BOSE QUIETCOMFORT EARBUDS

VERDEN FORSVINNER. MUSIKKEN DIN SKINNER.

» Mer om produktet

Bedre lyd begynner med bedre stillhet. Derfor er disse slanke, nye trådløse øretelefonene utformet med banebrytende akustiske nyskapninger og verdens mest effektive støydemping. 
Sammen produserer de klar lyd og fyldig, dyp bass over en underliggende virtuell stillhet, slik at du kan høre alle detaljene som vanligvis går tapt, for eksempel åndetakene sangeren tar mellom ord, eller når publikum knipser takten med fingrene.
Vi tror faktisk at du ikke får en mer fengslende lytteopplevelse fra andre trådløse øretelefoner, enten det gjelder musikk, podcaster, videoer eller samtaler. 

BOSE ACOUSTIC NOISE CANCELLING™

Verdens mest effektive støydempende øretelefoner
Bose QuietComfort® Earbuds bruker en kombinasjon av patenterte, aktive og passive støydempingsegenskaper og alle de støydempende egenskapene til våre beste over-ear-hodetelefoner – fra en kompakt, virkelig trådløs øretelefon. 

AKTIV STØYDEMPING

Interne og eksterne mikrofoner overvåker lyder i omgivelsene og i ørekanalen, og – i brøkdelen av et millisekund – produserer de et motsatt signal for å fjerne uønsket støy. Og det som er igjen, er det du ønsker å høre.

PASSIV STØYDEMPING

Et mykt øremunnstykke er utformet for å passe fullstendig inn i konturene på øret og gi en myk forsegling. Jo mer lufttett forseglingen er, desto mindre utvendig støy slippes inn, og dermed kan du glede deg enda mer over innholdet ditt. En god forsegling er også viktig for dype, lave toner, fordi de gir mer dramatikk og følelser til musikken og videoene. 

Gi lytteopplevelsen et personlig preg med justerbar støydemping

Nesten fullkommen stillhet er flott når du lytter til musikk, men noen ganger trenger du å høre omverdenen også. Som når du går i en travel gate. Eller lytter til ombordstigningsinstrukser. I og med at forskjellige situasjoner krever forskjellige oppmerksomhetsnivåer, har Bose QuietComfort® Earbuds en enestående funksjon som lar deg velge din egen lytteopplevelse. Dette lar deg eliminere distraksjoner helt, minimere støydempingen eller noe midt imellom. 
For raske samtaler, velg alternativet for full åpenhet. Denne praktiske funksjonen får det til å virke som om du ikke bruker øretelefoner i det hele tatt – perfekt når du skal bestille en kaffe eller slå av en kort prat med kolleger. 

ANERKJENT, LIVAKTIG LYD

Vi mener at du ikke vil finne trådløse øretelefoner med bedre lyd
Den akustiske pakken i disse øretelefonene kan produsere dype toner og spennende, livaktig lyd uansett hvor høy (eller lav) lyd du ønsker deg.
Og det er ingen liten bragd. Fordi siden bassen forsvinner når du senker volumet på de fleste øretelefoner, høres musikken både tynn og liten ut. Vi løste problemet med vår Volume-optimized Active EQ-teknologi. Denne nyskapningen forsterker automatisk de lave og høye tonene, slik at musikken, videoene og stemmene du lytter til, alltid er balansert – selv når du endrer volumet.  

TRYGGE OG KOMFORTABLE ØRETELEFONER

Beveg deg så mye du vil. De forsvinner ikke.
Teknikerne våre var først ute med den patenterte øretuppteknologien som ligger til grunn for disse øretelefonene, for nesten ti år siden – og de har perfeksjonert nyskapningene siden. 
Med vår nye StayHear® Max-øretupputforming er hver overflate som berører øret ditt, laget av myk silikon – ikke hard plast – så øretelefonene er komfortable nok til å brukes hele dagen. 

KLARE SAMTALER

Folk vil høre stemmen din – ikke støyen rundt deg
På den høyre øretelefonen fanger et spesialdesignet mikrofonoppsett opp lyden av stemmen din samtidig som den stenger ute det meste av støyen rundt deg. Resultatet er at stemmen din er i fokus, enten du er i en samtale eller bruker den virtuelle assistenten.

ENKLE BERØRINGSKONTROLLER

Dine favorittfunksjoner. Akkurat der du trenger dem.
I stedet for knapper har disse ekte trådløse øreproppene et intuitivt berøringsgrensesnitt. Du kan styre innholdet med en rekke enkle bevegelser. 

SVETTE- OG VÆRBESTANDIGE

I sitt rette element.
I et hvilket som helst element.
Bruk dem gjerne mens du trener. Du kan bruke dem ute i regn, snø, sludd eller hagl. Disse øretelefonene med IPX4-rangering fortsetter bare å pumpe ut musikk med fantastisk lyd.

