hodetelefoner: :3,05 cm H x 2,5 cm B x 3,05 cm D (23 g)
I esken

SoundSport wireless headphones
StayHear+ Sport-propper med tre størrelser
USB-ladekabel
Bæreveske
Hurtigveiledning
Garantikort
Ytterligere detaljer

Oppladbart lithium-ion-batteri
Ladetid: 2 timer
Batterilevetid: 6 timer per fullstendige lading

Del på: Del på Facebook Del på Twitter