BOSE SPORT EARBUDS

KONSTRUERT FOR Å GI DEG DEN BESTE TRENINGSØKTEN HITTIL

» Mer om produktet

Bose Sport-Earbuds er designet for å gi liv til treningen med anerkjent, livaktig lyd og en behagelig og sikker passform. Merkevarebeskyttede teknologier gjør at musikken høres klar og balansert, uansett hvor høy du skrur den opp. Øretelefonene har et slankt design som gjør at de kan sitte nær ørene dine. Og øretuppene skader ikke ørene dine uansett hvor lenge du trener og faller ikke ut uansett hvor mye du beveger deg. Gjør deg klar til å slå dine personlige rekorder, igjen og igjen.

 


ANERKJENT, LIVAKTIG LYD
Øyeblikkelig motivasjon
Med Bose Sport Earbuds høres det ut som at artisten spiller rett ved siden av deg og presser deg til å ta en mil t eller en omgang til. Det patenterte akustiske portdesignet vårt og de førsteklasses, effektive driverne våre fungerer sammen for å gi stor lyd fra en liten akustisk pakke. Vår signaturvolumoptimaliserte Active EQ forsterker automatisk lave og høye toner slik at musikk, videoer og stemmer alltid høres balansert ut på alle nivåer. De nye StayHear™ Max-tuppene våre skaper også en tett forsegling i ørekanalen din. Dette er avgjørende for å høre de dype, lave tonene som skaper inntrykk og følelser i musikken, og for å blokkere støyen fra omgivelsene rundt deg, slik at du kan fokusere på musikken og treningen.

SIKKER & KOMFORTABEL PASSFORM
Du beveger deg. De holder seg på plass.
Bose Sport Earbuds leveres med StayHear™ Max-tuppene i tre størrelser, slik at du kan finne riktig passform for deg. Overflatene som berører øret er laget av myk silikon – ikke hard plast – og ved å fordele trykket jevnt over øret unngår du å legge ekstra press på de mest følsomme delene. Den unike, paraplyformede tuppen og den utvidede, fleksible vingen holder Bose Sport Earbuds sikkert på plass – uten at du trenger en ørekrok – uansett hvor mye du rister på hodet eller hopper opp og ned.

 
 

SVETTE- OG VÆRBESTANDIGE
Bygd for å vare
Bose Sport Earbuds er utformet for å tåle svette og vær, og de gjennomgår grundig kvalitetstesting for å sikre at de holder seg i toppform, akkurat som deg. De er også klassifisert som IPX4, noe som betyr at elektronikken i hver ørepropp er beskyttet mot vannsprut hvis du blir tatt av regnet mens du løper.


KLARE SAMTALER
Fortsett å snakke.
Beveg deg videre.
Om du får en telefonsamtale når du bruker Bose Sport Earbuds kan du dobbelttrykke på den høyre øretelefonen for å svare, eller trykke og holde nede for å avvise, i stedet for å avbryte treningen. Hvis du svarer, hører du samtalen tydelig i begge ørene. Takket være det stråleformende mikrofonoppsettet som skiller stemmen din fra lyder rundt deg, vil også innringeren høre deg tydelig.
ENKLE BERØRINGSKONTROLLER
Lett tilgjengelig funksjonalitet
I stedet for knapper har Bose Sport Earbuds et kapasitivt berøringsgrensesnitt. Det betyr at den ytre overflaten på hver ørepropp fungerer som en pekeplate. Dobbeltrykk på den høyre øreproppen for å spille av eller sette musikk på pause og svare på anrop. Trykk to ganger på den venstre øretelefonen for å koble til en valgfri snarveisfunksjon, for eksempel for å kontrollere batterinivået (dette kan konfigureres i Bose Music-appen).

EKTE TRÅDLØS TILKOBLING
Ingen ledninger.
Ingenting som stopper deg.
Som ekte trådløse Bluetooth®-øretelefoner gir Bose Sport Earbuds fullstendig bevegelsesfrihet. Så lenge du er innenfor 9 m fra enheten, hører du hva den spiller. Og med en tilpasset antenne skjult på utsiden av hver øretelefon, holder du deg tilkoblet.
OPPTIL 5 TIMER PER LADING
De gir seg ikke før du gjør det
Bose Sport Earbuds har opptil fem timers batterilevetid per lading. De lades ved å legge de i det inkluderte ladeetuiet. Hvis etuiet er ladet, vil det automatisk lade øretelefonene. Et fulladet etui kan gi to fulle ladesykluser, for opptil 10 timers bruk til. Og hvis batteriet er tomt når du er på farten, kan du lade det i 15 minutter for opptil to timer med avspillingstid.


BOSE MUSIC-APP
Innstillinger, oppdateringer og mer.
Bose Sport Earbuds kan kobles til den kostnadsfrie Bose Music-appen. Dette gir deg muligheten til å gi øretelefonene et navn, stille inn kontrollene slik du vil ha dem, ha oversikt over batterilevetiden, administrere Bluetooth-tilkoblingene dine og mye annet. Det er også slik du får oppdatert programvaren med de nye funksjonene vi arbeider med. Sørg for å laste ned appen, slik at du ikke går glipp av noe.

» Tekniske data

SPESIFIKASJONER

Hva ligger i esken
2 Bose Sport Earbuds (med middels ørepropper)
Ladeetui
Små og store øretupper
USB-C (A til C) ladekabel
Hurtigveiledning
Sikkerhetsark
 
Mål/vekt
Øretelefoner:1,87 cm H x 2,66 cm B x 2,1 cm D (6,75 g hver)
Ladeetui:8,9 cm D x 5,1 cm B x 3,2 cm H
USB-kabel:30,5 cm
Materialer
Øretelefoner: Plast/gull plating/polymerbelegg
Øretupp: Silikon
Etui: Hard plast
Batteri
Batterilevetid: Opptil 5 timer
Ladetid for øretelefonene: 2 timer
Ladetid for ladeetuiet: 3 timer
Hurtigoppladingstid: 15 minutter for to timer
Batterilademetode: USB-C
Batteritype (øretelefon): Litiumion (metallinnkapslet klokkebatteri)
Batteritype (etui): Litiumion (pouch-celle)
Automatisk av/på-funksjon som forlenger batteriets levetid
Mikrofoner
Totalt 4 mikrofoner
Bluetooth
Bluetooth-rekkevidde: Opptil 9 m (30 fot)
Bluetooth-versjon: 5.1
Kodek: SBC og AAC

Del på: Del på Facebook Del på Twitter