;

BOSE SOUNDSPORT FREE WIRELESS

Ingen ledninger. Ingenting som stopper deg. VÅRE FØRSTE HELT TRÅDLØSE IN-EAR HODETELEFONER.

» Mer om produktet

Få klar, kraftig lyd fra våre første helt trådløse in-ear-hodetelefoner. De er laget for å holde seg på plass og være behagelige. Vi har fylt dem med teknologi så du kan ta treningen din opp på et nytt nivå.

BEDRE DESIGNEDE ØREPROPPER
Når det kom til teknologien inni disse øreproppene, fokuserte vi på hver minste detalj – fra å stemme kretsene for å få bedre lyd til å tilpasse antenneposisjonen for maksimal Bluetooth-®signalstyrke. Resultatet? Hodetelefoner som spiller konsekvent og tydelig uansett om telefonen er i hånden din, lommen din, festet til armen eller liggende oppå tredemøllen ... Og det er aldri en ledning i sikte.

In-ear-hodetelefoner som skiller seg ut, men som holder seg på plass

Disse hodetelefonene har en enestående kombinasjon av komfort og stabilitet. Det er fordi vi har laget munnstykket på våre StayHear Sport-propper slik at de sprer kontakten jevnt rundt innsiden av øret ditt, mens finnen former seg naturlig etter den øvre kanten av øret. De kommer ikke til å falle ut, og de kommer til å være komfortable. Og du kan fokusere på å nå nye høyder med treningen din.


Topp styrke for topp ytelse
Bedre idrettsprestasjoner krever innsats over flere år. Det samme gjelder for utviklingen av ytelse fra hodetelefoner. Og vi har jobbet med det i flere tiår. Volumoptimalisert EQ og digital signalbehandling fra Bose får musikken til å høres balansert ut ved alle volumnivåer. Uansett hvor travelt treningssenteret er, gir spillelisten din deg energi.

Bli svett. Uten å påvirke hodetelefonene.

Vann og hodetelefoner liker hverandre vanligvis ikke. Men vi fant en måte å få det til å fungere på. Ved å bruke en vannavstøtende netting i de åpne portene kan vi holde det som er på innsiden, tørt og funksjonelt. Disse øreproppene er ikke redde for svette eller regn – og nå kan du ikke skylde på været for å stå over treningen.

MYE MER ENN ET ETUI
Øreproppene kan brukes i fem timer på én enkelt lading, og det er lenge nok til å få deg gjennom nesten alle treningsøkter. Og når du er ferdig, legger du dem i etuiet. Det beskytter dem og kan gi to ekstra ladinger (eller opptil ti timer batterilevetid) for å gjøre dem klare til bruk igjen. Og 15 minutter med lading gir deg 45 minutters batterilevetid.

Finn hodetelefoner
Mistet en ørepropp? Vi kan hjelpe deg. Bose Connect-appen hjelper deg å spore dem hvis du har glemt hvor du har lagt dem. Men det er bare begynnelsen. Du kan enkelt håndtere alle Bluetooth-tilkoblingene dine og bytte mellom enheter når du vil. Connect-appen gir deg også programvareoppdateringer og produkttips, og du kan tilpasse innstillinger.

» Tekniske data

HELT TRÅDLØSE

Nyt fullstendig bevegelsesfrihet.


PÅLITELIGE SAMMENKOBLINGER

De er designet for å maksimere styrken og påliteligheten til et trådløst signal.


HOLDER SEG KOMFORTABLE. HOLDER SEG PÅ PLASS.

StayHear+ Sport-proppene er designet for komfort og stabilitet


VOLUMOPTIMALISERT EQ

For konsekvent ytelse ved alle lydnivåer.


VANNBESTANDIG

IPX 4-klassifisering betyr at disse øreproppene ikke er redde for svette eller regn.


BATTERIETUI

Fem timers batterilevetid. Legg dem i det beskyttende euiet for å holde dem trygge og lade dem. Etuiet gir ti timer batterilevetid.

Dimensjoner/vekt
Hodetelefoner:3.12 cm H x 2.5 cm B x 3 cm D (15 g hver)
Etui:3.75 cm H x 10 cm B x 4.75 cm D (80 g)
Ytterligere detaljer
Oppladbart litium-ion-batteri
Ladetid: 2 timer
Batterilevetid: 5 timer per fullstendige lading
INNHOLDET I ESKEN
SoundSport Free wireless headphones
Bærbart ladeetui
StayHear+ Sport-propper med tre størrelser
USB-kabel

Del på: Del på Facebook Del på Twitter