BATTERILEVETID

Opptil 6 timer uavbrutt glede
Bose QuietComfort® Earbuds gir deg opptil 6 timers batterilevetid for hver lading.
Opptil 12 timers forlenget lyttetid med ladeetui
Få to ekstra ladinger ved å oppbevare øretelefonene i det trådløse ladeetuiet.
15 minutter = 2 timer
Helt tom for batteri? En rask, 15 minutters lading vil gi deg opptil 2 timers batterilevetid. 
Lad opp trådløst
Det trådløse ladeetuiet er kompatibelt med alle Qi-sertifiserte trådløse ladeplater.

EKTE TRÅDLØS TILKOBLING

Bluetooth®-tilkobling som simpelthen fungerer. Slik at lyden bare spilles av.
Fengslende lyd er verdiløs uten en pålitelig trådløs tilkobling. Bose QuietComfort® Earbuds er optimalisert for Bluetooth 5.1, og er designet for å koble seg raskt til enheten din – og forbli sammenkoblet. Du får en sterk og kontinuerlig pålitelig tilkobling så lenge du er innenfor 9 meter fra den sammenkobleed enheten.

Slik henger det sammen

Verdensledende støydemping og anerkjent, livaktig lyd – fra en kompakt, ekte trådløs øretelefon som sitter tett inntil øret.

Dine foretrukne øretelefoner.

Uansett hvor du er.
På kontoret. På t-banen. På treningsstudio. På kafé. Uansett hvilke planer du har for dagen, er Bose QuietComfort® Earbuds egnet for alle dagens øyeblikk.

Et kraftig ladeetui

Da designerne våre satte i gang med å skape Bose QuietComfort® Earbuds, ønsket de at etuiet skulle være en viktig del av opplevelsen – like viktig som selve øretelefonene. 
Dette robuste etuiet er designet for å reise med deg hele dagen. Den magnetiserte innsiden holder de trådløse øreproppene trygt på plass mens de lader, og batteriet gir to fulle ladninger ekstra – eller opptil 12 timers avspillingstid. I tillegg gir en rask lading på bare 15 minutter opptil 2 timer med musikk. Når etuiet ditt trenger å lades, kan du velge mellom å lade det med den medfølgende USB-C-kabelen eller hvilken som helst Qi-sertifisert trådløs ladeplate (ikke inkludert).

De utvendige LED-lampene viser tydelig batteristatusen til ladeetuiet. Og når du tar dem ut av etuiet, pares øretelefonene med enheten. 
Tilpasset kontroll
Ved å berøre øretelefonen kan du veksle mellom tre nivåer med tilpasset støydemping, spille av eller sette innhold på pause, motta samtaler med mer.
Hvis du vil ha full kontroll over QuietComfort® Earbuds, kan du laste ned Bose Music-appen. Her kan du tilpasse støydempingsfavorittene dine, administrere Bluetooth-tilkoblinger, angi en snarvei og mye mer. Den holder også øretelefonenes programvare oppdatert – og vil til og med gi deg tilgang nye funksjoner i fremtiden.

Straks du tar ut en øretelefon, blir innholdet satt på pause
Mikrosensorer forteller øretelefonene når de er i ørene dine og når de ikke er det. I det du tar en ut, blir musikken, podcasten eller videoen automatisk satt på pause, slik at du ikke går glipp av et eneste sekund.

Øyeblikkelig tilgang til taleassistenten

Bose QuietComfort® Earbuds er fullstendig kompatible med enhetens innebygde stemmeassistent. Dette gir deg muligheten til blant annet å spille musikk, sende meldinger, få veibeskrivelser, søke etter informasjon, sjekke apper uten å røre telefonen. Bare trykk og hold på den høyre øretelefonen for å komme i gang. 

 

» Tekniske data

SPESIFIKASJONER

Hva ligger i esken
2 Bose QuietComfort® Earbuds (med øretupper i middels størrelse)
Ladeetui
Små og store øretupper
USB-C (A til C) ladekabel (30,5 cm)
Hurtigveiledning
Sikkerhetsark
 
Mål/vekt
Øretelefoner:3,9 cm H x 2,6 cm B x 2,7 cm D (8,5 g hver)
Ladeetui:8,9 cm D x 5,1 cm B x 3,2 cm H
USB-kabel:30,5 cm
Materialer
Øretelefoner: Plast/gull plating/polymerbelegg
Øretupp: Silikon
Etui: Hard plast
Batteri
Batterilevetid: Opptil 6 timer
Ladetid for øretelefonene: 2 timer
Ladetid for ladeetuiet: 3 timer
Hurtigoppladingstid: 15 minutter for to timer
Batterilademetode: USB-C- eller Qi-sertifisert trådløs ladeplate
Batteritype (øretelefon): Litiumion (metallinnkapslet klokkebatteri)
Batteritype (etui): Litiumion (pouch-celle)
Automatisk av/på-funksjon som forlenger batteriets levetid
Mikrofoner
Totalt 4 mikrofoner
Bluetooth
Bluetooth-rekkevidde: Opptil 9,144 m (30 fot)
Bluetooth-versjon: 5.1
Kodek: SBC og AAC

Del på: Del på Facebook Del på Twitter