BOSE NOISE CANCELLING HEADPHONES 700

Summa summarum er Bose NCH 700 den beste kombinasjonen av støydemping, lyd og funksjoner i noe trådløst sett hodetelefoner i dag." TEK.no

» Mer om produktet

Tenk på dem som smarte hodetelefoner som gjør at du kan fokusere på verden med enkel tilgang til stemmeassistenter. Eller så kan du trygt besvare et anrop med det kraftigste mikrofonsystemet for taleregistrering. Og så er det Bose AR, en unik plattform for utvidet lydvirkelighet som gjør det mulig å oppnå fantastiske nye lydopplevelser.

 

HODET HEVET. HÅNDFRITT. OG MED GOD LYD I ØRENE.

Et adaptivt mikrofonsystem for enestående taleregistrering
Bose Headphones 700 har et enestående system med fire mikrofoner som registrerer og isolerer stemmen din samtidig som det reduserer støyen rundt deg. Du hører og blir hørt som aldri før – selv i støyende omgivelser.

Sølvfarget modell av Noise Cancelling Headphones 700


Trenger du svar? Bare be om det.

Våre trådløse hodetelefoner er optimalisert for Google Assistant og kan enkelt konfigureres via Bose Music-appen. For å aktivere taleassistenten trenger du bare å trykke på en knapp på høyre øreklokke.

NYTT UTSEENDE. NYE FUNKSJONER.

Hør verdenen rundt deg. På dine vilkår.

Med Bose Headphones 700 har vi til og med forbedret det vi er mest kjent for. Du kan nå tilpasse miljøet ditt med 11 nivåer med støyreduksjon. Etter hvert som du øker støyreduksjonen, reduserer du forstyrrelsene du hører på bråkete steder. Eller så kan du redusere det til det punktet der du hører verden som om du ikke hadde på deg hodetelefoner med aktiv støyreduksjon i det hele tatt.

For raske avbrudd trykker du på en knapp for samtalemodus for å sette musikken på pause og slippe den omkringliggende lyden inn – perfekt for å bestille en kaffe eller prate med en kollega.

Få mest mulig ut av smarttelefonen din mens den ligger i lommen
Bose AR er en unik plattform for forsterket virkelighet med lyd som skaper fantastiske nye lydopplevelser ved at du kan samhandle med både den digitale og virkelige verdenen samtidig. Bose AR kombinerer kraften til bærbare lydprodukter, mobile enheter og integrerte apper. Det gir deg muligheten til å oppleve grunnleggende nye måter å reise, trene, lære, spille og mer på ved å forsterke verden med innhold for ørene i stedet for øynene. Bose AR-funksjoner og -tilgjengelighet kan variere.

Så hvordan fungerer Bose AR?

Bose AR-aktiverte produkter har bevegelsessensorer innebygd i systemet, slik at de kan registrere hoderetningen og kroppsbevegelsene mens du bruker dem. Bose AR-forbedrede apper kan deretter bruke denne informasjonen sammen med stedsdata fra den mobile enheten for å tilby deg lydinnhold som er skreddersydd for hvor du er og hva du gjør.

Og musikken din? Vakker som alltid.


Bose Headphones 700 leverer virkelig når det er på tide å nyte musikken din. Du får en altoppslukende lytteopplevelse ved alle volumer med den karakteristiske Active EQ og imponerende bassrespons. Musikken høres akkurat ut som den skal, uansett om du lytter på lavt volum eller virkelig vil skru opp lyden.

Bose Music-app: Tilpasset kontroll

Fra lydhåndtering til musikkhåndtering – Bose Music-appen gir deg enda mer kontroll og sikrer at de smarte Bose-produktene fungerer sammen for en bedre lytteopplevelse.

» Tekniske data

Dimensjoner/vekt
Hodetelefoner:20,3 cm H x 16,5 cm B x 5,1 cm D (0,25 kg)
Bærekoffert:21,8 cm H x 17,9 cm B x 6,2 cm D (0,18 kg)
Lydkabel:1,06 m
USB-kabel:0,5 m
Ytterligere detaljer
Bluetooth-rekkevidde: Opptil 10 m
Batteriets ladetid: Opptil 2,5 timer
Rask ladetid: 15 min i 3,5 timer
Batterilevetid: Opptil 20 timer
INNHOLDET I ESKEN
Bose Noise Cancelling Headphones 700
Lydkabel
USB-ladekabel
Bærekoffert
Hurtigveiledning

Del på: Del på Facebook Del på Twitter

Anbefalte produkter